Ekim 2012 de Anne olacaklar buyrun sohbete :)

Mrb cnm,biz ilk kez 6. haftada kalp atışını duyduk,sonra bana da 2 hafta sonra gel dedi doktor,en son geçen hafta,yani 8. haftamda gittim,bu sefer 12. haftada çağırdı,ikili test,guatr testi ve kansızlık varmı diye test yapıcakmış,bana da öyle yiyecek listesi filan vermedi,ama zaten ben gerek de duymadım,zaten sürekli ne yesem,ne içsem bebeğe yararı olur diye sürekli netten araştırıyorum,dikkat ediyorum herşeye,bir de zaten 2. aydan sonra herhangi bir problem yoksa rutin aylık kontrollere dönmüyormu gebelik takibi,yoksa ben mi yanlış biliyorum..?

Ben bu siteyle yeni tanıştım hatta ilk mesajım:) Bende Ekim 2012 anne olucam inş. şimdi 10+5 günlüğüz:)
İçinizde hamile kıyafetleri giymeye başlayan var mı acaba? Ya da kaç haftalıktan itibaren giymeye başladınız?

ilk başlarda 15 günde bir kontrol yapıyorlar
bu normal çünkü sağlıksız bir gebelikse
doğa bunu sonlandırıyor
yani kalbi durabiliyor
ilk 3 ay riskli derler ya bu yüzden işte
sonra ayda bir çağırıyorlar
ben de 7+3 de gitmiştim
düşük riski çok azaldı dedi ama
15 gün sonra yine kalp atışına bakalım dedi
bazen durabiliyormuş işte

merhaba arkadaşlar ben de ekim annesi olacakmışım kısmetse :)10 haftalk şu anda.mide bulantım olmadı çok yorgun ve uykusuzum ha bide çok kilo aldım şimdiden 3 kilo aldım çabuk kilo alan var mı böyle ?

merhaba arkadaşım. dilerim bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olur. sanırım doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı olacak :)

ben de suan 8+4 ( 4. gün bitti hayırlısıyla ) haftadayım. gectiğimiz hafta kalp atıslarını aldık bebişin. bakalım nisanın ikinci haftasında sıradaki randevumuz inşaAllah herşey yolunda gider

merhaba arkadaşlar ben de ekim annesi olacakmışım kısmetse :)10 haftalk şu anda.mide bulantım olmadı çok yorgun ve uykusuzum ha bide çok kilo aldım şimdiden 3 kilo aldım çabuk kilo alan var mı böyle ?

hayırlı olsun tatlım öncelikle

ben de az önce dediğim gibi 8+4teyim suan :) bulantılarım oluyor kimi zaman istifralar da... kilo alma konusuna gelince. hamile kaldığım zaman 50 kiloydum. 7+2deyken 53 kilo cıktım tartıda şoktayım :))) ama kilo almamak için bir derdim sıkıntım yok. yeterki bebek sağlıklı olsun :) niyetim son aylarda dikkat etmek kilocuklara bakam hayırlısı olsun

merhaba arkadaşlar ikili testi yaptıracakmısınız?

merhaba tatlım. ben yaptırmayı düsünüyorum.. hatta mümkünse hiçbir testi aksatmamak niyetim. geçtiğimiz haziran ayında 10 haftalıkken bebeğim karnımda öldü. bu sefer aynı riski göze alamam...

mrb hamişler bizde bugün 8+4 olduk muhtemel doğum tarihi 22 ekim

Allah bir avazda kucağına almayı nasip etsin tatlım. gebeliğimiz aynı :) hakkımızda hayırlısı, rabbim de yardımcımız olsun

teşekkür ederim canım haklısın kiloyla derdimiz olmamalı ama bazen fazla kilo almak da zararlıymış.hayırlısı olsun inşallah.senin bebişin de hayırlısıyla sağlıkla gelsin kucağına inşallah:)

iyi dileklerin için saolasın canım benim zaten kilolara dikkat etmiyorum derken hani hepten saldım cayıra misali de değil :))

ben şuan su içme sıkıntısı yasıyorum. kana kana su içersem bulantım oluyor. içmezsem ağzım damağım kuruyor. 2 bardak suyu abartısız 1 saattir anca icebildim bir de bugun sol yumurtalığım ( kasığım ) hafiften ağrıyor. o neden olur bilemedim

su içmek gerekiyor canım ama dediğin gibi çok içince mide bulantısı yapıyo biraz bende de.normalde de hiç su içen biri değilim ama şişe sürekli elimde yudum yudum içmeye çalışıyorum ben de.tabi tuvaletten de çıkamıyorum:) kasık ağrıları çok şiddetli olmadığı sürece normal diye biliyorum.benim de.6.haftalarda fln iki tarafım birden ağrıyordu şimdi bazen sağ kasığım sızlıyor.bir de eğer ikinci adet dönemine geldiysen adet olacakmış gibi sancılar olabiliyorumuş o dönemde.ağrı olduğu zaman kendini zorlama canım hemen bi köşede dinlen mutlaka.

Allah razı olsun eşimden çoğu şeyime yardımcı oluyor zaten ama işte nedenini bilmiyorum. midem bir tuhaf, sabah bulanıyordu şimdi turp gibiyim desem yalan ama bulantım çok az sanırım evham yapıyorum... bugune kadar elimde 1 lt şişe ile kendi hazırladığım üzüm - kayısı hosafını alıp içiyordum iyi geliyodu o da bitti pöööööffff :)))) sanırım ben çok takıntılı bir anne adayıyım

bak hoşaf dedin canım hoşaf istedi :)) çok takıntı yapma dicem ama diyen ben olduğum için kendm bile ciddiye almicam:)) ama ben doktorumu değiştirdikten sonra çok rahatladım.bu aylarda herşey serest diyet fln yok dedi şunu ye bunu ye diye bişe yok dedi.yiyemiyorum diye üzülme hiçbişe yiyemesen bile ilk 3 ay bebek sende olanlarla idare eder fln dedi şakayla karışık:) oyüzden gerçekten rahat olmak gerek sanırm bunlar aslında en rahat günlerimiz olabilir :)

en rahat günlerimiz deyince ne güldüm. çok haklısın arkadaşım :)))

Kızlar bu bulantılar öldürecek benidee (( 9+2 günlük benim bebeğim 7.hafta başladı bulantılar ve halen süründürüyor. Bende idraryolu enfeksiyonu çıktı. Dr. booll boolll su içmem gerektiğini söyledi ama ben günde 1 bardak bile içemiyorum.Bu durum ne kadar devam edecek,eğer 9 ay boyunca böyle olursa bebeğim 100 gr ancak doğar galiba ((

merhaba arkadaşlar...
ben de ekim annesi olucam inşallah, tahmini doğm tarihi 10 ekim. yaklaşık 11 haftalığım galiba, ben saymıyorum öyle hiç :) bu ayın sonunda 2li test için gidicem doktoruma, 12 haftalık olucakmışım çünkü...benim de bulantılarım felaketti neyse ki uzun sürmedi...hem iş hem mide hem halsizlik gerçekten çok zor geldi bana
bir de ben tip 1 diyabetim, insülin pompası kullanıyorum, vücuduma iğneyle bağlı bir cihaz,bayağı zor geçiyor yani benimki...

canım bebeğin için endişelenip daha çok stres yapma onun keyfi yerindedir.ben hiç yaşamadım ama bir iki haftaya kadar geçmesi gerekio bulantıların.hatta bazılarında bıçak gibi kesilirimş bir anda.inşallah sende de öyle olur.sen elinden geldiğince su içmeye çalış hem senin için hem bebiş için.kendine dikkat et kolaylıklar diliyorum

İnşallah biran önce geçer,iyi dileklerin için tşk ederim canım.

merhaba arkadaşlar bende ekim annesi olucam inşallah hamilelik hem güzel hemde zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım

merhaba arkadaşlar bende ekim annesi olucam inşallah hamilelik hem güzel hemde zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım

bebeğin hayırlı olsun tatlım dilerim 3 avazda sağlıkla kucağına alabilmek nasip olur aramıza hoşgeldin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…