merhaba öncelikle inşallah hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz.size umut olsun diye yazıyorum.çünkü ben de eskiden böyle umut etmek için başkalarının hikayelerini okurdum.ben 7 yıllık evliyim ve evliliğim boyunca hep çocuk özlemi çektim.2 düşüğüm oldu bir dış gebeliğim oldu tek tüpüm alındı vs.vs.Neyse yumurta rezervim azaldı bu arada ben 37 yaşındayım.ne çatlatma iğneleri ne yumurta takipleri yaptırmadım.bi de bende düşük geni varmış kanım pıhtılaşıyormuş.öbür tüpümde tıkanmış.neyse bahçeciye gittik tek çare tüp bebek dediler.biz sonradan istanbul tüp bebeğe gittik yaşım 35ten yüksek diye 2 embriyo koydular ama maalesef tutmadı.ben artık tamam dedim benim için çocuk olayı bitmiştir.başka planlar yapıcam dedim.2 ay sonra adetim 1 hafta gecikti.artık o kadar çocuktan umudu kesmişimki erken menapoza girdim sandım.yinede 2 gün gecikince test yaptım negatif çıktı amaaannn dedim işte yok bişey.ama aradan 4 gün daha geçti gelmedi kırmızılar bidaha test yaptım.daha teste idrarım damladı 2 çizgi kalınca.şimdi Allah bağışlarsa tostiş bir oğlum var.şimdi yazarken bile gözlerim doldu.o kadar zor bir hamilelik geçirdimki.ne yollardan geçmişim.o yüzden asla umudunuzu kaybetmeyin.hiç beklemediğiniz anda hayat bir anda size küçük bir melek getirebilir:))))