Ekim 2009 Bebekleri'nin 1. Doğumgünü Hazırlıkları

ece nasıl bir modele karar verdin cicim merak ettim?portakalı muffin cokacimcoook
ay umarım gelebicem dogum gününe. sen iki kere mi kutluyorsun?

yok ben bi kere kutluycam. yani 20 sinde çekidek aile anne baba oğul 3lüsü bi pasta kesecezx . tek pati 23 ünde beklerim tatlım olumunekankayizsmile

pfff yaaa biranönce ayaklanmam lazım oğlumun doüumgünü için heyecanladımmmm ne güzel hazırlık böylee valla bravo hamaratsınzızz ben yengemden yardım alıcam baya hamarattır kendiside :)) ama nasıl sığcaz eve kimi çağırıcam bilmyiorum aklımmm çok karışıkkk.. benim ev düdük kadar annemin de 1 boy büyüyüğü ama annemde olacak sanırım.. kaynanamları çağırmaıcam kalabalık olur çağırmasam orda yapsam bi pasta hediye için yaptı derlerse pffff napcam benn kimi çağırıcam gündüz olsa bebiş arkadaşları gelir akşam olsa gelemez babası kızar olmazsa :S siz nasıl yapıyorsnuz 10 tane doğumgünü olmaz ya 1 tane olsun düzgün olsun istiyorum pfffffff

ececim pastanın üstüne bir krema yapman lazım ama bu normal krema degil böyle yaglı bir krema ganaj yada cikolata ile kaplıcan. nedenide normal krema nemini birakıyor ve seker hamurun o nemi cekip yumusar. seker hamurıda sakın islatma. yani ellinde yogurup yumusatcaksın. ve seker hamurnu acıyorsun ya pastayı kaplamak icin baya bol ac kenarları falan düsünürek daha rahat oluyor. üstündeki süslemeleri nasıl tuturcaksın? onu söylediler mı orda? ben kendimce bir cözüm bulup bal kullanıyorum ama pastacılar falan ne yapıyor bilmiyorum ondan soruyorum. sana kolay gelsin canım

Bendeee böyle yetenekli bi abla kardeş birinii istiyorum yaaa deli olcammm kendimii çok yeteneksiz buluyorummm :kedisözüm sana Mirayımın anası)

Gerçi bi ablam var maşallah o da çok yeteneklidir yemek konusunda en azından yaaa benii çingenelerden mi aldılar nedir annemde yetenekli ben kime çektim acep kisırnaşık şey

valla anılcım aynen senin durumundaydım ne yapsam kimi sağırsam ay sığmaz yok yok sığar derken sadece 1. derceden eşimin ve kendimin ailerini çağırmaya karar verdim ister sığsın ister sığmasın kaydirigubbakcemile3 toplamda 34 kişiyiz bilemem artık nekadar sığılır. zaten asyanın doğum günü 30 eylüldü kardeşimin beyninde bi tümör vardı ondan ameliyet oldu onun iyileşmesini bekliyorum aslında planda bu haftasonu yapıcakdım ama gene haftaya erteledim iyice iyileşsin herkesin ağzının tadı yerinde olsun istedim.

kabataslakta baya azmışsınız canım ya :))
geçmiş olsun bu arada hemde çokkk tabi iyi düşünmüşsün iyileşsinde .. seni getiren erkek kardeşin mi oldu haberimizde yok canım Allah göstermesin bi daha

Geçmiş olsun cnm kardeşin için umarım daha iyicedir artık bu arada küçük bi ordu diyosun yani sen bizimkilerden bazıları ve eşiminkilerden (malesef) 14 kişi olcaz ciye cırlamıştım dün eşimeee naapiimm özür diliyim bari

Bendeee böyle yetenekli bi abla kardeş birinii istiyorum yaaa deli olcammm kendimii çok yeteneksiz buluyorummm :kedisözüm sana Mirayımın anası)

valla ben sadece pastaları severek yapıyorum yemek yapmayı hic sevmiyorum. senin kim bilir ne yeteneklerin vardirda söylemiyorsun.

bunu sorduğum iyi oldu bişi dememişlerdi oradan valla normal krama yapar geçerdim bu ganaj dediğin evde yapılabilen bişi mi dur bi bakiim...tarifi varsa verir misin:?

teşekkürler arkadaşlar evet anılcım beni getiren kardeşim zaten 1 tane var.
bizim bide sadce 1. dereceden yani eşimin kardeşleri benim amcam halam teyzem toplamda 34 kişi ediyoruz. zaten eşim 4 kardeş çoluk cocuk bebe belik derken bi dünya insan

selam kızlar çok uzun süredir siteye gelemiyodum.hepinizi özlemişim ama siz beni unutmuşsunuzdur heralde.
hazırlıklar süper.
bende ev aldım ALLAH nasip ederse kızımın doğum gününü yeni evimizde kutluycaz.

yeni menüler harikaaa...ama altından kalkmak çok zor olsa gerek
ben bazı şeyleri direk anneme yaptırcam yapıp getirsin aaaaa anne olmak kolay değillll...)
birde arkadaşımı çağırdım birgün önce gel ben de kal yardım et diye ama onun da iki küçük kızı var benimkiyle birleştiklerinde nasıl bir yardım olur bilemicem..ama kendisi çok hamarat...çerkezler:))

bizde bugün kutlucaz 1. yaşımızı 14 ekim doğum tarihimiz ama erken bi kutlama olucak odamız süslendi menü kesinleşti.davetliler çağırıldı.kıyafetlerimiz hazır. heyecanla bekliyoruz. çok güzel bişeymiş bu ya ilk doğum günü herşeyi heyecanla hazırladık.ilkler her zaman bi başka olurr......

biz dün telaşemizi atlattık çok şükür benim foto makinam olmadığımdan bir arkadaşım çekti resimleri ondan aldığım gibi yüklüycem kızlar...

Ben doğum günü yapmıcaktım ama o kadar heveslendirdiniz ki ben de yaptım artık, burdan da bayağı fikir aldım sessiz sessiz sempatiksalakcinni
Ben de becerebilirsem kurabiyelerimin resmini ekleyim, doğum gününü henüz kutlamayanlara fikir olur belki opuyorumnanaktan

Uploaded with ImageShack.us

nice yaşlara miniklerin hepsine kurabiyeleriniz çok şeker olmuş cnmn dogum günü resimlerinizide bekliyoz en kısa zamanda muck melegineee

kurabiyeler çok hoş olmuş yaratıcı fikir...:)) mutlu yıllar bebeğinize
bende parti malzemelerini hallettim süsler peçeteler örtüler tabak bardak vs..
bitek cicimiz kaldı

bizim de 14 ekim:dance:delikafadulden kıyafetimiz hazır..pasta siparişi verildi..yaklaşık 20 kişi olucaz o gün ..netten parti süsleri siparişi de verdim dün:)))çok masraf yapıyom diye kızıyolar bana ama kimseyi dinlediğim yok vallakaydirigubbakcemile3acayip hevesliyim..umarım her şey istdiğim gibi olureyvahedigeldismilemenüm kesin olmamakla birlikte şöyle:
1.lorlu-kaşarlı mini poğaça
2.lorlu kurabiye
3.mercimek köftesi
4.sarma
5.börek(neyi olcek karar veremedim
şimdilik bu kadar başka fikir vercek varsa seve seve beklerim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…