- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
Kızlar bu bulantılar öldürecek benidee(( 9+2 günlük benim bebeğim 7.hafta başladı bulantılar ve halen süründürüyor. Bende idraryolu enfeksiyonu çıktı. Dr. booll boolll su içmem gerektiğini söyledi ama ben günde 1 bardak bile içemiyorum.Bu durum ne kadar devam edecek,eğer 9 ay boyunca böyle olursa bebeğim 100 gr ancak doğar galiba ((
Merhabalarr.... şimdiden herkesee allah kolaylık versın inşallah herkes gönlüne göre kucağına alır yavrusunu... bend ebugun itibarı ile 9 + 2 hamileyim... il bebeğimiz ve gercekden cok istiyerek olduğu içinn çoook mutluyuzzzz... allahın ıznıyle kucagımıza alırızz ınsallah:))):13:
Kızlar bu bulantılar öldürecek benidee(( 9+2 günlük benim bebeğim 7.hafta başladı bulantılar ve halen süründürüyor. Bende idraryolu enfeksiyonu çıktı. Dr. booll boolll su içmem gerektiğini söyledi ama ben günde 1 bardak bile içemiyorum.Bu durum ne kadar devam edecek,eğer 9 ay boyunca böyle olursa bebeğim 100 gr ancak doğar galiba ((
merhaba bende suan hamileyim ama ekim 2011 bir kurdajım oldu bir haftadır mide bulantısı hiç birsey yok sadece gögüslerim şiş dokunamıyorum onun dişinda birşey yok 2 hafta sonra randevum var ama suan cok korkuyorum ya bu bebegide kalbi durmuşsa diye bide ben clexane kan sulandırıcı igne aspirin folibol kullanıyorum sizin durumunuz nasıl ben cok kötüyüm rüyalarımda kötü kötü rüyalar görüyorum hep bebegimi kaybediyorum dünden beri aglamaktan harap oldum
selam arkadaslar
bende ekim ayinda allahimin izniyle dogum yapanlardan olacagim :)))
merhabalar,
Allah nasip ederse bende ekim 2012'de anne olacağım. şu anda 12+3deyiz.. 2li testimizin sonuçlarını bekliyoruz. doktorum pazartesi günkü kontrolümde bebeğimin cinsiyetinin kız olduğunu söyledi.
bu kadar erken cinsiyet öğrenen var mı aranızda? doğruluk payı nedir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?