evet 114 tek canımcım benimki 220 küsurdu ve tekti ..ama ben zaten ikiz hiç istemiyordum :) bu isteğimde de çok haklıymış bak seninde olsun da sende iyiki ikiz olmamış diyeceksin..hele ki benimki gibi aşırı yaramaz ve uykusuz olursa :)
arkadasım tek veya cift olması bunyeden bunyeye degısıyor su an bende haftalık hamıleyım tup bebek 5.gun transferım ve transferden 9 gun sonrakı degerım 160 tı tektır buyuk ıhtımalle dendı 5 haftalıkken hatta 6 cı haftaya kadar tek kese görundu 7 cı hafta kallp atısını duymaya gıttımde bır suprız oldu ve cıft kese ve ıkısıde gelısmıs gum gum kalp atıslarını duydum sok oldum resmen degerlere cok takılmayın hatta ben tek kese görundu dıye avatarım tek bebek resmı yapmıstım halbuksa ıkıslerım gelıomuuss
aaaaaaaaaaaayyyyyyyyy canım ne güzellll rabbim kucağına aldırsın bebişlerini bi taşla 2 kuş doktorum da öyle öyle dedi asla beta ya göre yorum yapmam dedi hiç belli olmuyo dedii bakalım sağlıklı olsunda tek çift fark etmez rabbim hayırlısını versin inşallahhhhharkadasım tek veya cift olması bunyeden bunyeye degısıyor su an bende haftalık hamıleyım tup bebek 5.gun transferım ve transferden 9 gun sonrakı degerım 160 tı tektır buyuk ıhtımalle dendı 5 haftalıkken hatta 6 cı haftaya kadar tek kese görundu 7 cı hafta kallp atısını duymaya gıttımde bır suprız oldu ve cıft kese ve ıkısıde gelısmıs gum gum kalp atıslarını duydum sok oldum resmen degerlere cok takılmayın hatta ben tek kese görundu dıye avatarım tek bebek resmı yapmıstım halbuksa ıkıslerım gelıomuuss
nbr cicim nasil gidiyo hamilelik:))nasılsın canım toparlaya bildin mi kendi ni?
iyiyim canım ya çok şükür sorun yok sadece uyuyorum çok halsizimj
nbr cicim nasil gidiyo hamilelik:))
iyiyim canim ben allah allah sen neden halsizsizsin hamilelikten mi acabaiyiyim canım ya çok şükür sorun yok sadece uyuyorum çok halsizimsen nasılsın?
muhtamelen cnm ya her daim uyumak istiyom görsen gözlerim hep kapandı kapanacak:44::44::44::44:iyiyim canim ben allah allah sen neden halsizsizsin hamilelikten mi acaba
Alla alla ne oluyor bize yaa, önce ben sonra tuana ve şimdi de sen, geçen cuma da ben kürtaj oldum canım biliyorsun, 8. Hafta ve kalp atışı yoktu, genel anesteziyle oldu, hiç bir ağrım olmadı ama içim çok acımıştı 12 gün geçti üzerinden ve toparladım artık, şu an hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bu acı ama geçecek emin ol toparlanacağız ve yeniden başlayacağız canım geçmiş olsun...
nasılsın canım toparlaya bildin mi kendi ni?
merak ediyorum cnm beraber çıktık biz bu yola sen çok çok iyi anlıyorum cnm çok zor bi durum ama maalesef insanın yapacak bişii olmuyor inan geçiyor senin çok taze ama rabim sabrınıda veriyo zaman kalp atışını duymuşmuydun cnmBugün daha iyiym canım yavaş yavaş toparlıyorum çünkü yapacak başka bişey yok...Teşekkür ederim düşndüğün için..
merak ediyorum cnm beraber çıktık biz bu yola sen çok çok iyi anlıyorum cnm çok zor bi durum ama maalesef insanın yapacak bişii olmuyor inan geçiyor senin çok taze ama rabim sabrınıda veriyo zaman kalp atışını duymuşmuydun cnm
ayyyy canım süper çokk sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallahmerhaba arkadaşlar...dün transferimin 11. günüydü,2 adet dondurulmuş embriyo yerleştirilmişti..kan testi sonucum 226!!!doktorum cuma tekrar test yaptır ve değerin katlanıp katlanmadığına bakalım dedi..umarım devamı gelir...estrofem folidoce coraspin 100 ve progestan 200 mg-fitil olarak kullanıyordum...estrofeme daha ne kadar devam ettirirler acaba?gebelik varlığında kullanımı pek önerilmez de..umarım hepiniz için tedaviler olumlu sonuçlanır...
çok teşekkür ederim...inşallah güzel sonuçlanır:)ayyyy canım süper çokk sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallahbende kullanıyorum canım estofemi doktorum devam dedi çarşamba keseleri görücez inşalahhhhh sağlıkla alırız inşallahh bebişleri kucağımıza testi tekrarladığında haber et canım
yok canım ilk denememdi inşallahhh sonuncusu olur canımmsenin tedavin dondurlmuşlarlamıydı bide kaçıncı denemendi merak ettim canım:)
yok canım ilk denememdi inşallahhh sonuncusu olur canımm
coook sevindim cnm hayirli ugurlu olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin degeein cok guzel insallah darisi da bize ...(maasallah)estrofem galiba gebeligin bi asamasina kadar kullanio doktorun birak diyene kadar kullan senmerhaba arkadaşlar...dün transferimin 11. günüydü,2 adet dondurulmuş embriyo yerleştirilmişti..kan testi sonucum 226!!!doktorum cuma tekrar test yaptır ve değerin katlanıp katlanmadığına bakalım dedi..umarım devamı gelir...estrofem folidoce coraspin 100 ve progestan 200 mg-fitil olarak kullanıyordum...estrofeme daha ne kadar devam ettirirler acaba?gebelik varlığında kullanımı pek önerilmez de..umarım hepiniz için tedaviler olumlu sonuçlanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?