Ekim 2012 de Anne olacaklar buyrun sohbete :)

Bende Ekim 18 nasibse. Suan 10+2 deyiz, bulantim var cok, 3kilo kaybettim. Ayrica mantar oldum fitil kullanmaya basladim. Kontrolum 10nisanda. 12 hafta dolmus olacak ins. Ama ben 2li test yaptirmicam cunku bebegim nasil olursa olsun aldirmayi dusunemem Allah nasil takdir ettiyse oyle olur, cunku 2li testte sadece sorun olup olmadigini tespit edildigini ama herhangi bi degisiklik olamayacagini ifade etmisti bi doktor arkadasima. Ustelik baska biarkadasima yanliş teshis koymuş doktor 2li ve 3lû test sonucunda, 9ay burnundan gelmis, doktor icine bi kez suphe dusurdu mu bi daha hep aklnda kaliyo sonucu degistrmicek yaptirma dedi bana da cok mantkli geldi.

Merhabalarr.... şimdiden herkesee allah kolaylık versın inşallah herkes gönlüne göre kucağına alır yavrusunu... bend ebugun itibarı ile 9 + 2 hamileyim... il bebeğimiz ve gercekden cok istiyerek olduğu içinn çoook mutluyuzzzz... allahın ıznıyle kucagımıza alırızz ınsallah:))):13:

bendede idrar yolu enfeksiyonu cıktı o durumu cok iyi biliriim günde 4 kere tuvalete cıkıyosun resmen su içemiyosanda sulu seyler yemeye bak meywe suyu iç ben o şekilde atlattım

inşallah herkes bi avazla kucagına alır canım

ben 11+5 im hala bulantım var üç ay dolunca biter diyolar ama hiç bitecege benzemiyo

Kizlar idrar yolu enfeksiyonu bende de ckti. Gunde 1ltre anca su icebilyorum. Ama bugun kararlym 2ltreye zorlicm yoksa 3ay dolunca ilac kullanmam gerekicek ve bebege zarari olur diye cok korkuyorum. Zaten Mantar icin fitil kullaniyorum 5gundur. (hala gecmedi) daha fazla ilerlemeden su ile onlem almak sart. Bulantilar devam..

bende 9+3 haftalık hamileyim,salı günki kontrolde kalp atışlarını dinledik ve kıpır kıpır birşey gösterdi doktor umarım bi an önce büyürde daha rahat bir şekilde görür sonrada kucağımıza alırız.. ilk hamileliğim düşükle sonuçlandıktan sonra bu bebişin benim için önemi çok büyük.. inşallah bir aksilik olmadan aramıza katılır... benim mide bulantım yok çok şükür sadece akşamları bol bol uyuyorum.. gündüzde iş yerinde arada uyuyorum allahtan herkes anlayışlıda kolay gecıyor :)) hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum :)

merhaba bende suan hamileyim ama ekim 2011 bir kurdajım oldu bir haftadır mide bulantısı hiç birsey yok sadece gögüslerim şiş dokunamıyorum onun dişinda birşey yok 2 hafta sonra randevum var ama suan cok korkuyorum ya bu bebegide kalbi durmuşsa diye bide ben clexane kan sulandırıcı igne aspirin folibol kullanıyorum sizin durumunuz nasıl ben cok kötüyüm rüyalarımda kötü kötü rüyalar görüyorum hep bebegimi kaybediyorum dünden beri aglamaktan harap oldum

tatlım kötü şeyler getirme aklına derim. ben de geçen sene haziranda düşük yaptım bu dönemlerde ama suan cok sükür herşey yolunda. yer yer aklına kötü seyler gelebilir ama evham yapma derim ben. kendini de iyi hissetmiyorsan bence dr.a git 2 hafta sonrasını beklemeden

merhaba arkadaşlar bende allah nasip ederse ekimin ilk haftası doğun yapcam yani şuan 13. haftam bitmek üzere, 2011 ekim sonu ilk bebeğimi düşük yaptım kalp atışı oluşmadı, allah bu sene ekim ayını yavrumu koklayarak kucaklayarak ve o acıyı hiç anmadan geçirmeyi nasip etsin. bende de ara ara paranoya oluştu, korkuyorum ya bişey olursa diye ama her gün dua ediyorum okuyorum bebeğime, bu sefer tutunsun diye gitmesin diye.. rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah

2li test için kan verdim haftaya alıcaz sonucu, 10 gün sonra dediler. sonucu alan varmı 11 ile 14 arasında oluyomuş

ikili testimi yaptırdım ense kalınlığı normal değerlerde kan sonuçlarınıda 1 hafta sonra aldım uzak olasılık (down sendromu )için 25000 de 1 olasılıkmış çok şükür rahatladık inşallah başka sorunlarla karşılaşmayız inşallah sizlerinde sonuçları tertemiz çıkar rabbim bizleri korusun

bu sabah canlı yayında doğum yaptırdılar doktorum programında aklıma geldikçe hala duygulanıyorum inşallah hayırla sağlıkla bizlerde o anı yaşarız heralde bebeğimizle ilk tanışma anı paha biçilemez güzellikte olacak

merhabalar,

Allah nasip ederse bende ekim 2012'de anne olacağım. şu anda 12+3deyiz.. 2li testimizin sonuçlarını bekliyoruz. doktorum pazartesi günkü kontrolümde bebeğimin cinsiyetinin kız olduğunu söyledi.

bu kadar erken cinsiyet öğrenen var mı aranızda? doğruluk payı nedir sizce?

merhaba,ben de 14. haftamdayım. dr bana da kız olabilir dedi en son kontrolde, "bacak arasında belirgin bişey yok,şimdilik kız gibi duruyor" demişti. bekleyip görücez :) çok önemli mi doğruluk payı ş an? hazırlık yapmayı düşünmezsiniz sanırım :) hayırlısı olsun, yanlış çıksa benim için farketmez,doktoru suçlayacak değilim :) nerde yaşıyorsunuz canım?

bizim doktor da cinsiyetle ilgili bişey söylemedi henüz, sanırım 2-3 haftaya ancak kesin konuşabilecek. ultrasonda çok hareketli olan bebekler genelde erkek oluyomuş kız bebekler daha nazlı oluyomuş geç hareket ediyomuş bu yüzden bizimki erkek olabilir tabi bu sadece bi teori ispatı yok yani :) bizde ikiside yok allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin

arkadaşlar ben de ekim annesiyim :) allah nasip ederse 22-26 ekim arası doğacak bebeğim. hiç bulantım olmadı desem yeridir:) yalnızca sabahları ve karnım acıktığında hafif oluyor. şimdiden 4 kilo aldım. biliyorum çok ama ne kadar dikkat etsem de olmuyor haftaya gideceğiz doktora. ben de bütün testlerini yaptırıcam. doktorum cinsiyetini söyleyebilirim dedi:) heyecanla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…