Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

kızlar biraz önce yumurta toplama işleminden geldim.11 tane yumurta toplamışlar iyi mi acaba?

bence anestezi bu işin en güzel kısmı..anında uyuyorsun uyanıyorsun herşey bitmiş oluyor:)))

kızlar biraz önce yumurta toplama işleminden geldim.11 tane yumurta toplamışlar iyi mi acaba?

canım büyük kısmı atlatmışsın hayırlı uğurlu olsun inşallah hepsi döllenir,11 çok güzel bir sayı:)))))darısı bize bakalım

arkadaşlar herkese merhabaa benide aranıza alırmısınız bende bugün ilk iğnemi yapıcam başladık bugün tedaviye rabbim bu yolda olan herkesin yüzünü güldürsün inşallahhh....

canım büyük kısmı atlatmışsın hayırlı uğurlu olsun inşallah hepsi döllenir,11 çok güzel bir sayı:)))))darısı bize bakalım

çok teşekkür ederim darısı hepinize inşallah. zaten çok stresliydim bugün için çok şükür bitti inş bundan sonra daha güzel şeyler olur:)

bu işlem bir kere başımdan gecmiş olmasına rağmen nedense simdiki tedavimde biraz korkuyorum bende galba:)

bende okadar çok anestezi aldım kiii bünyem alıştı :)) bende çok korkuyodum çünkü artık alışmış durumdayım :) 2 başarız tüp bebek tedavisi ve bide histereskopi oldum bunların hepsindede anestezi aldım ve hepsindede ilk alıyomuşum gibi çok korkmuştum

bu işlem bir kere başımdan gecmiş olmasına rağmen nedense simdiki tedavimde biraz korkuyorum bende galba:)

bende okadar çok anestezi aldım kiii bünyem alıştı :)) bende çok korkuyodum çünkü artık alışmış durumdayım :) 2 başarız tüp bebek tedavisi ve bide histereskopi oldum bunların hepsindede anestezi aldım ve hepsindede ilk alıyomuşum gibi çok korkmuştum

bende ilkinde ağlamaya baslamıstım doktorlarda korkmustum Ama galba hersey iğne olaba kadar, ondan sonra hersey bitiyor.

Bende tedaviye başlayacağım ama henüz merkez seçmedim.2-3 tane merkez var kafamda sırayla görüşme yapmak istiyorum.Önerileriniz varsa öğrenmek isterim.Bende ve eşimde sorun var.Yani hem erkek infertilitesi iyi bir merkez olmalı hemde kadın infertilitesi

cnm hoşgeldin,öncelikle pozitif ol igneler anestezi hepsi geçiyor cnm sonrası beklemek en zor olanı ,düzenli beslenirsen kilo çok problem olmaz igneler biraz şişkinlik yapabilir tabiki inş ilk ve son tedavin olur cnm hayırlı olsun şimdiden
cnm ewt dua et ve pozitif düşün herşey rabbimin takdiri bol şanslar
11 yumurta iyi bencede ama önemli kalitesi inş embriyoların çok kaliteli olur cnm
arkadaşlar herkese merhabaa benide aranıza alırmısınız bende bugün ilk iğnemi yapıcam başladık bugün tedaviye rabbim bu yolda olan herkesin yüzünü güldürsün inşallahhh....
hayırlı olsun cnm

cnm bende 3. denememe başladım inş son tedavilerimiz olur,ewt bende senin gibi çok anestezi aldım hakkımızda hayırlısı

mrb canım bende bugün kontrolden geldim 8 tane yumurtam gelişiyomuş.ama ben sayıya takılmıyorum kaliteli olsunlar iyi gelişsinler yeterli.bi arkadaşımın 25 yumurtası toplanmıştı ama sonuç negatif oldu ve kız çok ağrı çekti opudan sonra.hakkımızda hayırlısı allah bizden daha iyi biliyodur.tevekkül edelim allah hayırlı nasip etsin

asi38 sen nerde yaptırıyosun tedavini.38 görünce kayserimi dedimde:)

Canım benim transferim 5. Gün embriyolarla yapıldı iki adet adet transfer edildi 18 mart test günüm sen ne durumdasın?

arkadaşlar bişy sorucam biz bikaçgüne kadar ilk tüp denememizi yapıcaz Allah'ın izniyle.İğneleri tanıdık bir eczaneden alıcaz indirimli olarak.ama şunu sormak istiyorum doktorun reçete ediceği igneleri aynı gün eczaneden temin edebilecekmiyiz acaba eczaneye sormayı unuttum.hangi iğne markası onuda bilmediğimiz için inşallah aynı gün ellerinde olur ya.şimdide bunu taktım kafaya iyimi Çok heyecanlıyım....Allah hepimizin yardımcısı olsun...

bence alabilirsin biz hep merkezden temin etmiştik gerçi hayırlı olsun nerede yaptırıyosun?????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…