Ekim 2012 de Anne olacaklar buyrun sohbete :)

Selvi Giray Korkmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
51
3
98
İstanbul
Merhabalar hanımlar,

7+6 günlük hamileyim bugünkü doktor kontrolümde bebeğimizin kalp atışlarını duyduk.Tahmini doğum 21.10.2012 ile 26.10.2012 arası.Şükürler olsun rabbime.Çok muhteşem bir duygu çok mutluyum çok heyecanlıyım.Daha 7 ay var nasıl geçer?

Canım tebrik ederim... İnşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin... Ben de 5+0 haftalık hamileyim. Bugün sadece kesesini gördük bebişimin... 2 hafta sonra kontrol var... inşallah kalp atışlarını da görürüz... çok heyecanlıyım ben de... ne zor bir bekleyiş. Allah nasip ederse ben de ekim sonu ya da kasım başı anne olacağım... çok heyecan verici değil mi... bebeğimin kalp atışlarını görünce de yazarım buraya inşallah... şimdilik kocaman sevgiler gönderiyorum... Allah ın izni ile su gibi akıp grçsin hamileliklerimiz... bebişlerimiz gelsin kucuşumuza :)

tebrik ediyorum arkadaşlar allahım inşallah kucağımıza almayıda nasip eder bende 6+1 günlük hamileyim bugün kalp atışını dukduk ve minicik bebişimizi gördük çok şükür inşaallah devamıda güzel olur allahım isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu

benimde dogum tarihim 25-10-12 yakla$ik ayni belirtilerin varmi peki??

amin cnm umarim saglikli bir sekilde alirsin kucagina

ben de 5 haftalık hamileyim ve ekim sonu gibi doğacağını düşünüyorum tahmini doğum kasım başı ama ben ekimde doğacağını hissediyorum :) ilk bebeğim zaten yeni evliyiz. annelik çok tuhaf bir duygu yaa ve de çok güzel rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah. arkadaşlar ben de ne bulantı ne kusma ne kokulara karşı hassasiyet hiiç bişe yok acaba çok erken diye mi ya da ben de olmayacak o belirtiler. ben de bel ağrısı göğüs ağrısı ve arasıra yumurtalık ağrıları var baka bişey yok. daha ne olsun diceksiniz ama :)

ilk haftalarda benimde yoktu 6. haftaya dogru basladi bulantilarim kokulara hasasiyetim ama umarim sende olmaz cok kotu yaa benim bel agrilarim yeni yeni basliyor hisediyorum

ilk haftalarda benimde yoktu 6. haftaya dogru basladi bulantilarim kokulara hasasiyetim ama umarim sende olmaz cok kotu yaa benim bel agrilarim yeni yeni basliyor hisediyorum

bende de ilk belirti bel ağrısı oldu. bulantı daha yok. baakalım daha neler olacak :) ama ağrılarını çekmesi bile güzel annelik bu olsa gerek :)

Ben de 6 hafta 5 günlük hamileyim sabahları biraz bulantım oluyor bunun dışında rahatsız edici bişey yok biraz bel ağrısı ara ara oluyor.Tam 6 senedir bekliyordum sonunda Allahım yüzümü güldürdü.kendimi çok garip hissediyorum halsiz ve yorgun.

keseyi de gördük 2. gidişimde kalp atışını gösterdi doktor kalp atışını da gördüm 9 ay rahat ve huzurlu geçer inşallah

Allah annali babali buyutmek nasip etin insallah

selam kızlar ben de 6+5 günlük hamileyim.tam 5 haftalıkken keseyi gördük.tam 6+0 da kahverengi lekelenmem oldu. acilen başka bir doktora gitmek zorunda kaldım.doktor herşeyin normal olduğunu kesenin boyunun ,şeklinin, yerinin normal olduğunu söyledi.progestan verdi.kullanmaya başladım.ertesi gün hiçbirşey gelmedi.fakat diğer gün pempe akıntım geldi.bu kez kendi doktoruma gittim.alttan ultrasonla baktı.bebeğin canlanmış dedi ve küçük böceğimin kalp atışlarını duyduk.doktorumda herşeyin normal olduğunu söyledi.progestana ek olarak 3 gün arayla vurulmam gereken iğne verdi.iğnenin 2. sini buğün vurulucam.3 gündür herhangi bir akıntı lekelenme olmadı çok şükür.inşallah bundan sonrada olmaz.bir dahaki randevum 11 gün sonra.inşallah bir sorun olmaz.Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin..

bende ekim anneşi olucam canım. hayırlı olşun tebrik ederim.
allah kucağımızada sağ salim almayı nasip etsin.

Mrb cnm,bizde şuan 9+3 teyiz..bende 12. haftamda gidicem,hem kontrolümü olucam,hemde ikili testimi yaptırıcam.inş sonucu da iyi çıkar..

Hanımlar ben geçen hafta cumartesi 7+6 iken en son doktora gittim.Kalp atışlarını duyduk.Doktor 15 gün sonra gel bi bakalım gene dedi.Kontrol muayenesi 10 gün olduğu için 15 gün sonra normal muayene ücreti ödeyeceğim gene.Özel hastane olduğu için 15 günde bir çağırması bana işin ticaret yönünü düşündükleri için gibi geliyor.Sizlerde 15 günde bir mi gidiyorsunuz?Gitmelimiyim? Asıl gitmem gereken zaman 12. hafta mı? Kan testleri istendi mi sizlerden? Boş yere gitmek istemiyorum eğer gerçekten ihtiyaçsa gitmek istiyorum muayeneye.Ayrıca bana doktorum yemem gereken yiyecek listeside vermedi. Her gittiğimde 15 gün sonra gel diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…