Aşılama Ekim 2013'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar.bende pko var.eşimin spermi iyi çıktı.klomen + çatlama iğnesi tedavisi olduk 3 ay.tutmadı.rahim filmi çekildi bana pazartesi.Benim sol tüpüm açık ama sağda sızma şeklindeymiş yani kapalı.ilaç girdi ama çıkış çok çok çok azmış.Bu ay bekliycez.Diğer ay ilk kez aşılama yaptırıcaz.700 tl artı ilaçlar dendi.sizce pahalımı ? birde acıtan bir işlemmi ? bilgi verebilirseniz çok sevinirim.teşekkürler

ben de yaptırdım canım 750 tl + ilaç masrafları.
hayır canım acı sızı bir şey hissetmiyorsun.
bi gerilme hissiyatı oluyor karnında o kadar.

Selam kızlar.. Bende 29 ekim sabah 11 de aşılamamı oldum. O gün bu gündür evde istarahatteyim.. Artık okumaktan araştırmaktan gözlerim yoruldu yeminle 😊 kasıklarımdaki ağrıyı olumlu bişey zannediyordum ama o herkesin başına gelen bişeymiş!! Sizde nasıl belirtiler var kızlar neler hissediyorsunuz.. Ayy zaman geçmiyorr konuşalım yahuuu :))

Selam kızlar.. Bende 29 ekim sabah 11 de aşılamamı oldum. O gün bu gündür evde istarahatteyim.. Artık okumaktan araştırmaktan gözlerim yoruldu yeminle 😊 kasıklarımdaki ağrıyı olumlu bişey zannediyordum ama o herkesin başına gelen bişeymiş!! Sizde nasıl belirtiler var kızlar neler hissediyorsunuz.. Ayy zaman geçmiyorr konuşalım yahuuu :))

Selam kızlar bende 28 ekimde ilk aşılamamı yaptırdım.Ben devlet hastahanesınde yaptırdım çok umutlu değilim oyüzden.spermler yıkanmadan yumurta takıbı yapılmadan muayene olmadan aşılama yapıldı :1: 14.günü gel dedi gittim aynı gün hiç yumurtam çatlamışmı çatlamamışmı bakmadan aşılamayı yaptı.bidahaki ay özele gidicem.Allah büyük tabi ne olur bilinmez.bugün 11.günüm.adet belirtileri yaşıyorum kahverengi lekenlenme gibi.Bakalım hakkımızda hayırlısı:34:

KIZLARR SONUÇLAR NEDİRR.. HERKES YAZDI KAÇTI.. BEN AŞILAMADAN SONRAKİ 9, günde test yaptırdım1,34 yani negatif cıktı. o yüzden adetimi beklemeye karar verdim.. sizde sonuclar nedir.. insallah hayırlı haberler yazarsınız..

Of valla çok masraflı inşallah sonucu güzel olur.ilaçlar ortalama ne kadardır acaba ?

canım markasına göre değişiyor.
eğer raporun varsa devlet bir kısmını karşılıyor.
kullanacağın doza göre de değişiyor ilaçların fiyatı.
tam bir şey diyemem yani.

Back
X