Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim hafif kasiklarimda baski batma gibi bisey var, birde adilamayi idrar sikisikken yaptilar ilginc geldi bans

ben de ayni durumdayim agri batma filan ama normal zaten yeter ki hayirlisiyla tutsun.
Değerler çok ıyiymiş Rabbim ol der inşaallah.

Ben beklemedeyim canım bugün 6. Günüm. Umut olmayınca beklemek daha kolay oluyor
Senin hamilelik nasıl gidiyor. Kontrole ne zaman gideceksin.

Benim hafif kasiklarimda baski batma gibi bisey var, birde adilamayi idrar sikisikken yaptilar ilginc geldi bans

ben de ayni durumdayim agri batma filan ama normal zaten yeter ki hayirlisiyla tutsun.

Ben beklemedeyim canım bugün 6. Günüm. Umut olmayınca beklemek daha kolay oluyor

Bizdeki sorunu ben de tam bilmiyorum ama sanırım bizde de sorun sperm azlığı aslında sayıya normal diyor doktorlar ama testlerde morfoloji yoktu o yüzden sorun morfoloji de olabilir diye düşünüyorum. Bir kızım var çok şükür o da aşılamayla olmuştu. Geçen ayki aşılamada 80 milyon sperm verildi 23 milyonu hareketli ve 3 yumurta vardı ama tutmadı :-( bu ay bir yumurta gelişti ve 30 milyon sperm verildi 10 milyonu hareketli o yüzden umudum yok pek. Ama tabi bilinmez Rabbim ol der 1 spermle bile olur. Rabbim ol der inşaallah.

Son düzenleme:

canim oyle deme ya umut her zaman vardir. diger basliktaki mesajini gordum de zaten on milyon asilamada sinir degil mi yani normal olmuyor mu

Canım senin değerlerin de çok iyi Rabbim ol der inşaallah. Haydi 14 gün geçsin de güzel haberler okuyalım burada

canim oyle deme ya umut her zaman vardir. diger basliktaki mesajini gordum de zaten on milyon asilamada sinir degil mi yani normal olmuyor mu
Tabii umut her zaman var. Bakalım bekliyorum ben de inşaallah bana sürpriz olur.
Doktorum da "ha 10 milyon ha 20 milyon. 10 milyon ve üstü olduktan sonra farketmez" dedi. Ama işte moralim bozuldu bir kere geçen aydan sonra :-(

Tabii umut her zaman var. Bakalım bekliyorum ben de inşaallah bana sürpriz olur.
Doktorum da "ha 10 milyon ha 20 milyon. 10 milyon ve üstü olduktan sonra farketmez" dedi. Ama işte moralim bozuldu bir kere geçen aydan sonra :-(
Canım bunlar hiç önemli değil inan bana ALLAH OL DERSE HER ŞEY OLUR HERŞEYE KADİR OLAN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BİZDE SENDEN ÇOK DAHA DÜŞÜKTÜ BENDE 6 tane yumurta vardı toplamda 3 tanesi sanırım yeterli sevi,yede idi 18 20 falan ümit her zaman vardır yoksa insanlar nasıl olurdu bi düşünsene seninde içinde bir yerde var yani

Canım nasılın nasıl gidiyor ben dün çok uyumuşum hiç bu kadr uyku uyumamıştım.

Canım senin değerlerin de çok iyi Rabbim ol der inşaallah. Haydi 14 gün geçsin de güzel haberler okuyalım burada
İnşallah hasretcim o kadar çok istiyorumki bütün arkadaşlarım gibi.Yaş gidiyor be gülüm korkuyorum.Buda olmazsa tüpe geçecez.Doktor herşeyiniz normal sizin kısmet işte diyor ama ben hep hocam bilmediğimiz araştırmadığımız birşeymi var diyorum sürekli.Oda hayır diyor.Bekliyoruz işte.Aşılama esnasında çok gözyaşı döktüm morallerim koridorda eşimin hazılanan spermleini beklerken oldu.Herkesin karnı burnunda içeri giren elinde bebeğin fotoğrafıyla çıktı.Birden gözlerimden yaşlar akmaya başladı canım.Olsun ne yapmıyoruz umudumuzu inancımızı hiç yitirmiyoruz.Yaradandan daha mı iyi bileceğiz biz.

Canım nasılın nasıl gidiyor ben dün çok uyumuşum hiç bu kadr uyku uyumamıştım.
canim iyiyim hamdolsun dunku agrilar iyice azaldi. uykuya gelince heyecandan midir nedir uykum cok hafifti sabah biraz uyuyayim dedim pek uyuyamadim yattim dinlendim iste. senin agrilar nasil. ne zaman yapiyoruz test? 29u mu?

canim iyiyim hamdolsun dunku agrilar iyice azaldi. uykuya gelince heyecandan midir nedir uykum cok hafifti sabah biraz uyuyayim dedim pek uyuyamadim yattim dinlendim iste. senin agrilar nasil. ne zaman yapiyoruz test? 29u mu?
Canım benim diğerlerinde hep aşılamanın 14.günü adet oldum.29 ekimde yapsak olup olmadığı çıkar zaten doktor 10 gün geçince yapabilirsin dedi.Bizde yaparız bakalım.Hayırlısı.

Canım benim diğerlerinde hep aşılamanın 14.günü adet oldum.29 ekimde yapsak olup olmadığı çıkar zaten doktor 10 gün geçince yapabilirsin dedi.Bizde yaparız bakalım.Hayırlısı.
amin canim hayirlisi. kendine dikkat et. deterjanlardan uzak durmaya calis. genel olarak kimyasallardan. ayaklarini usutmemeye bak. bir de sagliksiz besinlerden uzak dur. rabbim hepimize hayirlisindan versin :)

kizlar yasiniz kaç. Ben 32 ilk asilams hiçbişey hissetmedim doğrusu yani tutmayacagini düşünüyorum, cunku 4 senedir korunmuyoruz hic gsmilelik yok değerlerde normal esim varikosel amrliyati oldu 3 sene once hic hamile kalamadim yani.

Inşaallah bu ay bekleyişin son bulur yavruna kavuşursun ve artık döktüğün göz yaşları mutluluktan olur. Rabbim en doğru zamanı biliyor canım. O biliyor da biz o zamanı bekleyemiyoruz işte. Rabbim dayanma gücü versin tüm bekleyenlere.

Merhaba hewa ben 36 yasındayım ve 4 senelik evliyim.Bende hiç hamilelik yasamadım.Degerleriniz kaçki canım sen böyle ümitsiz konuşuyorsun.Eşin varikosel ameliyatı olmuş olablir ama olduktan sonra değerleri iyidir diye düşünüyorum bir arkadaşomında eşi varikosel amel.oldu hiç spermi yoktu ama şimdi değerler normale döndü ve doktoru normal yolla yada asılamayla hamile kalabilirsın demiş.Sen baştan vazgeçmişsin gülün ama yapma böyle bi bajarsın meleklerimiz içerde bize sıkı sıkı tutunmaya calışıyor annelerini üzgün görürlerse tutunamazlarki...Kendine çok iyi bak gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim.Bizi anlayacak kimse yokki çünkü çevremizde

Ayyy canım ne güzelde dile getirmişşsın Allah razı olsun sizlerden.Aminnn.

aşılama yaptıran tüm arkadaşlar inşallah güzel haberlerinizi almayı nasip eder Rabbim kafanızdan çıkarın hiç umutsuzluğa kapılmayın...12.gün test yaptırın sonucunuz şüphelide olsa belli olur...Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

kizlar dun gorusmedeydim inanin doktor harika bir doktor. o kadar yol gitmeme degdi gercekten.inanilmaz ilgili candan samimi ve profesyonel.gercekten dogru adreste oldugumu anladim.eski tahlillerimi goturmem isimi kolaylastirdi.ben hemen baslamak istiyorum dedim.folik asit ve coraspirin verdi.regl olunca 2. gunu gel baslayalim dedi tupe.ama cok umutlu konustu.mutluyum ve huzurluyum.gercekten doktoruna inanmak cok guzelmis.gelelim fiyata.muayene ucreti 250 lira ki prof icin uygun bir fiyat.esime detayli sperm testi yapildi 150 lira.tup icin de 4500+ilaclar denildi.cok arastirdim fiyat genelde ayni zaten.sizleri de bekliyorum arkadaslar. Aygul hanim harika bir doktor.

kızlar aranızda denizliden olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…