canım hazır mesela bizim yediğimiz yoğurttan verebilirmiyim bebeğime bi zararı olurmu sence
öncelikle yazan arkadaslara tşk.konuyu açtığımdan bugune yaklaşık bı ay geçmiş olmalı.bebeğim mıktar olarak cok fazla arttırmadı yemegı ama biraz daha çeşitlendi yedıkleerı.2 gun once doktor kont vardı.kilo almış cok sukur.sabahları kahvaltı verıyorum epeydır.peynır yumurta sarısı zeytın.2 gun once mercımek corbası verdım cok sevdı gaz yapar dıye cekınmıstım. ama yapmadı cok sukur.meyve sebze purelerı.bıde yogurt.verıyorum.bıde hurma verdım doktorada sordum dogal olan herseyı verebılırsın dedı.ette vermeye basladım balık .kuzu etı tavuk etı elımde bıraz ezıp verıyorum.doktorda blendır kullanma dedı ama ınsan tıkanır falan dıede korkuyo az az vermeye calısıyorum.muhallebı verebılırsın dedı ama ben sadece bır ıkı kere verdım sankı faydası yokmus gıbı gelıo.bılmıyorum dogrumu yapıyorum.ha bıde ıspanak verdım .şimdilik boyle yedırdıklerım...
kaç aylıksınız?6 aylıksanız menünüz çok zenginmiş.biz yeni yeni başladık.ama et falan yok daha.senin bebiş iştahlı da galiba
bebeğim 6.5 aylık ek gıdaya 20 gundur gecçtik.forumda yazılanları okuyunca şüpheye düştüm azmı veriyorum die
menüm şöyle ölçüm küçük çay bardağı
yarım çay bardağı meyve püresi
1 çay bardağı yoğurt.
yarım çaybardağı zeytinyağlı havuç-patates püresi
bazen 1-ıkı çay kaşığı et suyu.
çok azda peynir tattırdım bugun. şimdilik bu kadar...tabi bu en fazla olanı bazı gunler ölçüler dahada azalıo hıc zorlamıyorum başını cevırıp mıkırdanmaya baladımı bırakıyorum. bide anne sütü ve su tabiki...cevap yazan arkadaşlara şimidien teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?