arkadaşlar ben bugün tedaviye başladım.gonalif 250 ile. adetimin 3.günüydü bugün ultrasonda sağda 4 yumurta solda ise 5 yumurta göründü sizce iyimidir bu ?? kaç yumurta olması normaldir ??
hayırlı olsun tedavin inşallah son denemen olur bebeğine kavuşursun sayın 9 bence çok güzel benimde her denememde 9 yumurtam oluşmuştu önemli olan sayının çok olması deil yumurtaların kaliteli olması ve sayı çoğaldıkça kalite düşüyor doktorlar 12 den fazla yumurtayı istemiyorlar aslında sen sayıya takılma sakince geçir tedavini desemde heyecan dorukta biliyorummmm :)))))
kızlarrr opu oldum geldim.6 yumurtam toplandı.az gibi geldi bana offf
aaaa nesi az cnm çok şükür ne güzel 6 tane toplanmış inşallah 6 sıda güzelce döllenecek ve bebeklerini alacaksın cnm hayırlı olsun güzel güzel bölünsünler bebekcikler inş...
slm arkadaşlar bende adet günümü bekliyorum rapor çıkardık, geçen hafta dosyamız çıkarıldı ilaçlarımızı aldık ilk denemem, sorunumuz erkek inferlitesi Allah hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize yeni kanuna göre 1 emriyo transver yapılıyor diye biliyordum, ne kadar döllenirse okadar mı transver yapıyorlar arkadaşlar
hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah emeğinin karşılığını alırsın eğer 35 yaş altındaysan 1 tane transfer ediliyor ilk denemede
bir olsun bizim olsun be arkadaşım yeterki rabbim ol desin .........