Doğuma Hazırlık Ek isim anketi :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Muzaffer isminin yanına ek isim :)

• Eser

OY: 3 11,1%
  • Eren

OY: 16 59,3%
  • Efe

OY: 7 25,9%
  • Ayaz

OY: 3 11,1%

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .

toprak-35

Kun fe yekun..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
2.898
2.661
133
Merhaba bir oğlumuz olacak Allah izin verirse ve ismini kp ismini koymak istedik.
muzaffer olacak ama yanina da ek bir isim daha istiyorum sizce hangisi daha uyumlu olur oylarsanız sevinirim:)
farklı isim önerilerinede acigim bu arada Hoppa

Canım ya Muzaffer ismi bebek için çok ağır değil mi? Onun yerine Zafer koysanız... Tabi muhakkak Muzaffer olacaksa da yanına kısa bir isim iyi olur. Muzaffer Efe en iyisi bence

Canım ya Muzaffer ismi bebek için çok ağır değil mi? Onun yerine Zafer koysanız... Tabi muhakkak Muzaffer olacaksa da yanına kısa bir isim iyi olur. Muzaffer Efe en iyisi bence
Dogru soyluyosun canim ama esim evlatlık almislar çocukları olmamis bu yuzden koymak istedik eşimle yanına da kısa isim koyayim diyorum
teşekkürler canım önerin için;)

Ben severim Muzaffer ismini, eski olsa da.

Normalde Eser ve Eren isimlerini beğeniyorum ama Muzaffer'le uyumlu değil. Tekerleme gibi :D
Muzaffer Efe adında bolca f var, o da tekerleme gibi olmuş.

Normalde Ayaz ismini sevmem ama en uyumlusu o olmuş...

Muzaffer Ege, Muzaffer Ediz, Muzaffer Ali, Muzaffer Edip, Muzaffer Aytaç, Muzaffer Esat
Bunları da düşün canım.

Ben severim Muzaffer ismini, eski olsa da.

Normalde Eser ve Eren isimlerini beğeniyorum ama Muzaffer'le uyumlu değil. Tekerleme gibi :KK70:
Muzaffer Efe adında bolca f var, o da tekerleme gibi olmuş.

Normalde Ayaz ismini sevmem ama en uyumlusu o olmuş...

Muzaffer Ege, Muzaffer Ediz, Muzaffer Ali, Muzaffer Edip, Muzaffer Aytaç, Muzaffer Esat
Bunları da düşün canım.
Teşekkürler canım bu isimlerde aklımda olsun

Merhaba bir oğlumuz olacak Allah izin verirse ve ismini kp ismini koymak istedik.
muzaffer olacak ama yanina da ek bir isim daha istiyorum sizce hangisi daha uyumlu olur oylarsanız sevinirim:)
farklı isim önerilerinede acigim bu arada Hoppa
Muzaffer guzel bir isim bence. Olabilecek diger kp isimlerini de dusunursen baya sanslisin:). Yanina guzel isimler dusunmussun. Ben iclerinden Muzaffer Eren ismini begendim. Ses uyumu ve anlam acisindan guzel bir tercih bence. Birbirini tamamliyor. Muzaffer Efe de ilk isim sifat gibi duruyor bence. Adi hangisi olursa olsun adiyla bin yasasin insallah:dua:

Muzaffer guzel bir isim bence. Olabilecek diger kp isimlerini de dusunursen baya sanslisin:). Yanina guzel isimler dusunmussun. Ben iclerinden Muzaffer Eren ismini begendim. Ses uyumu ve anlam acisindan guzel bir tercih bence. Birbirini tamamliyor. Muzaffer Efe de ilk isim sifat gibi duruyor bence. Adi hangisi olursa olsun adiyla bin yasasin insallah:dua:
Çok sagol canım eren isminide cok severim ama bakalim artik :) amin canim hepimizin evlatları adıyla yaşasın inşallah

Muzaffer Eren
Muzaffer Ali
Muzaffer Emir
Muzaffer Emre

Muzaffer Eren'e oyumu verdim..
Muzaffer Eser de guzel..
Ayaz ve Efe yi begenmedim..
HayirLisiyla gelsin bebis.. Saglikla..
Amin canım inşallah
söylediğin isimlerde hoşuma gitti teşekkür ederim:)

Muzaffer olgun agir bir isim eren eser efe yaninda olmamis bence basit kacar. Muzaffer can gibi dusun konik durur bence. Ayaz en uygun olani baska da bakabilirsin ee ile baslayan yumusak isimler olmaz ama a ile baskayan sert ağir isim yakisir yanina.

Back
X