Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

kızlar çok şükür keseyi gördük 10 gün sonra kalbini duyucaz inşallahhhhhhh

gozun aydin canim rabbim nazarlardan korusun sorunsuz saglikli bi sekilde kucaginada alirsin insallah aman bizlerede dua etmeyi unutma malum hamilelerin duasinin kabul olduguna dair umudumuz var:))) rabbim bizede nasip etsin ins

gözün aydin canim
Allah kucagina almayi da nasip etsin.saglikla gecir gebeligini insaallah.darisi bizlere

gozun aydin canim rabbim nazarlardan korusun sorunsuz saglikli bi sekilde kucaginada alirsin insallah aman bizlerede dua etmeyi unutma malum hamilelerin duasinin kabul olduguna dair umudumuz var:))) rabbim bizede nasip etsin ins
kızlar sağolun rabbim kucağıma almayı nasip eder sağlıklı sıhatli bi evlat verir inşallahhhh darısı başınıza canlarım tez zamandanda kendiliğinden gelsin inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize

Son düzenleme:

canım çok güzel haber bu seni merakla takip ediyorum herşeyin yolunda gitmesi için ne kadar dua ettiğimi tahmin edemezsin inşallah eşinin kanı şifan olucak bana kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn bir umutsun cnm rabbim kucağındada göstersin yavrunu

ayrıca merak ettim şuan hangi ilaçları kullanıyorsun?

sağollllllllllll canım inşallahhh sorunsuz devam eder 10 gün sonra kalbini duyucaz allah ın izniyle sağlıkla alırım kucağıma inşallah rabbim tez zamanda sanada versin cnm send benim dualarımdasın
canım şuan estrofem folidoc bebe asprini ploruton deport 3günde 1 bir bide claxane 3 günde 1 progestan sabah akşam
başkada bişii yok canım sen başladın mı tedavine canım???

başladım canım dün ilk lucrinimi vurdum
ialçlar için tşkr aynı ilaçları kullanmıştım sadece plorıton deportu hiç kullanmadım aşıyla ilgili sanırım birde claxane ben transferden sonra 3 ay hergün kullanmıştım bakalım bu sefer değiştircekmi .............

hadi canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişiinnnn.....puroton deport düşük önleyici canım inşalahhh tedavin sorunsuz devam eder bebişin sağlıkla gelir kucağına canım...

kızlar ben sat a göre 5 haftalık gebeyim..ama vajinal veya karından henüz muayene olmadım...ilk randevum 8 aralık cuma...geç değildir değil mişimdilik sadece hafif yumurtalık sancıları ve gece ayak ağrısı oluyor...bir de kabızlık sorunum var progestan fitil dışında düşük riskine karşı bir şey kullanmıyorum ve o da hemen akıyor....açıkçası biraz endişeliyim...inşallah ilk muayeneye kadar bir sorunla karşılaşmam...

Cnm 4+3 te gorduk sat a gore ben 6.haftanin icindeyim ama oyle hesaplamiyo doktorum transferden 13 gun cikarip hesapladilar beta hcg gormeden 1gun once 1700lerdeydi....

günaydın kızlar buraya artık kimse girmiyor mu yaw nerelerdesiniz çok boş kalmış..herkese mutlu bir gün diliyorum..

Pazartesi günü kürtajı oldum..dinleniyordum kaç gündür ama bakıyorumda topikte kimse kalmamış..Nerdesiniz kızlarrrr????

Pazartesi günü kürtajı oldum..dinleniyordum kaç gündür ama bakıyorumda topikte kimse kalmamış..Nerdesiniz kızlarrrr????
evet cnm ya bura bos kaldi tup bebek gunlugumuz deyiz sen de gel ora civil civil burda tek kalma kosss :))gecmis olsun cnm bu arada bak gel oraya mutlaka ok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…