Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

ilepetzog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
186
0
46
İzmir
Sanırım şimdilik ekimin tek yeni hamilesi benim :49: Dün öğrendim hamile olduğumu. Adet günümdü, hcg değerim 114 çıktı. Allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :emir_bebek:

Sanırım şimdilik ekimin tek yeni hamilesi benim :49: Dün öğrendim hamile olduğumu. Adet günümdü, hcg değerim 114 çıktı. Allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :emir_bebek:

canım benim hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş benimde adetime 3 gün kaldı bende inş pazar günü test yapacam
bugünde annem bana kipriklerin dolaşmış sen hamilesin dedi (eskiden anneannem öle anlarmış:) geçen hamileliğimde bilmişti inş bunda da bilir)

canım benim hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş benimde adetime 3 gün kaldı bende inş pazar günü test yapacam
bugünde annem bana kipriklerin dolaşmış sen hamilesin dedi (eskiden anneannem öle anlarmış:) geçen hamileliğimde bilmişti inş bunda da bilir)

İnşallah inşallah. az kalmış teste inşallah yoldadır bebiş :49:

bende perşembe günü öğrendim hamile olduğumu 4 haftalık.doktor daha çok küçük olduğu için ultrasonda görünmez dedi.haftaya cuma bakıcak ultrasonda.çok mutlu bir telaşım var.Allah hayırlı etsin herkese nasib olsun

kızlar hepinizi kutlarım.. benimde yarın adet görmem gerekiyordu. biraz önce gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm..bakalım, hepimiz için hayırlısı olsun...

Bende dun ogrendim idrar testinde.yarin saglik ocagina gidicem bakalim neler olucak ? Allah herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin ;)

hayırlı olsun cnm.bnm de 6 ekimde adet olmam lazım bugün günüm olmadım içime kurt düştü saat
gecenin 1 i merak ettim siteye girdim yani adet sancılarım karın ağrısı bel ağrısı bn adetten 8 gün önce pembe bol bişe geldi kan gibi de değildi sonra gelmedi daha şimdi de adetim gecikti umutlanıyorum 2 yıllık evliyim bnm da sağlıklı tombul tatlı bi bebişim olsun istiyorum dualarınızı bekliyorum inşallah adet olmam ve inşallah hamileyimdir.

ekim 1'de 5 haftalık hamiş olduğımı öğrendim.çok korkuyordum daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım.gebelik kesesini de gördül şükür şimdi sıra 7. haftada kalp atışlarında:))

kardelen umarım güzel sonuçları almışsındır.....

sevgili hamile bayanlar
10 gün önce yaptığım test sonucu 2 çizgi ile yüzleştim.Hiç beklemediğim bir anda girdii bebeğimiz hayatımıza.Hemen doktora gittik. Doktor ultrasonda göremedi. 5 hafta 1 günlükmüş. vaginal ultrasonla gördük. bayramdan sonra tekrar kontrolümüz var.Kalp atışlarını duymayı nasip etsin allahımm. allahım her isteyene nasip etsiN. dualarınızı esirgemeyin....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bende 3+4 gunluk hamileyim dun silik cikan idrar testi ve bgn 114 cikan degerimle ogrendm hamile oldugumu pkoluyum 8 aydir istiyoduk Allahima binlerce sukurler olsun darisitum isteyenlerin basina

Merhaba arkadaşlar bende bugün ögrendim hamiş oldugumu!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Hastaneye gıttık kan testi yaptırdık 6 haftalıkmış!! :)) Allah hepımızınkını hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp eder insallah...

bugün bende hamile oldugumu öğrendim arkadaşlar :) benim hikayem biraz uzun :1: merah edenler olursa anlatabilrim :) reglim geçeli 5. gün beta hgc 86.7 geç döllenmeden dolayı.reglimden 1 gün önce beta hgc 2.67 idi.:34:

Öncelikle hamile olduğunu öğrenen bayanlara hayırlı olsun demek istiyorum. Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin. Ben de iki gün önce adet gecikmesini beklemeden, 6.hissime güvenerek hastaneye gidip beta hcg testi yaptırdım. 3 hafta 6 günlük hamileyim. Pazartesi günkü ilk değerim 64 idi. Yarın 4. haftaya giriyorum.Yarın testi yenileyecem; inşallah sorunsuz bir gebelik olur. Selamlar&Sevgiler :40:

inşallah bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almak nasip olur. Bende 5 haftalık hamileyim yarın kontrolüm varr çok heyecanlıyım inşallah bi sorun yoktur..

öncelikle hamile olduğunu öğrenen bayanlara hayırlı olsun demek istiyorum. Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin. Ben de iki gün önce adet gecikmesini beklemeden, 6.hissime güvenerek hastaneye gidip beta hcg testi yaptırdım. 3 hafta 6 günlük hamileyim. Pazartesi günkü ilk değerim 64 idi. Yarın 4. Haftaya giriyorum.yarın testi yenileyecem; inşallah sorunsuz bir gebelik olur. Selamlar&sevgiler :40:

benimde salı günü 86.7 ydi bende yarın yenileyeceğim hayırlı olsun :34:

Back
X