Ekim 2009 Bebekleri'nin 1. Doğumgünü Hazırlıkları

aa bengücüm mirayın pastasını kendin mi yaptın akannehir

Bizim dogumgunumuzede cok az kaldi, henuz pasta konusunda kararsizim. Ama dogumgunu olayini netlestirdik, coook kalabalik bir grubu kuzunun dogumgunusu niyetine bir yerle anlastik orada brunch a cagiracagiz. Tek kotu yani tam dogumgunune denk gelemeyecek, brunch olayini sadece pazar gunu bulabildik Bilemiyorum pazar sabah 10 la 14 arasi, keyifli olacagini dusunuyorum, sonrasinda nasildi haber veririm:)

Bizim doğum günümüzde çarşamba cumartesi yapıcaz.Ben resimlerin fonunu musyasın verdiği siteden yaptım güzel fonlar vardı.

Diş kurabiyelerini yaparken kabartma tozu kullanılıyor mu?

Bizim doğum günümüzde çarşamba cumartesi yapıcaz.Ben resimlerin fonunu musyasın verdiği siteden yaptım güzel fonlar vardı.

Diş kurabiyelerini yaparken kabartma tozu kullanılıyor mu?

yrm paket koyabilirsin bence..we de ince yaparsan çok kabarmaz..

kızlar ben bu tarifi 100 derecede 15 dk pişirerek denedim çok güzel oldu tadı aynı beze hatt bence bu beze tarifi fotosunu becerebilirsem ekleyim. deneme yeapmak için bebe bisküvisininin üstüne yaptım

Son düzenleme:
güzel görünüyor senin tarideki cig kalıyordu ama degilmi? beze zaten yumurta beyazı ve seker

Son düzenleme:
evet tarifde çig kalsın kuruyunca servis yazıyor ama dediğin gibi çoluk çocuk yiyecek bakteri mikrop olayından dolayı pişirerek deniyim dedim çok güzel oldu

bizimde son hazırlıklar hızla sürüyor..
en önemli sorunu hallettikk kız<ımın doğum günü için mekanla dün akşam konuştukk..

*viaportta yapmaya karar verdik viaport/serander cafe
*doğum gününde yayınlayacağım videomuz hazır
*pastamızı n şekkli ve yapılacağı yer tamam
*davetiyelerimiz tmm
*menü tmm

tek eksiğimiz kızımın ve benim kıyafetimiz

ayyhhh bana akil verin. simdilik (degismezse) yapacagim menu su:
- ekler pasta
- patlicanli borek
- un kurabiyesi
- ya etimek tatlisi ya da kartoplari
- peynirli pogaca
- ya patates salatasi ya da mercimekli kofte
- mantarli pide
- elmali turta
- bide dogum gunu pastasi

olmus mu?sempatiksalakcinni

ayy ne güzel bizim hiçbişeyimiz hazır değil sadece kafamda hazır hepsi reelde bişşeycik yok..:))

daha ne olsun harika bir menü yadalarında bana göre kartopları ve mercimekliköfte olsun:))

menü cok güzelmis. bende cok begendim. bencede kartoplar olsun. mercimek köftede cok severim patates salatada. ikisinide severek yerim cokacimcoook

yaptım aybikim güzel oldu...pastadan sonra en beğenilenlerden birisiydi:))))

haa ama ben mercimek köftesi değil patates köftesi yaptım patatesleri ezerek yaprım yani bulgurla birlikte bahara ve salca da var işte biliyorsundur herhalde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…