bende 10 senelik evli pkolu biriyim.5 yaşında bir kızım var zor zahmet sahip olduğum.eskiler bilir neler yaşadığım.şimdi ikincisini düşünüyorum ve aile hastanesinde ali osman koyuncuoğluna devam ediyorum zaten hiç bırakmamıştım.eski dr um kendisi.kızıma kavuşturan.ekim sonunda aşılama düşünüyoruz.bide ameliyatı araştıracağım.kararsızım
Günaydın, tedaviniz hayırlı olsun Insallah. Aile hastanesi Bahcelievlerde kimi acaba? Bende bu ay dogum kontrol hapı kullanıyorum. Muhtemelen bayram içinde adet görecegim ve tüp bebek için ilaçlara baslayacagım. Benimki mini tüp bebek olacak. Yani hap lulnacagım, son bir kac gün iğne. Igne sayısı daha az yani.
Bu arada incir kürü, ada cayı ve hayıt tableti içiyorum. Eşimede keçiboynuzu içiriyorum. Insalla Ekim ayı burda olan herkeze hayırlarla gelsin.
Transferi yapılıp gün bekleyen arkadasımız varmı aramızda?
herkese meraba arkadaşlar ben de bu ay ilk kez tüp bebek tedavisine başladım uzun protoklol 21 gün doğum kontrol hapı sonra lucrin 4 gündür de pregon kullandım bugün randevum vardı 4 tane gelişmeye uygun yumurta var dendi ilacın dozunu birz arttırdı doktor sizce normal mi biraz moralim bozuldu benim şimdi 4 den fazla yumurta olma ihtimali yok mu ben de forumda okuyorum 12 13 yumurta toplananlar var benim ki çok mu az acaba yaa?? biligisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim..
ben de 5 gün sabah akşam hap, sonraki 3 günde çatlatmayı engelleme amaçlı günde 3 adet hap aldım ve gün aşırı toplam 2 iğne oldum. bugün bekleme günüm, yarın toplama yapılacak. şimdiden iyi dileklerim sizinle.
nesim sizinde tedaviniz hayırlı olur insallah. Siz nerde tedavi oluyorsunuz? Kaç yumurtanız oldu? Bende rezerv azlıgı oldugu için bu yöntem uygulanacak. Birde ben gecen seferki tedavimde cok sıkıntı cektiğim için bu sefer cok iğne istemedim. Yasta 36
teşekkürler, hepimizin umarım. ben ilişki açısından çok memnun olmadığım bir yerde tedavimi sürdürüyorum, kendimi deney tüpü olarak hissettiğim bir yer açıkçası, o yüzden isim vermek şimdi doğru gelmiyor, özellikle kötülüyormuşum gibi olmasını istemem. biz sonuç odaklı olduğumuz için çok önemsemedik başta ama tedavi sürecinde bunun önemli olduğunu anlamış olduk...
annemin erken menopoz (32 yaş civarında, uzun süreli hormon tedavileri, çok sayıda düşük...) durumunu belirttikten sonra bana yapılan kan testinde benim rezervlerim 1,37 çıktı (amh testi) (35 yaşındayım). ama ben zaten öncesinde iğne yöntemini kişisel olarak tercih etmedim. ilk denememiz olacağı için ve annemin hormon ilaçlarına duyarlılığı yüksek olduğu için hemen iğneyle başlamak yerine, düzenli adetimden dolayı bu yolu seçtim, dr.a belirttiğimde de bu femara hapını yazdı bana. diğer yazılarımda süreci detaylı anlattım. ctesi son kontrolde 3 folikül tespit edildi, ikisi büyük biri ufak. yarın sabah toplama işlemi için gideceğiz.
sıkıntıların nelerdi?
Çok sağol tatlım, aradılar merkezden bir aksilik çıkmazsa p.tesi yapılacak transferim dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...
Bende 36 yasındayım. Ve amh testim 0.2 cıktı. Yumurta rezervimde azmıs. Ortalama her ay 1 yumurta olusuyor. Geçtiğimiz 2 ay 2 aşılama gecirdim. 2011 subat ayında da bir tüp bebek denemesi olmustu. Dogal tüp bebegi her merkez uygulamıyor. Ben Istanbul da Medicana Beylikdüzünde tedavimi oluyorum. Umarım sizin merkez ile aynı degildirInsallah yarın hayırlısı ile toplanır yumurtalarınız.
Tedavin hayırlı olsun canım benim bende 4. Denemeyi yapıyorum p.tesi Rabbim nasip ederse transferim var öncelikle şunu söyleyeyim rakamlara takılma benim problemim polikistik over ve her deneme de 30dan fazla yumurta toplanıyor 20-25 tanesi dölleniyor 5. Güne gidiyor ama sonuç negatiftek yumurtası toplanıp döllenip 3. Gün transferi ile hamile kalan arkadaşım var düşünsene sadece bir tane uzun lafın kısası Rabbim ol desin yeterki sen içini ferah tut dualarimiz seninle
benim de çarşamba günü transferim allah yardımcımız olsun ,hayırlı sağlıklı ikizlerimiz olsun..:))
Dün istanbulla geldim yarın tedaviye başlayacağım
beni de eklermisiniz bugün adetimin ilk günü kısmetse bu ay ilk tüp bebek denemem olacak,2 aşılama sonucu bir dış gebelik ve bir kimyasal oldu,bir de doğal yollardan kimyasal gebelik geçirdim,şimdilik doktorun söylediğine göre sebepsiz grubuna giriyoruz yumurta ,sperm ,rahim ,tüpler(hsg), genetik testler, pıhtılaşma vb vb hiçbişey yok,ancak doktorun söylediği mutlaka bişey var ancak günümüz tıbbı bunu anlama ve açıklamada yetersiz şuan ,istanbul tüp bebek merkezinde başlıyoruz 2yıl 4 aylık evliyiz yani 2,5 saylır ,evlendikten dört ay sonra korunmayı bırakmıştık yani 2 yıl oldu,8 ekim adetimin ilk günü sanırım 11 yada 12 ekimde tedavim başlıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun ...Eylül sonunda ekim başında tedaviye başlayacak olan arkadaşlar öncelikle hikayelerimizi paylaşalım sonra hangi şehirde olduğumuzu yaşımızı gittiğimiz merkezleri şimdi ise nerede tedaviye başlayacağımızı ve hangi doktor ile devam edeceğimizi yazalım
Sayfamız hepimize uğurlu gelir inşallah
[TABLE="class: grid, width: 900, align: left"]
[TR]
[TD]Adı
[/TD]
[TD]Yaş
[/TD]
[TD]Yaşadığı Şehir
[/TD]
[TD]Tanı
[/TD]
[TD]Deneme sayısı
[/TD]
[TD]Tedavi Göreceği Merkez
[/TD]
[TD]Durum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brcburcu
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]MERSİN
[/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]5.deneme
[/TD]
[TD]UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Adet görmeyi
bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelincik07
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ANTALYA
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7.deneme
[/TD]
[TD]ARAŞTIRMALARI DEVAM EDİYOR
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuanamasal
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ERKEK FAKTÖR
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]KADIKÖY ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Adet görmeyi bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavielle
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]BALIKESİR
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7.deneme
[/TD]
[TD]BURSA PEMBE MAVİ TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste_
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgaribyolcu
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]ANKARA
[/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]2.Aşılama
[/TD]
[TD]ZEKAİ TAHİR BURAK HASTANESİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umudumhepvar
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ERKEK FAKTÖR
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_selin
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]İSTANBUL
[/TD]
[TD]AÇIKLANAMAYAN
İNFERTİLİTE
[/TD]
[TD]1.Aşılama
[/TD]
[TD]FULYA JİNEMED TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]barenin
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]KADIKÖY ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gozdanis
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevra000
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]AÇIKLANAMAYAN İNFERTİLİTE
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niis
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]KASTAMONU
[/TD]
[TD]AÇIKLANAMAYAN İNFERTİLİTE
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]ANKARA AKAY TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]05/10/2012 TEDAVİYE BAŞLADI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nese77
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]MERSİN
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]ADANA BAŞKENT HASTANESİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mucize2013
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ERKEK FAKTÖR
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]MEMORIAL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLADI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seminay84
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ERKEK + KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]KAYSERİ TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tulıpnosa
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]BURSA
[/TD]
[TD]TEK GEN RAHATSIZLIĞI
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BURSA KOZA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]03/10/2012 TEDAVİYE BAŞLADI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menekksee
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laborantt
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]MEMORIAL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonsherose84
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]FERTİJİN TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gozdanis
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]MEDİCANA BEYLİKDÜZÜ TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]boyacii
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]İZMİR
[/TD]
[TD]ERKEK FAKTÖR
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]EGE ÜNİVERSİTESİ TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]292929mny
[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]KAHRAMANMARAŞ[/TD]
[TD]ERKEK +KADIN FAKTÖR[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]KAYSERİ TÜP BEBEK MERKEZİ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mlkkml
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]ANKARA
[/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]ANATOLİA TÜP BEBEK MRKEZİ
[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLADI
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
meraba kızlar bende tüp bebek tedavisine başladımda ikiz istemem tabi RABBİM hayırlısı neyse onu versinde ikiz çok zor olmazmı yaa.
kızlar ben umut tüp bebekte başladım adetim 24 de tam bayrama denk geliyor nasıl yapcaz yaa bu gün bi arayım bakalım ne dicekler inş ertelenmez
kızlar ilk defa olacağı için çok endişeliyim bir sürü iğneden bahsettiler,yumurta toplama anestezi ile oluyormuş iğneler çok kilo aldırıyor diyenler var ,bir de bende öğretmenim izin almam gerekecek mi çok acaba ,belki bayram tatiline denk gelir diye düşünüyorum daha tatilde kesinleşmedi ne açıdan bakarsan çok stresli bir süreç ,uyusam uyansam hersey bitmiş olsa(
kızlar ilk defa olacağı için çok endişeliyim bir sürü iğneden bahsettiler,yumurta toplama anestezi ile oluyormuş iğneler çok kilo aldırıyor diyenler var ,bir de bende öğretmenim izin almam gerekecek mi çok acaba ,belki bayram tatiline denk gelir diye düşünüyorum daha tatilde kesinleşmedi ne açıdan bakarsan çok stresli bir süreç ,uyusam uyansam hersey bitmiş olsa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?