Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bu crinone jel dr bana aşılama raporu çıktığında yazdı ilk yani bundan yaklaşık 1 ay önce yazdı 29.09 da.Ama ben aşılamam olduğunda yani p.tesi günde 2 adet kullanmaya başladım.Haftaya p.tesi biticek tekrar yazdırabilir miyim bu ilacı? İlaç bitmeden alamazsın dedi bi ark. ama ilacın bitme süresini günde 1 adet diye mi düşünüp belirliyorlar.Normalde 75 TL sanırım yazdığımızda ne oluyor.Benim oturduğum yerde uzman yok 20 km ötede bi ilçede uzman var gidip yazdırmaya değer mi o nedenle soruyorum tecrübeli arkadaşlara

Canım doktorun 1 ay önce yazdiysa alabilirsin i zaten bitmiş gözüküyordur sistemde. İlacın bitme süresini senin kullandığın adete göre hesaplarlar. Yani sen günde 2 tane kullandığın göre ve 1 kutuda 15 tane olduğuna göre 8. Gün alabilirsin ilacı. Ama doktorun günde 1 adet deseydi 16. Gün alabilirdin. Doktor kaç tane dediyse ona göre kaydederler sisteme. Doktor yazınca 10 liraya alabiliyorsun.

OO çok iyiymiş canım çok teşekkürler.O zaman gerek yok 75 tl vermeye .Gidip yazdırmak en mantıklısı.P.tesi gittiğimde dayanamayıp kan testi yaptırmaktan korkuyorum .Daha 8 gün olmuş olucak çünkü

OO çok iyiymiş canım çok teşekkürler.O zaman gerek yok 75 tl vermeye .Gidip yazdırmak en mantıklısı.P.tesi gittiğimde dayanamayıp kan testi yaptırmaktan korkuyorum .Daha 8 gün olmuş olucak çünkü
8. gün yaptırmamanı tavsiye ederim canım. çünkü çatlatma iğnesinin etkisi geçmemiş olabilir. en az 10. günü beklemelisin bence. benim yarın 11. günüm ama test yaptırmayı düşünmüyorum. idrarda çift çıkmadıkça test yaptırmam.

Önce idrar testinde mi görmeyi bekliyosun.Yani idrar testinde çıkmazsa hiç kan vermiyo musun canım?Dr bana 12 gün sora kan testi yapalım dedi.Erken gebelik testi fln mı yapıyosun yoksa ?

arkadaşlar aşılamalarınızdan önce yumurta geliştirici kaç gün iğne ,ilaç ve hangi ilacı kullandınız ?

bu ilacı devlet ödüyormu artık , sanki önceden ödemiyor diye biliyorum .

arkadaşlar aşılamalarınızdan önce yumurta geliştirici kaç gün iğne ,ilaç ve hangi ilacı kullandınız ?
Canım ben sana söyliyeyim.Ben adetimin 2. günü gonal F iğne vurmaya başladım 75 doz. 6 gün sonra kontrole gittim yumurta gelişimim beklendiği gibi değildi iğne dozunu 150ye çıkardık.12 gün kullanmışım sanırım.o iğneyi kullandığım son akşam çatlatma iğnemi vurdum overvellite (siklusumun 13. günü.) 1,5 gün sonra aşılamam oldu siklusumun 15. günü sabahı ve aşılamadan itibaren crinone jeli sabah akşam kullanıyorum canım.Bu kadar

Önce idrar testinde mi görmeyi bekliyosun.Yani idrar testinde çıkmazsa hiç kan vermiyo musun canım?Dr bana 12 gün sora kan testi yapalım dedi.Erken gebelik testi fln mı yapıyosun yoksa ?
Ben çatlatma iğnesinin beta HCG içerdiğini ve bu nedenle ilk günler yapılan testin pozitif çıkıp yanıltabileceğini yeni öğrendim canım sayende şimdi araştırdım.İyi ki bi delilik yapmamışım canım yaa çok sağol

cevabın için tşklr cnm :) inşallah pozitif olur sonucu . bende 3. gün başladım iğneye puregon 75 7. gün e2 bakıldı kanda ve ultasonda 16mm çıktı yumurtam , 3 gün daha kullan dedi , bugün 9. iğnemi oldum yarın kontrolüm var , sanki çok uzadı gibi hissettim o bakımdan sordum :) aşılamanı cumartesi gibi yaparız demişti tahmini 14. günüm oluyor :)

erken gebelik testi de sipariş ettim normal de ama normalinde çıkmasını bekleyeceğim. bakalım daha testlerim gelmedi zaten. ben geçen ay da aşılama yaptırdım 10. 12. 14. ve 16. günler idrar testi yaptım hepsi negatifti 16. gün kanda baktırdım doktoruma haber vermek için ama sonucu biliyordum ve bu yüzden çok hayal kırıklığım olmadı. bu ay da aynı şeyi yapmayı düşünüyorum. 12. 14. ve 16. günler idrar testi yapacağım hepsi negatifse zaten yok demektir. bu ay da olmazsa ara vereceğim zaten. o yüzden doktoruma haber vermem gerekmiyor yani idrar testlerinin hepsi negatif çıkarsa kan tahlili yaptırmayacağım canım.

Yaptığın mantıklıymış canım dr.um bana 12. gün kan testi dedi ama o gün c.tesiye geliyo üni hastanesine gidiyorum o gün bakmazlar heralde.Olmazsa ben de senin gibi idrar testi yapayım ama cnm bende kan pıhtılaşması da vr test pozitifse hemen iğnelere de başlamam gerek galiba Dr alo de bana dedi kan testini başka yerde yaptırıcam olumsuz olursa adetin 2. günü yeni aşılama için çaağrıyolar sanırım di mi

ben menopur kullandım iğne 75 ml. 7 gün.
bu ilacı devlet ödüyormu artık , sanki önceden ödemiyor diye biliyorum .
ödüyor canım. eskiden dediğğin ne kadar eski. çünkü 4 yıl önceki aşılamamda da ödüyordu devlet.

evet olumsuz olursa tekrar çağırıyorlar. 12. gün kanda kesin sonuç çıkar canım yaptır istersen. ama öncesinde idrar testi yapmanı tavsiye ederim. psikolojik olarak kendini sonuca hazırlaman açısından. idrar testinde negatif çıkıp kanda pozitif çıkabilir 12. gün erken çünkü. öyle olursa da ne güzel sürpriz olur işte.

canım kan pıhtılaşması için ne kullanıyorsun ? şu an coraspin 100 alıyormusun

canım kan pıhtılaşması için ne kullanıyorsun ? şu an coraspin 100 alıyormusun
Hiçbişey kullanmıyorum canım.Kullanmam gereklimi ki? Dr bişi demedi.Kafama takıldı bak şimdi.Dr.a pıhtılaşma sonuçlarını göstersim aşılamaya karar verdiğimiz gün ama tedaviyle olan hamileliklerde zaten bu ilaçları kullanıcaz çok önemli dedğil dedi geçiştirdi

kafanı karıştırmak istemem cnm ama ben kullanıyorum yani doktorum kullandırıyor , coraspin 100 alıyorum günde bir , hamile olduğumu öğrenincede fraxiparine 0,3 yapmıştım kızımda doğuma kadar hergün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…