ece nasıl bir modele karar verdin cicim merak ettim?portakalı muffin cokacimcoook
ay umarım gelebicem dogum gününe. sen iki kere mi kutluyorsun?
bunun icin harf kalıplar var. ben foto koymustum bir kere. istedigin harfları takıyorsun bir kücük raj gibi birsey sonra kurabiyenin üstüne basıyorsun o kadar
bengücüm hammadeden yuvarlak pandispanya kalıbı aldım üzerini şeker hamurla kaplayacağım 1şeklide kalıpla üzerine 1 yapıcam. bide küçük kalıplar aldımm yıldız filan onlardan desen yapıcam çok gaza getirdi hammadedeki kız. umarım yapabilirm. bişi sorcam şeker hamuru ile kaplamdan önce krema oluyomu normal pasta gibi yok kekein üzerine mi kaplıyoz?
portakallı muffin için link veriyorum burası arkadaşımın blogu tarifi ondan aldım.
hammaddede o çiçkek kalıplarında kampantya var 16 tl mi ne ama çiçek bize uymaz diye almadım kız orda gösterdi güzel bişi...
Pasta, börek, kurabiye, yemek, ekmek, çorba, makarna, mantı, tatlı » Arama sonuçları » muffin
pfff yaaa biranönce ayaklanmam lazım oğlumun doüumgünü için heyecanladımmmm ne güzel hazırlık böylee valla bravo hamaratsınzızz ben yengemden yardım alıcam baya hamarattır kendiside :)) ama nasıl sığcaz eve kimi çağırıcam bilmyiorum aklımmm çok karışıkkk.. benim ev düdük kadar annemin de 1 boy büyüyüğü ama annemde olacak sanırım.. kaynanamları çağırmaıcam kalabalık olur çağırmasam orda yapsam bi pasta hediye için yaptı derlerse pffff napcam benn kimi çağırıcam gündüz olsa bebiş arkadaşları gelir akşam olsa gelemez babası kızar olmazsa :S siz nasıl yapıyorsnuz 10 tane doğumgünü olmaz ya 1 tane olsun düzgün olsun istiyorum pfffffff
Bendeee böyle yetenekli bi abla kardeş birinii istiyorum yaaa deli olcammm kendimii çok yeteneksiz buluyorummm :kedisözüm sana Mirayımın anası)
ececim pastanın üstüne bir krema yapman lazım ama bu normal krema degil böyle yaglı bir krema ganaj yada cikolata ile kaplıcan. nedenide normal krema nemini birakıyor ve seker hamurun o nemi cekip yumusar. seker hamurıda sakın islatma. yani ellinde yogurup yumusatcaksın. ve seker hamurnu acıyorsun ya pastayı kaplamak icin baya bol ac kenarları falan düsünürek daha rahat oluyor. üstündeki süslemeleri nasıl tuturcaksın? onu söylediler mı orda? ben kendimce bir cözüm bulup bal kullanıyorum ama pastacılar falan ne yapıyor bilmiyorum ondan soruyorum. sana kolay gelsin canım
bizde bugün kutlucaz 1. yaşımızı 14 ekim doğum tarihimiz ama erken bi kutlama olucak odamız süslendi menü kesinleşti.davetliler çağırıldı.kıyafetlerimiz hazır. heyecanla bekliyoruz. çok güzel bişeymiş bu ya ilk doğum günü herşeyi heyecanla hazırladık.ilkler her zaman bi başka olurr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?