- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
Hanımlar ben geçen hafta cumartesi 7+6 iken en son doktora gittim.Kalp atışlarını duyduk.Doktor 15 gün sonra gel bi bakalım gene dedi.Kontrol muayenesi 10 gün olduğu için 15 gün sonra normal muayene ücreti ödeyeceğim gene.Özel hastane olduğu için 15 günde bir çağırması bana işin ticaret yönünü düşündükleri için gibi geliyor.Sizlerde 15 günde bir mi gidiyorsunuz?Gitmelimiyim? Asıl gitmem gereken zaman 12. hafta mı? Kan testleri istendi mi sizlerden? Boş yere gitmek istemiyorum eğer gerçekten ihtiyaçsa gitmek istiyorum muayeneye.Ayrıca bana doktorum yemem gereken yiyecek listeside vermedi. Her gittiğimde 15 gün sonra gel diyor.
Hanımlar ben geçen hafta cumartesi 7+6 iken en son doktora gittim.Kalp atışlarını duyduk.Doktor 15 gün sonra gel bi bakalım gene dedi.Kontrol muayenesi 10 gün olduğu için 15 gün sonra normal muayene ücreti ödeyeceğim gene.Özel hastane olduğu için 15 günde bir çağırması bana işin ticaret yönünü düşündükleri için gibi geliyor.Sizlerde 15 günde bir mi gidiyorsunuz?Gitmelimiyim? Asıl gitmem gereken zaman 12. hafta mı? Kan testleri istendi mi sizlerden? Boş yere gitmek istemiyorum eğer gerçekten ihtiyaçsa gitmek istiyorum muayeneye.Ayrıca bana doktorum yemem gereken yiyecek listeside vermedi. Her gittiğimde 15 gün sonra gel diyor.
Merhabalar hanımlar,
7+6 günlük hamileyim bugünkü doktor kontrolümde bebeğimizin kalp atışlarını duyduk.Tahmini doğum 21.10.2012 ile 26.10.2012 arası.Şükürler olsun rabbime.Çok muhteşem bir duygu çok mutluyum çok heyecanlıyım.Daha 7 ay var nasıl geçer?
merhaba arkadaşlar ben de ekim annesi olacakmışım kısmetse :)10 haftalk şu anda.mide bulantım olmadı çok yorgun ve uykusuzum ha bide çok kilo aldım şimdiden 3 kilo aldım çabuk kilo alan var mı böyle ?
merhaba arkadaşlar ikili testi yaptıracakmısınız?
mrb hamişler bizde bugün 8+4 olduk muhtemel doğum tarihi 22 ekim
hayırlı olsun tatlım öncelikle
ben de az önce dediğim gibi 8+4teyim suan :) bulantılarım oluyor kimi zaman istifralar da... kilo alma konusuna gelince. hamile kaldığım zaman 50 kiloydum. 7+2deyken 53 kilo cıktım tartıda şoktayım :))) ama kilo almamak için bir derdim sıkıntım yok. yeterki bebek sağlıklı olsun :) niyetim son aylarda dikkat etmek kilocuklara bakam hayırlısı olsun
teşekkür ederim canım haklısın kiloyla derdimiz olmamalı ama bazen fazla kilo almak da zararlıymış.hayırlısı olsun inşallah.senin bebişin de hayırlısıyla sağlıkla gelsin kucağına inşallah:)
iyi dileklerin için saolasın canım benim zaten kilolara dikkat etmiyorum derken hani hepten saldım cayıra misali de değil :))
ben şuan su içme sıkıntısı yasıyorum. kana kana su içersem bulantım oluyor. içmezsem ağzım damağım kuruyor. 2 bardak suyu abartısız 1 saattir anca icebildimbir de bugun sol yumurtalığım ( kasığım ) hafiften ağrıyor. o neden olur bilemedim
su içmek gerekiyor canım ama dediğin gibi çok içince mide bulantısı yapıyo biraz bende de.normalde de hiç su içen biri değilim ama şişe sürekli elimde yudum yudum içmeye çalışıyorum ben de.tabi tuvaletten de çıkamıyorum:) kasık ağrıları çok şiddetli olmadığı sürece normal diye biliyorum.benim de.6.haftalarda fln iki tarafım birden ağrıyordu şimdi bazen sağ kasığım sızlıyor.bir de eğer ikinci adet dönemine geldiysen adet olacakmış gibi sancılar olabiliyorumuş o dönemde.ağrı olduğu zaman kendini zorlama canım hemen bi köşede dinlen mutlaka.
Allah razı olsun eşimden çoğu şeyime yardımcı oluyor zaten ama işte nedenini bilmiyorum. midem bir tuhaf, sabah bulanıyordu şimdi turp gibiyim desem yalan ama bulantım çok az sanırım evham yapıyorum... bugune kadar elimde 1 lt şişe ile kendi hazırladığım üzüm - kayısı hosafını alıp içiyordum iyi geliyodu o da bitti pöööööffff :)))) sanırım ben çok takıntılı bir anne adayıyım
bak hoşaf dedin canım hoşaf istedi :)) çok takıntı yapma dicem ama diyen ben olduğum için kendm bile ciddiye almicam:)) ama ben doktorumu değiştirdikten sonra çok rahatladım.bu aylarda herşey serest diyet fln yok dedi şunu ye bunu ye diye bişe yok dedi.yiyemiyorum diye üzülme hiçbişe yiyemesen bile ilk 3 ay bebek sende olanlarla idare eder fln dedi şakayla karışık:) oyüzden gerçekten rahat olmak gerek sanırm bunlar aslında en rahat günlerimiz olabilir :)
Kızlar bu bulantılar öldürecek benidee(( 9+2 günlük benim bebeğim 7.hafta başladı bulantılar ve halen süründürüyor. Bende idraryolu enfeksiyonu çıktı. Dr. booll boolll su içmem gerektiğini söyledi ama ben günde 1 bardak bile içemiyorum.Bu durum ne kadar devam edecek,eğer 9 ay boyunca böyle olursa bebeğim 100 gr ancak doğar galiba ((
canım bebeğin için endişelenip daha çok stres yapma onun keyfi yerindedir.ben hiç yaşamadım ama bir iki haftaya kadar geçmesi gerekio bulantıların.hatta bazılarında bıçak gibi kesilirimş bir anda.inşallah sende de öyle olur.sen elinden geldiğince su içmeye çalış hem senin için hem bebiş için.kendine dikkat et kolaylıklar diliyorum
merhaba arkadaşlar bende ekim annesi olucam inşallah hamilelik hem güzel hemde zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?