gel gelll yaaa bı bakalım kuzuyaa merak ediyorum nasıl bişeyDDDDDDDDDDDD
zuzu cidden çok güzel elbise bende bayıldım rüzgar kız olsun diye çok dua etmiştim ama olsun sınuçta yakışıklı oğlum var minik cimcime bu elbisenin içinde ne kadar güzel olacak eminimki
oy maşallah güle güle giyinsin zuzum prensesin...eminin çok yakışacak boshayallersmile
ay deryam güül güüll çatladımm..ayh ewet ben çarşamba sanıyorumm..nası bi leylaysam artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3zuzumm elbisenize bayıldımm:asigim: berram içinde güneş gibi parlayacak
yanlız tikkat ette 1 gün önceden kutlama doom gününü keza bu sene perşembe gününe geliyo sizinkilülülülülülü
massallh pek marifetlisiniz hanimlar. simdiden ellerinize saglik. ben bukadar ise girissem herhalde oglusum bütün gün ac susuz ortaliklarda gezinir. bukadar seyi ne arada yapacaksiniz.biz aile ici bi kutlama yapicaz. bi pasta düsündüm yaninada artik kisir pogca yeeter dedim. fazlasiyla basa cikamam benimki durmuyor uyumuyorda kolay kolay gece gündüz
aman yarabbi ne güzelmiş bu ayda olmak, binlerce şükür:Saruboceq: daha dün gibiydi:asigim:
ben kızıma 2 doğumgünü yapıcam apartmanda çok arkadaşım var hepside benden meraklı bi onlarla gününde cuma günü yapıcam, bide akrabalarla annemlerde yapıcam oda cumartesi akşam olacak...
menüleri hala tam toparlayamadım sizden fikir edinmeye çalışıyorum, benimkiler hep standart şeyler...
1. menüm ;
pasta
patatesli muska böreği
ıspanaklı kek
kısır
poğça
irmik topları
2. menüm
pasta
patatesli muska böreği
browni
patates salatası yada makarna salatası
poğça
irmik topları
kişiler farklı olacağından bazı kalemler her 2 gündede olacak :)
masallah minnoslara.bizimde dogumgunu carsambaya gelio ama pazar kutlicaz biz. antepten babaannelerde gelio sempatiksalakcinni
zuzu elbisenizi cok begendik biz.nereden alsin kis :kedi: ben daha almadim yaaaakaydirigubbakcemile
aman yarabbi ne güzelmiş bu ayda olmak, binlerce şükür:Saruboceq: daha dün gibiydi:asigim:
ben kızıma 2 doğumgünü yapıcam apartmanda çok arkadaşım var hepside benden meraklı bi onlarla gününde cuma günü yapıcam, bide akrabalarla annemlerde yapıcam oda cumartesi akşam olacak...
menüleri hala tam toparlayamadım sizden fikir edinmeye çalışıyorum, benimkiler hep standart şeyler...
1. menüm ;
pasta
patatesli muska böreği
ıspanaklı kek
kısır
poğça
irmik topları
2. menüm
pasta
patatesli muska böreği
browni
patates salatası yada makarna salatası
poğça
irmik topları
kişiler farklı olacağından bazı kalemler her 2 gündede olacak :)
oğluşumun doğum günü insallah hayırlısıyla cumartesi akşamı olacak ekim 2 de rrenk katmıstı dünyamıza :asigim: gelen arkadaslarına dagıtmak için musyas arkasadımızın paylastıgı lolipoptan yapmaya calıstım ev halkı beğendi bakalılm siz beğenecekmisiniz..daka sepeti süsleyip içine yerleştirecem ve yusuf sepetle ikram edecek:))))
bu da uğur böceği versiyonu uydurmaya calıstım olmustur sanırım:))
kızlar bende ufak bi şeyler basit bi doğum günü diye çıktım yola özendim sislemeleri kendim yapıcam dedim ama iş git gide büyüyo bakalım altından nasıl kalkıcam. sadece kapı süsü ve yazılarıyla kesimi ve boyamasıyla 2 gün uğraştım tam olarak bitireyim resimlerini eklicem :))
canım bana özelden f...book isimi gönderirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?