- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
Merhabalar hanımlar,
7+6 günlük hamileyim bugünkü doktor kontrolümde bebeğimizin kalp atışlarını duyduk.Tahmini doğum 21.10.2012 ile 26.10.2012 arası.Şükürler olsun rabbime.Çok muhteşem bir duygu çok mutluyum çok heyecanlıyım.Daha 7 ay var nasıl geçer?
tebrik ediyorum arkadaşlar allahım inşallah kucağımıza almayıda nasip eder bende 6+1 günlük hamileyim bugün kalp atışını dukduk ve minicik bebişimizi gördük çok şükür inşaallah devamıda güzel olur allahım isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu
benimde dogum tarihim 25-10-12 yakla$ik ayni belirtilerin varmi peki??
ben de 5 haftalık hamileyim ve ekim sonu gibi doğacağını düşünüyorum tahmini doğum kasım başı ama ben ekimde doğacağını hissediyorum :) ilk bebeğim zaten yeni evliyiz. annelik çok tuhaf bir duygu yaa ve de çok güzel rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah. arkadaşlar ben de ne bulantı ne kusma ne kokulara karşı hassasiyet hiiç bişe yok acaba çok erken diye mi ya da ben de olmayacak o belirtiler. ben de bel ağrısı göğüs ağrısı ve arasıra yumurtalık ağrıları var baka bişey yok. daha ne olsun diceksiniz ama :)
ilk haftalarda benimde yoktu 6. haftaya dogru basladi bulantilarim kokulara hasasiyetim ama umarim sende olmaz cok kotu yaabenim bel agrilarim yeni yeni basliyor hisediyorum
bende de ilk belirti bel ağrısı oldu. bulantı daha yok. baakalım daha neler olacak :) ama ağrılarını çekmesi bile güzel annelik bu olsa gerek :)
Ben de 6 hafta 5 günlük hamileyim sabahları biraz bulantım oluyor bunun dışında rahatsız edici bişey yok biraz bel ağrısı ara ara oluyor.Tam 6 senedir bekliyordum sonunda Allahım yüzümü güldürdü.kendimi çok garip hissediyorum halsiz ve yorgun.
keseyi de gördük 2. gidişimde kalp atışını gösterdi doktor kalp atışını da gördüm 9 ay rahat ve huzurlu geçer inşallah
merhaba arkadaşlar ikili testi yaptıracakmısınız?
merhaba arkadaşlar ikili testi yaptıracakmısınız?
Mrb cnm,bizde şuan 9+3 teyiz..bende 12. haftamda gidicem,hem kontrolümü olucam,hemde ikili testimi yaptırıcam.inş sonucu da iyi çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?