Ekim 2009 Bebekleri'nin 1. Doğumgünü Hazırlıkları

zuzu cidden çok güzel elbise bende bayıldım rüzgar kız olsun diye çok dua etmiştim ama olsun sınuçta yakışıklı oğlum var minik cimcime bu elbisenin içinde ne kadar güzel olacak eminimki

oy maşallah güle güle giyinsin zuzum prensesin...eminin çok yakışacak boshayallersmile

aman yarabbi ne güzelmiş bu ayda olmak, binlerce şükür:Saruboceq: daha dün gibiydi:asigim:

ben kızıma 2 doğumgünü yapıcam apartmanda çok arkadaşım var hepside benden meraklı bi onlarla gününde cuma günü yapıcam, bide akrabalarla annemlerde yapıcam oda cumartesi akşam olacak...

menüleri hala tam toparlayamadım sizden fikir edinmeye çalışıyorum, benimkiler hep standart şeyler...

1. menüm ;
pasta
patatesli muska böreği
ıspanaklı kek
kısır
poğça
irmik topları

2. menüm
pasta
patatesli muska böreği
browni
patates salatası yada makarna salatası
poğça
irmik topları

kişiler farklı olacağından bazı kalemler her 2 gündede olacak :)

zuzumm elbisenize bayıldımm:asigim: berram içinde güneş gibi parlayacak

yanlız tikkat ette 1 gün önceden kutlama doom gününü keza bu sene perşembe gününe geliyo sizinkilülülülülülü

Son düzenleme:
massallh pek marifetlisiniz hanimlar. simdiden ellerinize saglik. ben bukadar ise girissem herhalde oglusum bütün gün ac susuz ortaliklarda gezinir. bukadar seyi ne arada yapacaksiniz.biz aile ici bi kutlama yapicaz. bi pasta düsündüm yaninada artik kisir pogca yeeter dedim. fazlasiyla basa cikamam benimki durmuyor uyumuyorda kolay kolay gece gündüz

gel gelll yaaa bı bakalım kuzuyaa merak ediyorum nasıl bişey DDDDDDDDDDDD

çok güsel bişeyyy bayanssulusmile

zuzu cidden çok güzel elbise bende bayıldım rüzgar kız olsun diye çok dua etmiştim ama olsun sınuçta yakışıklı oğlum var minik cimcime bu elbisenin içinde ne kadar güzel olacak eminimki

saol cnm..teşekkür ederis..ee oğlan anası oldun sende az şeymi :)

oy maşallah güle güle giyinsin zuzum prensesin...eminin çok yakışacak boshayallersmile

çiçeem mersi bebeimm..

zuzumm elbisenize bayıldımm:asigim: berram içinde güneş gibi parlayacak

yanlız tikkat ette 1 gün önceden kutlama doom gününü keza bu sene perşembe gününe geliyo sizinkilülülülülülü
ay deryam güül güüll çatladımm..ayh ewet ben çarşamba sanıyorumm..nası bi leylaysam artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kendi adıma bi mersi diyim zemrax.açıkçası aynından bende de war..berra doğdu doğalı sewmez gündüz uykusunu..max 1,5 saat uyuyo o da toplamda bi seferde diil yani..gece de saat başı kalkıyoruz hala..ama ben hamur yoğurdukıça stress atıyorum bak şimdi bile fırında poğçam pişiyo pofidik pofidik..:))ki bütün gün dışardaydık ewde usta wardı we berra azönce yorgunluktan sızdı..heran uyanabilir poğçalar bi pişse bari:))

ellerine sağlık kuzum..ayh canım browni çekti..brownide mi aypsam naapsammmCADIARZU

masallah minnoslara.bizimde dogumgunu carsambaya gelio ama pazar kutlicaz biz. antepten babaannelerde gelio sempatiksalakcinni
zuzu elbisenizi cok begendik biz.nereden alsin kis :kedi: ben daha almadim yaaaakaydirigubbakcemile

masallah minnoslara.bizimde dogumgunu carsambaya gelio ama pazar kutlicaz biz. antepten babaannelerde gelio sempatiksalakcinni
zuzu elbisenizi cok begendik biz.nereden alsin kis :kedi: ben daha almadim yaaaakaydirigubbakcemile

mersi buketcim bizde çok beendik sırnaşık şey sölesem inanmassın..pazardan :lepi:

canım bana özelden f...book isimi gönderirmisin

aynı kelebeklerden bende hazırlamıstım misafirlerime ben kendim yazdım yazıları üstüne cok tatlı oldu. ellerine saglık

kızlar bende ufak bi şeyler basit bi doğum günü diye çıktım yola özendim sislemeleri kendim yapıcam dedim ama iş git gide büyüyo bakalım altından nasıl kalkıcam. sadece kapı süsü ve yazılarıyla kesimi ve boyamasıyla 2 gün uğraştım tam olarak bitireyim resimlerini eklicem :))

merakla bekliyoruuzz
kaydirigubbakcemile2

kızlar evi süslemek için süsleri nerden aldınız? dün carrefoura baktım yoktu (

oğluşum için yaptığım pasta.... komsunun kızı tarafından mıncıklandıktan sonraki hali((((

ayy selduş ne marifetlisin, çatlasam yapamam sanırım :s
1 şeklindeki mumu nerden buldun ?

Bencede Selduşum valla ellerine sağlık yok cnm bende öyle yetenek falan ama olsun yetenekli bi alam var sağolsun sabahtan gelip hazırlıcak herşeyi
Ya zaten ben öyle çok kapsamlı bişey yapmıcam sanırım malum ilk doğumgünü akrabalardan duyan geliooo :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…