- 14 Temmuz 2011
- 164
- 42
- 118
Etrafımdaki herkes yazdığım yerler arasından şurası gelir bence falan diye yorum yapıyordu ben de öyle çok emindik bi yere yerleşeceğime çocuk gelişimi bölümünü bitirdim haliyle tercihlerime neredeyse ilk 20 tercihime tüm okul öncesi öğrt. 4 yıllıkları yazdım sonada 4 tane 2 yıllık yazdım ama ben nerden bileyim bana gelene kadar kontenjan dolacağını kahretsin üstelik öyle bi okuldayım ki başka okuldan gelen rehberlikçi yardım ediyor(!) kadına tercihlerimi gösterdim puanımı sıralamamı bildiği halde bana süper evetyap tercihini dedi keşke deseydi en başa önlisansları yaz diye ah benim salak kafam .Ben 51 bin sıralamam belki tutar diye başa doldurdum lisanları
Önlisansta rahaaat rahat gelecek yerler bile doldu 

Tercihler açıklanınca ne kadar üzüldüğümü ne kadar ağladığımı benim durumumda olanlar bir de Allah bilir. Şimdi ek yerleştirmelere kaldım ama alanım popüler olduğu için boş kontenjan kalmaz falan diyenler var bu konuda tecrübeli olan ek yerleştirmelerde kazanan var mı? Bazen o kadar doluyorumm kii ben küçücük bi ilçede yaşıyorum burdaki kızlar gibi okuyamayıp evlenmek istemiyorum meslek sahibi ama kendi alanımda meslek sahibi olmak istiyorum
Geçen teyzem "okumazsan kocayaa"
gibi yersiz bir espri yaptı kimseye ne kadar üzüldüğümü belli etmiyorum ama en büyük korkum bu ilçede kalakalmak orda burda çalışan kızlardan olmak Allah aşkına bana fikir verin bişey deyin hoooooooffffff