• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ek yerleştirmelere kalmak ..

zacquish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
164
42
118
Etrafımdaki herkes yazdığım yerler arasından şurası gelir bence falan diye yorum yapıyordu ben de öyle çok emindik bi yere yerleşeceğime çocuk gelişimi bölümünü bitirdim haliyle tercihlerime neredeyse ilk 20 tercihime tüm okul öncesi öğrt. 4 yıllıkları yazdım sonada 4 tane 2 yıllık yazdım ama ben nerden bileyim bana gelene kadar kontenjan dolacağını kahretsin üstelik öyle bi okuldayım ki başka okuldan gelen rehberlikçi yardım ediyor(!) kadına tercihlerimi gösterdim puanımı sıralamamı bildiği halde bana süper evetyap tercihini dedi keşke deseydi en başa önlisansları yaz diye ah benim salak kafam .Ben 51 bin sıralamam belki tutar diye başa doldurdum lisanları :( Önlisansta rahaaat rahat gelecek yerler bile doldu :(:(:(:( Tercihler açıklanınca ne kadar üzüldüğümü ne kadar ağladığımı benim durumumda olanlar bir de Allah bilir. Şimdi ek yerleştirmelere kaldım ama alanım popüler olduğu için boş kontenjan kalmaz falan diyenler var bu konuda tecrübeli olan ek yerleştirmelerde kazanan var mı? Bazen o kadar doluyorumm kii ben küçücük bi ilçede yaşıyorum burdaki kızlar gibi okuyamayıp evlenmek istemiyorum meslek sahibi ama kendi alanımda meslek sahibi olmak istiyorum :( Geçen teyzem "okumazsan kocayaa" :mad: gibi yersiz bir espri yaptı kimseye ne kadar üzüldüğümü belli etmiyorum ama en büyük korkum bu ilçede kalakalmak orda burda çalışan kızlardan olmak Allah aşkına bana fikir verin bişey deyin hoooooooffffff :(:(

benim görümcem de sınıf öğretmenliği yazdı sadece ve kontenjan dolduğu için gelmedi o kadar üzüldü ki 2. senesi kesin gitmek istiyor o da senin gibi 2. tercih yapacak nere olursa olsun gideyim de tekrar seneye sınava girerim diyor. bence sen de öyle yap canım hiç korkacak bi şey yok 2 yıllıklarda çok olur boşluk korkma sen yeter ki puanın tutsun o bölümlere. olmadı ilk sene tekrar sınava girer 4 yıllık istediğin bölüm için şansını denersin hiç de gözünde büyütme 1-2 seneyi.benim arkadaşım pdr ye girmişti 2. tercihle . sana tavsiyem puanının tuttuğu ne kadar yer varsa yazabildiğin kadar yaz olmadı bir sene daha çalışabilirsin sen istemedikten sonra kimse evlendiremez seni öyle şeyleri aklına bile getirme :)

Canım benim her şeyde bir hayır var .
Yanlış yönlendirmeler nelere mal oluyor işte ...
Hiç kendini strese sokma muhakkak boş kontanjanlar olacaktır
Lisansta olmasa da önlisansta
Bende öğretmenim ek yerleştirme zamanında bende yardımcı olurum sana sıralama yaparken

Ben okul öncesi istediğim için lysye falanda girmedim o yüzden sadece ygs üzerinden tercih edebiliyorum önlisansa puanım fazlasıyla yetiyor bende başka bölüm istemiyorum 2 yıllığa gidip ygsye tekrar girmeyi düşünüyorum evet ama şuan 2 yıllık gitmek istiyorum burda kalmak istemiyorum gerçekten bunaldım buradan artık . Ailem öyle değil zaten sadece akrabaların gereksiz gevezelikleri işte yorumun içinde çok teşekkür ederimmm :)

Canım benim her şeyde bir hayır var .
Yanlış yönlendirmeler nelere mal oluyor işte ...
Hiç kendini strese sokma muhakkak boş kontanjanlar olacaktır
Lisansta olmasa da önlisansta
Bende öğretmenim ek yerleştirme zamanında bende yardımcı olurum sana sıralama yaparken

Maalesef öyleee hiç olmayacak insanlar bile yerleşmiş bu bana çok koyuyor :( İnşallah çok teşekkür ederim :)

2 senelik falan olabilir belki aklına yatan tüm bölümleri yazmaya çalış bölüm ayrımı yapmadan. dgs ile geçersin 4e sıkıntı yapma üzme kendini

sen de gidersin nasibindeki yere inşallah canım hiç üzme kendini her işte bir hayır vardır :)

Etrafımdaki herkes yazdığım yerler arasından şurası gelir bence falan diye yorum yapıyordu ben de öyle çok emindik bi yere yerleşeceğime çocuk gelişimi bölümünü bitirdim haliyle tercihlerime neredeyse ilk 20 tercihime tüm okul öncesi öğrt. 4 yıllıkları yazdım sonada 4 tane 2 yıllık yazdım ama ben nerden bileyim bana gelene kadar kontenjan dolacağını kahretsin üstelik öyle bi okuldayım ki başka okuldan gelen rehberlikçi yardım ediyor(!) kadına tercihlerimi gösterdim puanımı sıralamamı bildiği halde bana süper evetyap tercihini dedi keşke deseydi en başa önlisansları yaz diye ah benim salak kafam .Ben 51 bin sıralamam belki tutar diye başa doldurdum lisanları :( Önlisansta rahaaat rahat gelecek yerler bile doldu :(:(:(:( Tercihler açıklanınca ne kadar üzüldüğümü ne kadar ağladığımı benim durumumda olanlar bir de Allah bilir. Şimdi ek yerleştirmelere kaldım ama alanım popüler olduğu için boş kontenjan kalmaz falan diyenler var bu konuda tecrübeli olan ek yerleştirmelerde kazanan var mı? Bazen o kadar doluyorumm kii ben küçücük bi ilçede yaşıyorum burdaki kızlar gibi okuyamayıp evlenmek istemiyorum meslek sahibi ama kendi alanımda meslek sahibi olmak istiyorum :( Geçen teyzem "okumazsan kocayaa" :mad: gibi yersiz bir espri yaptı kimseye ne kadar üzüldüğümü belli etmiyorum ama en büyük korkum bu ilçede kalakalmak orda burda çalışan kızlardan olmak Allah aşkına bana fikir verin bişey deyin hoooooooffffff :(:(
Ah canm benim ya , bikac arkadaşım ek tercihlerde senin bolumunden biyerlere girmislerdi gecen sene benim bildigim sizin bölümde baya bosluk oluyo
(O arkadaşım giresuna girmişti)
Sen iyice bak ek yer. Klavuzuna sıralaman cok iyi girersin bence :)

Kıyamam ben sana ya bilmez miyim o duyguları bende üniversite sınavına girdiğim yıl açıkta kalırım korkusuyla sadece 2 yıllık yazıp kazanmıştım ama daha sonra benden düşük puanlarla lisans kazanan arkadaşlarımı görüncede çok üzülmüştüm tabi hiç belli etmedim. Şuan önlisansımı bitirdim. DGS sınavına girdim 4 yıla uzatmak için puanımda iyi tercihleri bekliyorum. Şimdi bunu niye anlattığımı sorarsan iyiki lisansları yazmışsın en azından acaba gelir miydi diye düşünmezsin , ek yerleştirmelerde de kazanıp gidersin mutlaka boş kontenjan olur merak etmee :)

Kıyamam ben sana ya bilmez miyim o duyguları bende üniversite sınavına girdiğim yıl açıkta kalırım korkusuyla sadece 2 yıllık yazıp kazanmıştım ama daha sonra benden düşük puanlarla lisans kazanan arkadaşlarımı görüncede çok üzülmüştüm tabi hiç belli etmedim. Şuan önlisansımı bitirdim. DGS sınavına girdim 4 yıla uzatmak için puanımda iyi tercihleri bekliyorum. Şimdi bunu niye anlattığımı sorarsan iyiki lisansları yazmışsın en azından acaba gelir miydi diye düşünmezsin , ek yerleştirmelerde de kazanıp gidersin mutlaka boş kontenjan olur merak etmee :)

Hepinize çok çok çok teşekkür ederim bana moral verdiğiniz için Allah hepimizin gönlüne göre versin , hayırlısını versin :)

Back
X