mersi buketcim bizde çok beendik sırnaşık şey sölesem inanmassın..pazardan :lepi:
:kedi: tsk ederim canım mumu ve ev için süslerin hepsini bebek şekeri satan bi yer var burda ordan aldım canım cook güzel seyler bulabilirsin o tarz yerlerden..ayy selduş ne marifetlisin, çatlasam yapamam sanırım :s
1 şeklindeki mumu nerden buldun ?
harika olmuş yaa büyük beceri yani...
Bencede Selduşum valla ellerine sağlık yok cnm bende öyle yetenek falan ama olsun yetenekli bi alam var sağolsun sabahtan gelip hazırlıcak herşeyi
Ya zaten ben öyle çok kapsamlı bişey yapmıcam sanırım malum ilk doğumgünü akrabalardan duyan geliooo :1closedeyes:
kızlar evi süslemek için süsleri nerden aldınız? dün carrefoura baktım yoktu(
eline sağlık selduşşş....oğluşum için yaptığım pasta.... komsunun kızı tarafından mıncıklandıktan sonraki hali((((
sosyete pazari deme cunku ben bu persembe gittim baktim vee bulamadim :umursamaz:
bugun ankamalldeki mothercare den bi elbise aldim cok begendim ama kisa kollu :sinifsinif:
baska bi elbise vardi tullu falan 100 tl idi bana cok pahali geldi onu almadim sempatiksalakcinni
zuzum elanında süslerini sözde halası alacaktı ben göndereyim dedi 10 gün oldu ortada bişii yok ben kendim alacam, uyuz etti dar zamanda oyaladı beni anasının kızı işte nolcak:1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3 yok bizim teyzeye güwenimiz sonsuz..yoksa okurum canınakaydirigubbakcemile3
teyzesi alcak bizim almadaım ben.carrefourda 1 hariç bütün sayılarda mum wardı deli oldumm
eline sağlık selduşşş....
batıkentte bi pazar kuruluyo pek büyük bi yer değil ordan aldım..başka bi yerde de denk gelmedim şans işte..kaça aldıımıı hiiiiç sölemiyim ozaman:))
hawalar soğudu üşümesin kısa kolla..bizim ew çok serin..
kızlar doğum gününde bebeciklerimizin kurabiyelerini glazürle süsleyelim (hani şu malum markanın 4 tane minicik tüpü 5 tl civarı sattıkları ürün)
1 yumurta akı
1 çay bardağı pudra şekeri
1-2 damla limon suyu
yumurtanın akını bir fiske tuz ile kar haline gelene kadar çırpıyoruz.ardından azar azar pudra şekerini ilave ediyoruz ( koyu bir muhallebi kıvamı elde edilmeli) bunu tutturana kadar pudra şekeri ilave edin ve çırpın.1-2 damla limon sunuda ilave edin. beyaz isterseniz buhaliyle kullanın renkli isterseniz gıda boyası kullanabilirsiniz.
kurabiyeleriniz pişip soğudukdan sonra hazırladığınız glazürle süslemeye başlaya bilirsinizz. servisi glazür dondukdan sonra yapın ki şekiller bozulmasın
bende bu glasürü sevmiyorum yumurta cig kalıyor ve cocuklımada yedirtmem kendimde yemem.salmonella dan korkuyorum ben. ben sadece puda seker ve limon suyundan yapıyorum onun üstünde sonra renkli seker döküyorum yada dedigin tüplerle süsliyorum
kızlar doğum gününde bebeciklerimizin kurabiyelerini glazürle süsleyelim (hani şu malum markanın 4 tane minicik tüpü 5 tl civarı sattıkları ürün)
1 yumurta akı
1 çay bardağı pudra şekeri
1-2 damla limon suyu
yumurtanın akını bir fiske tuz ile kar haline gelene kadar çırpıyoruz.ardından azar azar pudra şekerini ilave ediyoruz ( koyu bir muhallebi kıvamı elde edilmeli) bunu tutturana kadar pudra şekeri ilave edin ve çırpın.1-2 damla limon sunuda ilave edin. beyaz isterseniz buhaliyle kullanın renkli isterseniz gıda boyası kullanabilirsiniz.
kurabiyeleriniz pişip soğudukdan sonra hazırladığınız glazürle süslemeye başlaya bilirsinizz. servisi glazür dondukdan sonra yapın ki şekiller bozulmasın
doğum günü kartını yaptığım siteyi özeline yolluyorum link vermek yasak olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?