kızlar biraz önce yumurta toplama işleminden geldim.11 tane yumurta toplamışlar iyi mi acaba?
bence anestezi bu işin en güzel kısmı..anında uyuyorsun uyanıyorsun herşey bitmiş oluyor:)))
canım büyük kısmı atlatmışsın hayırlı uğurlu olsun inşallah hepsi döllenir,11 çok güzel bir sayı:)))))darısı bize bakalım
bu işlem bir kere başımdan gecmiş olmasına rağmen nedense simdiki tedavimde biraz korkuyorum bende galba:)
bu işlem bir kere başımdan gecmiş olmasına rağmen nedense simdiki tedavimde biraz korkuyorum bende galba:)
bende okadar çok anestezi aldım kiii bünyem alıştı :)) bende çok korkuyodum çünkü artık alışmış durumdayım :) 2 başarız tüp bebek tedavisi ve bide histereskopi oldum bunların hepsindede anestezi aldım ve hepsindede ilk alıyomuşum gibi çok korkmuştum
kızlar biraz önce yumurta toplama işleminden geldim.11 tane yumurta toplamışlar iyi mi acaba?
cnm hoşgeldin,öncelikle pozitif ol igneler anestezi hepsi geçiyor cnm sonrası beklemek en zor olanı ,düzenli beslenirsen kilo çok problem olmaz igneler biraz şişkinlik yapabilir tabiki inş ilk ve son tedavin olur cnm hayırlı olsun şimdidenkızlar ilk defa olacağı için çok endişeliyim bir sürü iğneden bahsettiler,yumurta toplama anestezi ile oluyormuş iğneler çok kilo aldırıyor diyenler var ,bir de bende öğretmenim izin almam gerekecek mi çok acaba ,belki bayram tatiline denk gelir diye düşünüyorum daha tatilde kesinleşmedi ne açıdan bakarsan çok stresli bir süreç ,uyusam uyansam hersey bitmiş olsa(
cnm ewt dua et ve pozitif düşün herşey rabbimin takdiri bol şanslarben gibi önünü görmek isteyen biri daha bak :) ben de bu işte çok çok yeniyim, yarın ilk kez toplama işlemim yapılacak. önceki yazılarımdan da bakarsan, bana nisbeten hafif bir tedavi uygulandı. herkesin özel durumuna göre o kadar değişkenlik gösteriyor ki şöyle oluyor böyle oluyor sende de kesin böyle olur demek çok zor. benim durumum hafif ilaçla geçiştirilebilecek gibi göründüğü için ben sıkıntı yaşamadım pek. bir arkadaşım yoğun bir tedaviden geçti, o da çok sıkıntı yaşamadığını söyler hep. yine de sıkıntıların tarifi bile çok göreceli.
yani bekleyip birlikte göreceğiz, çok kurmamaya çalışacağız, dua edeceğiz... :)
11 yumurta iyi bencede ama önemli kalitesi inş embriyoların çok kaliteli olur cnmkızlar biraz önce yumurta toplama işleminden geldim.11 tane yumurta toplamışlar iyi mi acaba?
hayırlı olsun cnmarkadaşlar herkese merhabaa benide aranıza alırmısınız bende bugün ilk iğnemi yapıcam başladık bugün tedaviye rabbim bu yolda olan herkesin yüzünü güldürsün inşallahhh....
bende okadar çok anestezi aldım kiii bünyem alıştı :)) bende çok korkuyodum çünkü artık alışmış durumdayım :) 2 başarız tüp bebek tedavisi ve bide histereskopi oldum bunların hepsindede anestezi aldım ve hepsindede ilk alıyomuşum gibi çok korkmuştum
cnm hoşgeldin,öncelikle pozitif ol igneler anestezi hepsi geçiyor cnm sonrası beklemek en zor olanı ,düzenli beslenirsen kilo çok problem olmaz igneler biraz şişkinlik yapabilir tabiki inş ilk ve son tedavin olur cnm hayırlı olsun şimdiden
cnm ewt dua et ve pozitif düşün herşey rabbimin takdiri bol şanslar
11 yumurta iyi bencede ama önemli kalitesi inş embriyoların çok kaliteli olur cnm
hayırlı olsun cnm
cnm bende 3. denememe başladım inş son tedavilerimiz olur,ewt bende senin gibi çok anestezi aldım hakkımızda hayırlısı
benimde 2 tane donmuşum vardı tedaviyi aldım..ikiside çözülemedi:)))))donmuşada güvenim kalmadı..senin kçıncı günde donduruyolar canım,benimkiler 5. gün donmuştu,çözülürken çeperleri dağıldı,o yüzden diyorum 3. gün donmuşları daha mı iyi olurki????
Hadi hayırlısı canım benim güzel haberlerini bekliyoruz
asi38 sen nerde yaptırıyosun tedavini.38 görünce kayserimi dedimde:)
arkadaşlar bişy sorucam biz bikaçgüne kadar ilk tüp denememizi yapıcaz Allah'ın izniyle.İğneleri tanıdık bir eczaneden alıcaz indirimli olarak.ama şunu sormak istiyorum doktorun reçete ediceği igneleri aynı gün eczaneden temin edebilecekmiyiz acaba eczaneye sormayı unuttum.hangi iğne markası onuda bilmediğimiz için inşallah aynı gün ellerinde olur ya.şimdide bunu taktım kafaya iyimiÇok heyecanlıyım....Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?