Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim biz başladık ama gel gor ki hiçbirşeyi sevmediMerhabalar kızım 6 aylık olcak bir hafta sonra ve hala ek gıdaya geçmedik doktor 6 ayını doldurunca başlıcakmış ama bana geç gibi geliyor bu seferde hiçbirşeyin tadını bilmiyor zor yedirirsem diyorum. Siz ne Zaman başladınız ilk neyle başladınız
Yaaa işte en çok bundn korkuyorum ya geç mi kaldık diye ya. Bizim bebişler aynı dönemdeydi cnm bizde cumartesi gitcez doktora ve başlıcaz bakalım. Neyle başladınız cnm ne kadar veriyosunCanim biz başladık ama gel gor ki hiçbirşeyi sevmedi![]()
Havuç ve patatesi Nasıl verdiniz peki?? Ek gıdaya başlayınca su verdiniz mi hemen6.ay dolunca. Havuc patatesten basladim ben vermeye. Toprak altinda yetistikleri icin tarim ilaci cok olmazmiş. Ilk bir sey tadinca üc gün daha önce tatmadigi bir sey verilmezmis bir de. Benim ki on aylik. Hic su icmiyor hanimlar
cok mu kötü bu durum.?
Bizim doktorumuz ilk 6 ay sadece anne sütü ve asla bisey tattirmamamiz yönünde uyardı hep..ilk hafta hergun bir yeni şey denemenizi söyledi alerji riskine karşı..ilk gün yoğurt,sonra kahvaltı ,çorba, sebze-meyve puresi,kaşık maması listede olanlar..asla zorlamamami,neyi nerde ne zaman yiyeceğin benim,ne kadar yiyeceğin onun karar vereceğini söyledi.sabr gerektiren bir süreç.2.hafta iki şey birden yedirebilirmisin.sabah kahvaltı öğlen yoğurt gibi..yawas yawas çalışıyor sanki buarada:)Yaaa işte en çok bundn korkuyorum ya geç mi kaldık diye ya. Bizim bebişler aynı dönemdeydi cnm bizde cumartesi gitcez doktora ve başlıcaz bakalım. Neyle başladınız cnm ne kadar veriyosun
Çalışıyor değil alisiyor olacaktı:)Bizim doktorumuz ilk 6 ay sadece anne sütü ve asla bisey tattirmamamiz yönünde uyardı hep..ilk hafta hergun bir yeni şey denemenizi söyledi alerji riskine karşı..ilk gün yoğurt,sonra kahvaltı ,çorba, sebze-meyve puresi,kaşık maması listede olanlar..asla zorlamamami,neyi nerde ne zaman yiyeceğin benim,ne kadar yiyeceğin onun karar vereceğini söyledi.sabr gerektiren bir süreç.2.hafta iki şey birden yedirebilirmisin.sabah kahvaltı öğlen yoğurt gibi..yawas yawas çalışıyor sanki buarada:)
Peki kahvaltının içeriği yada kaşık maması tarif vs. Verdimi?? Birde ek gıdaya başlandığına göre artık mama sandalyesi kullanabilir miyizBizim doktorumuz ilk 6 ay sadece anne sütü ve asla bisey tattirmamamiz yönünde uyardı hep..ilk hafta hergun bir yeni şey denemenizi söyledi alerji riskine karşı..ilk gün yoğurt,sonra kahvaltı ,çorba, sebze-meyve puresi,kaşık maması listede olanlar..asla zorlamamami,neyi nerde ne zaman yiyeceğin benim,ne kadar yiyeceğin onun karar vereceğini söyledi.sabr gerektiren bir süreç.2.hafta iki şey birden yedirebilirmisin.sabah kahvaltı öğlen yoğurt gibi..yawas yawas çalışıyor sanki buarada:)
Canim kahvaltıda anne sütü veya ıhlamur veya meyve suyu ile birlikte 30dk suda bekletilmiş kaliteli peynir(labne olur suda bekletmeye gerek yok)1-2kasik pekmez katı pişmiş yum sarisinin çeyreği 1-2 çay kaşığı tereyağ, mevsime uygunsa yaz domatesi,bebek ekmeği veya cici bebe karıştırılıp verilecek.kaşık mamada ayına uygun sütlü pirinçli hazır ürünler dediPeki kahvaltının içeriği yada kaşık maması tarif vs. Verdimi?? Birde ek gıdaya başlandığına göre artık mama sandalyesi kullanabilir miyiz
mama sandalyesi aldık ama ben memlekete ziyarete geldim dönüşte kullanacağız.doktor mutlaka mama sandalyesinde oturarak yedir dediPeki kahvaltının içeriği yada kaşık maması tarif vs. Verdimi?? Birde ek gıdaya başlandığına göre artık mama sandalyesi kullanabilir miyiz
Anladım cnm bizde cumartesi başlıcaz ya çok heyecanlı ilk tepkisini görmek istiyorum. Mama sandalyesi de görümcemde varmış onu alcaz. Yoğurt yapmaya başladın mı peki günlük mü yapıcaz yoksa yapıp iki günde bir mi yeniliyoruz. Ben günlük az az yapamam yani mayasını zor ayarlarım gibi geliyor zaten yoğurdu hep zor tuttururumM
mama sandalyesi aldık ama ben memlekete ziyarete geldim dönüşte kullanacağız.doktor mutlaka mama sandalyesinde oturarak yedir dedi