Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Merhaba annişler, ben de 17+5 hamileyim. İlk bebişimde forumlardan çıkmıyordum ama şimdi yayamazlığımdan telefonu elime bile almayı unutuyorum. Benim prensesim kasım da bir yaşına girdi. Çok heycanlıyım Rabbim evlat hasretti çekenlere de hayırlı evlat sağlıklı evlat nasip ettim cümlemize de.

selam annişler
benim hamiş göbek iyiden iyiye büyüdü sizde ne var ne yok?
bu arada doğum işini düşündünüz mü sezaryen mi normal mi? ben bu aralar buna takıldım normal olsun istiyorum ama etrafımda normal doğum yok denecek kadar az bir çoğu doğuma yakın korkup sezaryene dönmüşler acaba ben direnebilir miyim ki?

selam annişler
benim hamiş göbek iyiden iyiye büyüdü sizde ne var ne yok?
bu arada doğum işini düşündünüz mü sezaryen mi normal mi? ben bu aralar buna takıldım normal olsun istiyorum ama etrafımda normal doğum yok denecek kadar az bir çoğu doğuma yakın korkup sezaryene dönmüşler acaba ben direnebilir miyim ki?

Selam cnm benimde belirginlesti gobusum zaten tombistim hamile kaldigim donemde o yuzden fazla belli olmuyordu ilk 3 aya kadar..bende normal dusunuyordum AMA korku basti beni bu siralar acaba agrilara dayanabilecekmiyim,doktorlar hemsireler nasil davranacak,falan filan.

ben de öyle ya son anlarda doktorlar hemşireler çok korkutuyor kararlı olman gerekir diyorlar umarım o kadar kararlı davranabilirim

Selam kizlar nasilsiniz epeydir kimse girmiyo sanirim ekim konumuza bebisler nasil gobusler buyudumu cinsiyetlerini ogrendiniZ mi ? :-))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba annecikler. 2. oğlan geliyor benim. zaman nasıl geçmiş. sanırım 10 haziran doğum tarihim gibi. hamilelik sorunlarım yok amabenim oğlan sürekli ayakta duruyor gibi. oturmak hatta nefes almak bile işkence gibi. 21 nisanda 32 hafta olup iznimi erteleyeceğim. umarım sıkıntı çıkmaz.

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle belirtmek isterim ki;MERYEM ANA ELİ OTU nu TÜRKİYE YE ilk getiren ve hayırlara vesile olaması için satan kişi benim.Sonra Prof.Dr.CEVAT AKŞİT Hoca Kanal 7 de nasıl kullanılacağını ve cocuk sahibi olan cevresindeki kişileri örnek göstererek saymıştır.Sonucunda bu ot bir vesile aracıdır.Lütfen ucuz,nereden geldiği ve üretildiği belli olmayan elden satılan otlara umut bağlamak yerine ya hacdan getirtin yada onaylı tek satış noktası olan GİTTİGİDİYOR, SAHİBİNDEN VEYA SANAL PAZAR üzerinden alın derim.

Selam kizlar nasilsiniz? Epeydir kimse girmiyor sanirim ekim anneler konumuza bebisler nasil hamilelik nasil gidiyor?
Dogum yapanlar varmi aranizda arkadaslar benimde 1 ayim kaldi normal dogum mu yoksa sezeryenmi daha iyi diye dusunuyorum halq karar vermis degilim opuldunuz :17::54::49:

Back
X