- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
senin kanda pıhtılaşma ne zaman çıktı yani hangi sebeple öğrendin ?Hiçbişey kullanmıyorum canım.Kullanmam gereklimi ki? Dr bişi demedi.Kafama takıldı bak şimdi.Dr.a pıhtılaşma sonuçlarını göstersim aşılamaya karar verdiğimiz gün ama tedaviyle olan hamileliklerde zaten bu ilaçları kullanıcaz çok önemli dedğil dedi geçiştirdi
Dr.umu arayım sorayım yarın.Belki unutmuştur.Bende PAI-1 geni 4G/4G homozigot, MTHFRgeni C677T heterozigot ve MTHFR geni A1298C heterozigot mutasyonu var canım.Peki folbiol kullanıyomusun aşılamadan sonra?kafanı karıştırmak istemem cnm ama ben kullanıyorum yani doktorum kullandırıyor , coraspin 100 alıyorum günde bir , hamile olduğumu öğrenincede fraxiparine 0,3 yapmıştım kızımda doğuma kadar hergün.
benimde heterezigot da bu kadar detayını hatırlayamıyorum şu an raporlara bakmam lazım . ben previt possitive başladım içinde yeterli folik asit var demişti , kızımda 6 folbiol alıyordum günde aşılama olunca günde 3 e inmişti folbiol .Dr.umu arayım sorayım yarın.Belki unutmuştur.Bende PAI-1 geni 4G/4G homozigot, MTHFRgeni C677T heterozigot ve MTHFR geni A1298C heterozigot mutasyonu var canım.Peki folbiol kullanıyomusun aşılamadan sonra?
Canım Allah senden razı olsun.Şimdi aradım dr.umu Evet hatırladım hemen başla coraspine dedi folbiol da alabilrisin dedi.Günde 1 ikisi de.Drumdan memnunum aslında ama ben ne diyim yaa kendimiz araştırmak zorundayız herşeyi AllahTan internet diye bişey varbenimde heterezigot da bu kadar detayını hatırlayamıyorum şu an raporlara bakmam lazım . ben previt possitive başladım içinde yeterli folik asit var demişti , kızımda 6 folbiol alıyordum günde aşılama olunca günde 3 e inmişti folbiol .
ne demek cnm cümlemizden Allah razı olsun . bugün kaçıncı günün aşılamanın , bende mutlaka ilacımı tahlilimi takip ederim , artık şansa bırakmıyorum işimi :) bazen de kızıyorum kendime keşke azcık rahat bir insan olabilsem diye :) doktorlar günde kaç hasta görüyor onlarada diyecek lafım yok :)Canım Allah senden razı olsun.Şimdi aradım dr.umu Evet hatırladım hemen başla coraspine dedi folbiol da alabilrisin dedi.Günde 1 ikisi de.Drumdan memnunum aslında ama ben ne diyim yaa kendimiz araştırmak zorundayız herşeyi AllahTan internet diye bişey var
Canım ben çocuk isyedikten 6 ay sonra hamiş oldum bio kimyasal gebelik oldu.6 ay sonra bida hamiş kaldım dış gebelik geçirdim.Sonra araştırmalar yaptırmak istedim ısrar ettim.Bende pıhtılaşma çıktı eşimde de 5 milyon sperm sayısı çok düşüktü.Aşılamaya karar verdik şans çok düşük ama 2 kez aşılama olmadan tüpe geçerseniz devlet ödemez 8bin tl masraf çıkar dediler.Tüpe ulaşmak için 2 aşılamayı geçiş aşaması olarak görerek başladık tedaviye.Ptesi aşılamaya gittik eşim ilaç kullandı sperm sayısı katına çıkmıştı 25 milyondu çok sevindim anlatamam.Aşılama tutmasa bile normal şansımız da var Allah'ın izniyle bunu düşünmek beni rahatlattı.Sizin sorun neydi cnm 2 çocuğun mu var onlar nasıl oldu?Umut ışığı ol bize:)senin kanda pıhtılaşma ne zaman çıktı yani hangi sebeple öğrendin ?
Ptesi oldu aşılamam 3. gün cnm:)Ben de biraz pimpirikliyimdir laf aramızda ama kadınlarkulübünün çok faydası oldu çok şey öğrendim:)Doğru söylüyosun onlar da haklıne demek cnm cümlemizden Allah razı olsun . bugün kaçıncı günün aşılamanın , bende mutlaka ilacımı tahlilimi takip ederim , artık şansa bırakmıyorum işimi :) bazen de kızıyorum kendime keşke azcık rahat bir insan olabilsem diye :) doktorlar günde kaç hasta görüyor onlarada diyecek lafım yok :)
25 milyon çok inşallah tutar cnm :) benim hikaye fazla uzun 6. aşılama günlüğüm diye başlık var orda kısaca yazmıştım cnm . bu 7. aşılamam olacak kısmetse 4. aşılamamda 34 haftalık erken doğum yaptım oğlum 24 gün yaşadı malesef araştırmayı bu acıyı yaşadıktan sonra yaptık biz bende o zaman öğrendim kanda pıhtılaşma olduğunu , 5. aşılamamda kızıma hamile kaldım ve dokuz ay kan sulandırıcı iğne oldum çok şükür bir kızım var ve şu an kardeş istiyoruz , kızım bebek hastası ilerde beni suçlamasın diye tekrardan deniyorum bana kalsa yoruldum artıkda mecbur işte :) bizim sorunumuzda eşimde sayı düşüklüğü var varikosel ameliyat oldu 10 milyonla tutan aşılamam olmuştu :)Canım ben çocuk isyedikten 6 ay sonra hamiş oldum bio kimyasal gebelik oldu.6 ay sonra bida hamiş kaldım dış gebelik geçirdim.Sonra araştırmalar yaptırmak istedim ısrar ettim.Bende pıhtılaşma çıktı eşimde de 5 milyon sperm sayısı çok düşüktü.Aşılamaya karar verdik şans çok düşük ama 2 kez aşılama olmadan tüpe geçerseniz devlet ödemez 8bin tl masraf çıkar dediler.Tüpe ulaşmak için 2 aşılamayı geçiş aşaması olarak görerek başladık tedaviye.Ptesi aşılamaya gittik eşim ilaç kullandı sperm sayısı katına çıkmıştı 25 milyondu çok sevindim anlatamam.Aşılama tutmasa bile normal şansımız da var Allah'ın izniyle bunu düşünmek beni rahatlattı.Sizin sorun neydi cnm 2 çocuğun mu var onlar nasıl oldu?Umut ışığı ol bize:)
canım hemen üzülme , hamilelik belirtisi adetle aynı oluyor ki fark yok :)merhaba kizlar bende 13 ekimde asilama oldum bugun 9. gunun ama hastalancakmisim gibi kasiklarim belim agriyo tek fark adet olcagim zaman cok fazla tuketiyordum ama buara tatli gorunce midem bulaniyor ilk asilamasi tutan arkadaslar bana moral verin cok fazla aklimda atamiyorum kafamdan
Ne güzel canım maşallahhh.Sizde çocuk olduğundan devlet te karşılamıyodur.Olsun canım olsun inşallah kardeşi olur kızının.Siz elinizden geleni yapın da rabbim hayırlısnı versin inşallah.Kan pıhtılaşmasından dolayı doğumdan sonra ölüme gidebiliyomuymuş olay ya onu bilmiyodum erken düşüğe sebep olur sanıyodum ben..İnşallah şefaatçin olur oğlun rabbimin izniyle üzülme25 milyon çok inşallah tutar cnm :) benim hikaye fazla uzun 6. aşılama günlüğüm diye başlık var orda kısaca yazmıştım cnm . bu 7. aşılamam olacak kısmetse 4. aşılamamda 34 haftalık erken doğum yaptım oğlum 24 gün yaşadı malesef araştırmayı bu acıyı yaşadıktan sonra yaptık biz bende o zaman öğrendim kanda pıhtılaşma olduğunu , 5. aşılamamda kızıma hamile kaldım ve dokuz ay kan sulandırıcı iğne oldum çok şükür bir kızım var ve şu an kardeş istiyoruz , kızım bebek hastası ilerde beni suçlamasın diye tekrardan deniyorum bana kalsa yoruldum artıkda mecbur işte :) bizim sorunumuzda eşimde sayı düşüklüğü var varikosel ameliyat oldu 10 milyonla tutan aşılamam olmuştu :)
ama korkuyorum cnm 2 senedir her ay husran ilk asilamam tutmasida zormus ilk asilamanin oyuzden cok tedirginimcanım hemen üzülme , hamilelik belirtisi adetle aynı oluyor ki fark yok :)
inşallah cnm ,, oğlumu kan pıhtılaşması sebebiyle kaybetmedim erken doğduğu için ciğerleri gelişmemişti , erken doğuma sebep olan kan pıhtılaşmasımı onu bilmiyorum işte , kızımda da 32 haftalık sancım vardı hep yatıyorum doğuma kadar . Allahım sizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin yüzünüzü güldürsün inşallahh , beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :)Ne güzel canım maşallahhh.Sizde çocuk olduğundan devlet te karşılamıyodur.Olsun canım olsun inşallah kardeşi olur kızının.Siz elinizden geleni yapın da rabbim hayırlısnı versin inşallah.Kan pıhtılaşmasından dolayı doğumdan sonra ölüme gidebiliyomuymuş olay ya onu bilmiyodum erken düşüğe sebep olur sanıyodum ben..İnşallah şefaatçin olur oğlun rabbimin izniyle üzülme
hayırlısını iste cnm bozma moralini. neden ilk aşılama tutmasın senin anca tüp bebekle bebeğin olur deyipte ilk aşılamasında bebeğini kucağına alan biliyorum ben :) üzülme bebeğin seninledir inş. :)ama korkuyorum cnm 2 senedir her ay husran ilk asilamam tutmasida zormus ilk asilamanin oyuzden cok tedirginim(
saol cnm insss sen hamilemisin asilama oldunmu hic senide skmak istemem:shayırlısını iste cnm bozma moralini. neden ilk aşılama tutmasın senin anca tüp bebekle bebeğin olur deyipte ilk aşılamasında bebeğini kucağına alan biliyorum ben :) üzülme bebeğin seninledir inş. :)
Canım ben çocuk isyedikten 6 ay sonra hamiş oldum bio kimyasal gebelik oldu.6 ay sonra bida hamiş kaldım dış gebelik geçirdim.Sonra araştırmalar yaptırmak istedim ısrar ettim.Bende pıhtılaşma çıktı eşimde de 5 milyon sperm sayısı çok düşüktü.Aşılamaya karar verdik şans çok düşük ama 2 kez aşılama olmadan tüpe geçerseniz devlet ödemez 8bin tl masraf çıkar dediler.Tüpe ulaşmak için 2 aşılamayı geçiş aşaması olarak görerek başladık tedaviye.Ptesi aşılamaya gittik eşim ilaç kullandı sperm sayısı katına çıkmıştı 25 milyondu çok sevindim anlatamam.Aşılama tutmasa bile normal şansımız da var Allah'ın izniyle bunu düşünmek beni rahatlattı.Sizin sorun neydi cnm 2 çocuğun mu var onlar nasıl oldu?Umut ışığı ol bize:)
Canım sen aşılama konusunda tecrübeliymişsin sana sorayım.Aşılamamın daha 3. günü ama dünden beri göğüslerde ağrı hassasiyet var ve memeuçlarım acıyor dokunduğumda .Önceki iki hamileliğmden biliyorum bu benim hamilelik belirtilerimdir.Ama bu kadar kısa sürede hiçbi belirti olmayacağınıda biliyorum.Bu çatlatma iğnesinde olan bet hcg ya da criminone jelin içindeki progesteron hormonundan diye düşündüm hani hormonlardan dolayı vücut hamile gibi etki veriyo doğru muyum?inşallah cnm ,, oğlumu kan pıhtılaşması sebebiyle kaybetmedim erken doğduğu için ciğerleri gelişmemişti , erken doğuma sebep olan kan pıhtılaşmasımı onu bilmiyorum işte , kızımda da 32 haftalık sancım vardı hep yatıyorum doğuma kadar . Allahım sizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin yüzünüzü güldürsün inşallahh , beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :)
evet canım kısa protokol benimki.uzun protokolle başlayacaktı.ben istemedim.bu aya kendimi çok hazırlamıştım. Gonal f 450 yle başladım
Proxeed plus kullanıyor canım.Bilmiyorum sperm değerleri 3 aylık süreçte değişebiliyomuş.Ben 2 kez doğal yolla hamile kalmıştım sağlıklı gebelikler olmasa da.Ama belki o an düşüktü seviye şimdi normal seviyesine çıktı belki ilaçtan bilemiyorumCanım öncelikle aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar.Benim de eşimin değeri 6 milyondan yukarı hiç çıkmadı o da ilaç kullanıyor ama etkisini pek göremedik. Acaba eşinin kullandığı ilacı yazar mısın?
Proxeed plus kullanıyor canım.Bilmiyorum sperm değerleri 3 aylık süreçte değişebiliyomuş.Ben 2 kez doğal yolla hamile kalmıştım sağlıklı gebelikler olmasa da.Ama belki o an düşüktü seviye şimdi normal seviyesine çıktı belki ilaçtan bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?