hayırlı uğurlu olsun canım hamilelik haberini de okuruz inşallah burdan...kendini yormadan anlatsana biraz mesela evine ne zaman döndün hastane de kaç saat kaldın ilk tuvalete ne zaman gttin şu anda kalkıp masada oturup yemek yiyor musun?
amin canım hepimizinki inşallah....Canım beni 13.30da aldılar 5 dakika süren çok güzel çok anlamlı 5 dakikaydı..ultrasondan bebişleriinin içine bırakılma anını görüyorsun..Çok duygulandım şükrettim Allahıma..tabi bol bol da dua..saat 13.45de odaya geldim..3saat kıpırdaman yattım..Sıkıştığında sürgü veriliyo ve yapıyorsun..İlk başta yok ben yapamam demiştim içimden ama..Bebişleri düşününce boşverrr dedim ve rahat rahat hemde 2 kere yaptım..3saat dolduğunda yavaş yavaş kalktım giyindim..Arabanın arkasında yata yata 3 saatte eve geldik..Doktorumun tavsiyesiyle sürekli yatmıyorum..zaten sürekli lavabo ihtiyacı olduğunda yavaş yavaş kalkıp yavaşça lavaboya gidip geliyorum..sürekli yatmıyorum ama kendimi de yormuyorum..Az önceye kadar yatakta oturup yemiştim ama az önce akşam yemeğinde mutfağa gidip masaya oturdum yemeğimi yedim..Yavaş yavaş hareketlerle odama geldim size yazıyorum:)) sürekli karnımı okşuyorum bebişlerim canlarım diye..Umarım sıkıca tutunur bana kuzularım:)))