doğum günü kartını yaptığım siteyi özeline yolluyorum link vermek yasak olabilir
pudra sekere azar azar ekle cok sulu olmasın koyu bir macun olsun.mesela renkli isterseniz biraz gida boya koyun icine.
yada tüplerdeki aynı markanın glazürleri var ben pastamı onunla kapladım sonra seker hamuru üstüne güzel oldu. glazür muffinlerin üstünede olur.
iki tane pastamız vardı gündüz kesileni ben kendim yaptım evet. at seklinde olan
hazırlıklar güzel.heycan süper..ayhh bu ay bizim ayımız kızlarr:)) :sm_cool:
ben çok büyük bişi yapmıycam..15 kişi filan olucaz sanırım..elbisesini aldım..çarşambaya geliyo doğumgünü berranın..o akşam çekirdek aile kutlaması yaparız ama asıl pzr yapıcaz iişalah 10unda..
menüm;
marmelatlı kurabiye
tuzlu kurabiye
karnıyarık börek
mercimek köfte
makarna salatası
bonbon
we pasta..
bişiler daha eklesemmi bilemedim..,balon filan sağa sola işte.benim tek derdim okadar adamı nereye sığdırcam bide berranın huysuz bi günü olmaz iişallah...
Bizim doğum günümüzde çarşamba cumartesi yapıcaz.Ben resimlerin fonunu musyasın verdiği siteden yaptım güzel fonlar vardı.
Diş kurabiyelerini yaparken kabartma tozu kullanılıyor mu?
kızlar doğum gününde bebeciklerimizin kurabiyelerini glazürle süsleyelim (hani şu malum markanın 4 tane minicik tüpü 5 tl civarı sattıkları ürün)
1 yumurta akı
1 çay bardağı pudra şekeri
1-2 damla limon suyu
yumurtanın akını bir fiske tuz ile kar haline gelene kadar çırpıyoruz.ardından azar azar pudra şekerini ilave ediyoruz ( koyu bir muhallebi kıvamı elde edilmeli) bunu tutturana kadar pudra şekeri ilave edin ve çırpın.1-2 damla limon sunuda ilave edin. beyaz isterseniz buhaliyle kullanın renkli isterseniz gıda boyası kullanabilirsiniz.
kurabiyeleriniz pişip soğudukdan sonra hazırladığınız glazürle süslemeye başlaya bilirsinizz. servisi glazür dondukdan sonra yapın ki şekiller bozulmasın
ayy ne güzel bizim hiçbişeyimiz hazır değil sadece kafamda hazır hepsi reelde bişşeycik yok..:))bizimde son hazırlıklar hızla sürüyor..
en önemli sorunu hallettikk kız<ımın doğum günü için mekanla dün akşam konuştukk..
*viaportta yapmaya karar verdik viaport/serander cafe
*doğum gününde yayınlayacağım videomuz hazır
*pastamızı n şekkli ve yapılacağı yer tamam
*davetiyelerimiz tmm
*menü tmm
tek eksiğimiz kızımın ve benim kıyafetimiz
ayyhhh bana akil verin. simdilik (degismezse) yapacagim menu su:
- ekler pasta
- patlicanli borek
- un kurabiyesi
- ya etimek tatlisi ya da kartoplari
- peynirli pogaca
- ya patates salatasi ya da mercimekli kofte
- mantarli pide
- elmali turta
- bide dogum gunu pastasi
olmus mu?sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?