Ekim 2009 Bebekleri'nin 1. Doğumgünü Hazırlıkları

mersi buketcim bizde çok beendik sırnaşık şey sölesem inanmassın..pazardan :lepi:

sosyete pazari deme cunku ben bu persembe gittim baktim vee bulamadim :umursamaz:
bugun ankamalldeki mothercare den bi elbise aldim cok begendim ama kisa kollu :sinifsinif:
baska bi elbise vardi tullu falan 100 tl idi bana cok pahali geldi onu almadim sempatiksalakcinni

ayy selduş ne marifetlisin, çatlasam yapamam sanırım :s
1 şeklindeki mumu nerden buldun ?
:kedi: tsk ederim canım mumu ve ev için süslerin hepsini bebek şekeri satan bi yer var burda ordan aldım canım cook güzel seyler bulabilirsin o tarz yerlerden..

harika olmuş yaa büyük beceri yani...

opuyorumnanaktan

Şeniz

kızlar evi süslemek için süsleri nerden aldınız? dün carrefoura baktım yoktu (

teyzesi alcak bizim almadaım ben.carrefourda 1 hariç bütün sayılarda mum wardı deli oldumm

oğluşum için yaptığım pasta.... komsunun kızı tarafından mıncıklandıktan sonraki hali((((

eline sağlık selduşşş....

batıkentte bi pazar kuruluyo pek büyük bi yer değil ordan aldım..başka bi yerde de denk gelmedim şans işte..kaça aldıımıı hiiiiç sölemiyim ozaman:))

hawalar soğudu üşümesin kısa kolla..bizim ew çok serin..

zuzum elanında süslerini sözde halası alacaktı ben göndereyim dedi 10 gün oldu ortada bişii yok ben kendim alacam, uyuz etti dar zamanda oyaladı beni anasının kızı işte nolcak:1closedeyes:

zuzum elanında süslerini sözde halası alacaktı ben göndereyim dedi 10 gün oldu ortada bişii yok ben kendim alacam, uyuz etti dar zamanda oyaladı beni anasının kızı işte nolcak:1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3 yok bizim teyzeye güwenimiz sonsuz..yoksa okurum canınakaydirigubbakcemile3

selduşum süpersin canım ellerine sağlık çoook güzel olmuş alkisalkisalkis

evet yaa cok serin hava. ne bilim belki uzerine bolero alirim :umursamaz:
selduscum nasil marifetlisin oyle sen inanamadim yaaaohaoldumsmile

d.günümüz için bastırtıcam kızlar bunları nasıl sizce

Eklentiler

• $davetiyeq.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $teekkr.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 57
canım aslında winnie poohlu cok tatlı olmus ama yılbası agac tam uymamıs bence bilmiyorum bu benim fikrim ama cok tatlı bilmiyorumkismile

bende farkettim onu aslında ama başka tema yok bulamadım en güzel bu durduğu için denedim
biraz daha nette araştırayım bakayım...bişeyler çıkarmı:))

istersen aybike sor onda program mı var bilmiyorum oda kart hazırladı belki fikir olur sana. böyle winnie falan degil ama genede cok şirin

aybik alyaduanın annesi değilmi...yanlış bilmiyosam:))
peki ona soralım ozaman...

kızlar doğum gününde bebeciklerimizin kurabiyelerini glazürle süsleyelim (hani şu malum markanın 4 tane minicik tüpü 5 tl civarı sattıkları ürün)
1 yumurta akı
1 çay bardağı pudra şekeri
1-2 damla limon suyu

yumurtanın akını bir fiske tuz ile kar haline gelene kadar çırpıyoruz.ardından azar azar pudra şekerini ilave ediyoruz ( koyu bir muhallebi kıvamı elde edilmeli) bunu tutturana kadar pudra şekeri ilave edin ve çırpın.1-2 damla limon sunuda ilave edin. beyaz isterseniz buhaliyle kullanın renkli isterseniz gıda boyası kullanabilirsiniz.
kurabiyeleriniz pişip soğudukdan sonra hazırladığınız glazürle süslemeye başlaya bilirsinizz. servisi glazür dondukdan sonra yapın ki şekiller bozulmasın

seherciğim ben yumurta akından glazürü denedim geçen hafta
donut yaptım onları süsledim ama yaklaşık 10 dakika sonra sası bi yumurta kokusu sarıyor etrafı,yiyemedim şahsen..zaten yumurtaya tikliyim
bence hazır almak daha makul

bende bu glasürü sevmiyorum yumurta cig kalıyor ve cocuklımada yedirtmem kendimde yemem.salmonella dan korkuyorum ben. ben sadece puda seker ve limon suyundan yapıyorum onun üstünde sonra renkli seker döküyorum yada dedigin tüplerle süsliyorum

pudra şekeri ile yapılan tarifimde var bu bana daha mantıklı gelmişdi hımmm bide pudra şekerli olani deniyim ozman

canım o 4 renkli minicik tüpten bende aldımm
ve aldığım yerde hazırı vardı yine aynı marka 2,5 tl di ben ondan alıcammm

doğum günü kartını yaptığım siteyi özeline yolluyorum link vermek yasak olabilir

aybikkk bizeeede göndersene......opuyorumnanaktan

pudra sekere azar azar ekle cok sulu olmasın koyu bir macun olsun.mesela renkli isterseniz biraz gida boya koyun icine.

yada tüplerdeki aynı markanın glazürleri var ben pastamı onunla kapladım sonra seker hamuru üstüne güzel oldu. glazür muffinlerin üstünede olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…