Ekim 2009 Bebekleri'nin 1. Doğumgünü Hazırlıkları

elif nerde yaptırıyosun pastayı kaç kişiliği nekadara ben biraz kazıklandım gibi geldi de bana

hanimlar gurbet te pek kimsesi olmayan birisi olarak kutlama yapmaya heves etmemistim fakat sizin guzel paylasimlariniz sebebiyle artik bende hazirliklara basladim..
Fakat benim evim cok kucuk buda beni cok dusunduruyor??bakalim ins.bir cozum yolu buluruz

menun nedir buket?

canim bi onceki sayfada yazmistim sempatiksalakcinni

- ekler pasta
- patlicanli borek
- un kurabiyesi
- ya etimek tatlisi ya da kartoplari
- peynirli pogaca
- ya patates salatasi ya da mercimekli kofte
- mantarli pide
- elmali turta
- bide dogum gunu pastasi

kızlarr saat 19.00 da başladım şimdi bitti hemen paylaşayım dedim

diş kurabiyesi de yaptım ama yüklemek çok uzun sürecek yarın eklerim onu da..
bu arada son güncel menüm:
-doğum günü pastası
-sahte kumpir
-ton balığı köftesi
-soğanlı tart
-muffin
-cupecake lolly
-su böreği
-kıymalı rulo
-elmalı pay
-fasülye salatası
-mercimek köftesi
-tahinli kurabiye
-çikotoplar
-amerikan salatası
-zeytinli kek

gelemeyenlerin canı ceker diye hic düsündünmi acaba lmaz: afiyet seker olsun valla agzım sulandı :kedi:

aybik harika bir servisin var. evime kadar bile gelir diyorsun zemuszemus
siz afiyet olsun canım fotolarla doyarız biz. hepsini tek tek cek bol zoom yap iyi görelim yemekleri sengözlerimebaksanab

amaaaan tanrııım bu ne menü maşallah aybikecim... alyanın 1. ve 2. yaş menusunu toptan yazdın sandım bir an kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin diyim...

ben de menumu olurturdum kafamda hmmm

küçük değişik şekillerde kurabiye kalıbı aldım onlarla tuzlu yapcam
1 şeklinde kurabiye
çikolatalı toplar
portakallı muffin
z.yağlı yaprak dolma
börek
pastaaaa(patsayı kendim yapmaya karar verdim bakalım nası olcak kalıp aldım yuvarlak inş. yapabilrim.)

aybik kurabiyeler süper menü süper ellerine sağlık cnm..

ece nasıl bir modele karar verdin cicim merak ettim?portakalı muffin cokacimcoook
ay umarım gelebicem dogum gününe. sen iki kere mi kutluyorsun?

aybik bu cicek icin aldıgın kalıbı görebilirmiyim? cımbız kalıp mı bu? bende istiyorum cicek kalıp ondan. stress bi bitsin bana bir foto gönderebilirmisin

Son düzenleme:
ece nasıl bir modele karar verdin cicim merak ettim?portakalı muffin cokacimcoook
ay umarım gelebicem dogum gününe. sen iki kere mi kutluyorsun?

bengücüm hammadeden yuvarlak pandispanya kalıbı aldım üzerini şeker hamurla kaplayacağım 1şeklide kalıpla üzerine 1 yapıcam. bide küçük kalıplar aldımm yıldız filan onlardan desen yapıcam çok gaza getirdi hammadedeki kız. umarım yapabilirm. bişi sorcam şeker hamuru ile kaplamdan önce krema oluyomu normal pasta gibi yok kekein üzerine mi kaplıyoz?
portakallı muffin için link veriyorum burası arkadaşımın blogu tarifi ondan aldım.
hammaddede o çiçkek kalıplarında kampantya var 16 tl mi ne ama çiçek bize uymaz diye almadım kız orda gösterdi güzel bişi...
Pasta, börek, kurabiye, yemek, ekmek, çorba, makarna, mantı, tatlı » Arama sonuçları » muffin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…