kızlar çok şükür keseyi gördük10 gün sonra kalbini duyucaz inşallahhhhhhh
gözün aydin canim
Allah kucagina almayi da nasip etsin.saglikla gecir gebeligini insaallah.darisi bizlere
kızlar sağolun rabbim kucağıma almayı nasip eder sağlıklı sıhatli bi evlat verir inşallahhhhgozun aydin canim rabbim nazarlardan korusun sorunsuz saglikli bi sekilde kucaginada alirsin insallah aman bizlerede dua etmeyi unutma malum hamilelerin duasinin kabul olduguna dair umudumuz var:))) rabbim bizede nasip etsin ins
kızlar sağolun rabbim kucağıma almayı nasip eder sağlıklı sıhatli bi evlat verir inşallahhhhdarısı başınıza canlarım tez zamandanda kendiliğinden gelsin inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize
sağollllllllllll canım inşallahhh sorunsuz devam eder 10 gün sonra kalbini duyucaz allah ın izniyle sağlıkla alırım kucağıma inşallah rabbim tez zamanda sanada versin cnm send benim dualarımdasıncanım çok güzel haber bu seni merakla takip ediyorum herşeyin yolunda gitmesi için ne kadar dua ettiğimi tahmin edemezsin inşallah eşinin kanı şifan olucak bana kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn bir umutsun cnm rabbim kucağındada göstersin yavrunu
ayrıca merak ettim şuan hangi ilaçları kullanıyorsun?
sağollllllllllll canım inşallahhh sorunsuz devam eder 10 gün sonra kalbini duyucaz allah ın izniyle sağlıkla alırım kucağıma inşallah rabbim tez zamanda sanada versin cnm send benim dualarımdasın
canım şuan estrofem folidoc bebe asprini ploruton deport 3günde 1 bir bide claxane 3 günde 1 progestan sabah akşam
başkada bişii yok canım sen başladın mı tedavine canım???
hadi canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişiinnnn.....puroton deport düşük önleyici canım inşalahhh tedavin sorunsuz devam eder bebişin sağlıkla gelir kucağına canım...başladım canım dün ilk lucrinimi vurdum
ialçlar için tşkr aynı ilaçları kullanmıştım sadece plorıton deportu hiç kullanmadım aşıyla ilgili sanırım birde claxane ben transferden sonra 3 ay hergün kullanmıştım bakalım bu sefer değiştircekmi .............
hadi canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişiinnnn.....puroton deport düşük önleyici canım inşalahhh tedavin sorunsuz devam eder bebişin sağlıkla gelir kucağına canım...
cnmm burdayımmmm nasılsın ..??
evet cnm ya bura bos kaldi tup bebek gunlugumuz deyiz sen de gel ora civil civil burda tek kalma kosss :))gecmis olsun cnm bu arada bak gel oraya mutlaka ok.Pazartesi günü kürtajı oldum..dinleniyordum kaç gündür ama bakıyorumda topikte kimse kalmamış..Nerdesiniz kızlarrrr????
evet cnm ya bura bos kaldi tup bebek gunlugumuz deyiz sen de gel ora civil civil burda tek kalma kosss :))gecmis olsun cnm bu arada bak gel oraya mutlaka ok.[/Q
link göndersene canım
kızlar niye kimse uğramıyo buraya
beraber çıkmıştık yola
merak ediyorum sizleri
evet canım ya tüp bebek günlüğümüz var oraya gel ordayız bizde benim profilime gir görürsün tıkla gel tatlım...herkes unuttu gitti bizi oysa yola birlikte çıktık birlikte atlattık iyi kötü herşeyi ama malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?