Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Evet canım güzel başlamıştık herşeye ama yarım kaldık değil mi? Sana da geçmiş olsun canım ama geçecek başka yapacak bişey yok takdir-i ilahi...

Bugün daha iyiym canım yavaş yavaş toparlıyorum çünkü yapacak başka bişey yok...Teşekkür ederim düşndüğün için..
merak ediyorum cnm beraber çıktık biz bu yola sen çok çok iyi anlıyorum cnm çok zor bi durum ama maalesef insanın yapacak bişii olmuyor inan geçiyor senin çok taze ama rabim sabrınıda veriyo zaman kalp atışını duymuşmuydun cnm

elbette geçecek..geçmeli bunun için mücadele veriyorum..toparlanmalı ve yola devam etmeliyim..Hayır canım kalp atışını duyamadık gelişimi durmuştu...

merhaba arkadaşlar...dün transferimin 11. günüydü,2 adet dondurulmuş embriyo yerleştirilmişti..kan testi sonucum 226!!!doktorum cuma tekrar test yaptır ve değerin katlanıp katlanmadığına bakalım dedi..umarım devamı gelir...estrofem folidoce coraspin 100 ve progestan 200 mg-fitil olarak kullanıyordum...estrofeme daha ne kadar devam ettirirler acaba?gebelik varlığında kullanımı pek önerilmez de..umarım hepiniz için tedaviler olumlu sonuçlanır...

ayyyy canım süper çokk sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah bende kullanıyorum canım estofemi doktorum devam dedi çarşamba keseleri görücez inşalahhhhh sağlıkla alırız inşallahh bebişleri kucağımıza testi tekrarladığında haber et canım

çok teşekkür ederim...inşallah güzel sonuçlanır:)

coook sevindim cnm hayirli ugurlu olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin degeein cok guzel insallah darisi da bize ...(maasallah)estrofem galiba gebeligin bi asamasina kadar kullanio doktorun birak diyene kadar kullan sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…