Canım merak etme o ağrılar çok normal bu benim 3.aşılamam ilkinde bende bu ağrıları çektim benim bünyem artık alıştı gülüm.canim ben klomen ve ovitrelle kullandim sadece su an da hic bir sey kullanmiyorum. asilama gunu dedigin seyler bende de oldu agri da gunden gune azaldi hatta ikinci gun cok az hissettim hala da arada hissediyorum ve bu agrilar disinda hic bir sey yok. asilama yapilirken sonucta rahime yabanci bir cisim girdi onun da etkisi olabilir diye dusunuyorum ama mesela semcan da yazmis ki hic agri yok diye. kisacasi cozemedim...
anladim canim insan haliyle merak ediyo belirti ariyo ama biliyorum daha cok erken agrisa da agrimasa da belirti olamaz henuz. en erken kan testiyle ogreniriz insaallah. bol bol dua edelim rabbim elimizi bos cevirmez insaallah.Canım merak etme o ağrılar çok normal bu benim 3.aşılamam ilkinde bende bu ağrıları çektim benim bünyem artık alıştı gülüm.
Evet canım aynen öyle yabancı cisim kateter giriyo tüplere doğru serum gibi bişey.İnce bişey de olsa etkiliyo bence.Çünkü benim ağrılar sancı gibi değil de hani bişeyin yeri ağrır ya sonradan aynen öyle ama kimisinde hiç olmuyomuş canım bu ağrılar kimisinde hafif şiddette ağrı ve kanama olabiliyomuş.Ciddi ağrı ve kanama varsa o zaman dr.unuza başvurun diye okudum nette..Bi sıkıntı olmaz inşallah.Criminone jel vermedimi ki cnm sana dr?canim ben klomen ve ovitrelle kullandim sadece su an da hic bir sey kullanmiyorum. asilama gunu dedigin seyler bende de oldu agri da gunden gune azaldi hatta ikinci gun cok az hissettim hala da arada hissediyorum ve bu agrilar disinda hic bir sey yok. asilama yapilirken sonucta rahime yabanci bir cisim girdi onun da etkisi olabilir diye dusunuyorum ama mesela semcan da yazmis ki hic agri yok diye. kisacasi cozemedim...
İnşallah inşallahayy gercekten ne heyecanli oluyor insaallah canim bundan sonra igneye ilaca ihtiyacin kalmaz ard arda kendiliginden gelmeye devam etsin bebislerin insaallah :)
İlaç veya jel vermedi özellikle sordum gerek yok değerlerinde iyi hatta eşinin değerleri süper dedi.bugün yat dinlen ama yarın ilişki önerdi ağır kaldırmamam gerektiğitini onun dışında bişey söylemedi ve hatta 3 hafta önce birine aşılama yaptığını bunun haberinide dün aldığını söyledi bu da bana umut oldu çok mutlu oldumCanim hadi hayirli olsun insallah. Canin yandi mi ne ilaclar verdi ne onerdi yat dedi mi bunlari hep paylas lutfen bizimle
canim Ben tüm yolları denedim olmadı.geçtiğimiz cumartesi tüp bebek tedavisine başladım.bugunde kontrolüm var.kaç yumurta oluştu ona bakıcak.
ne aşamadasın canım adet olabildin mi?
inşallah başlarsın bian önce canım. kötü düşünme bana da hep öyle oluyo ama kist falan olmadı hiç.rahat ol.başlıycaksın inşallahMaalesef canım ya artık cuma günü kesin gidiyorum doktora inşallah kötü bir şey çıkmaz bir de tedavimin uzamasını istemiyorum zaten maddi ve manevi olarak tam hazırlanmışken...
yok canim vermediEvet canım aynen öyle yabancı cisim kateter giriyo tüplere doğru serum gibi bişey.İnce bişey de olsa etkiliyo bence.Çünkü benim ağrılar sancı gibi değil de hani bişeyin yeri ağrır ya sonradan aynen öyle ama kimisinde hiç olmuyomuş canım bu ağrılar kimisinde hafif şiddette ağrı ve kanama olabiliyomuş.Ciddi ağrı ve kanama varsa o zaman dr.unuza başvurun diye okudum nette..Bi sıkıntı olmaz inşallah.Criminone jel vermedimi ki cnm sana dr?
canim benim dr um asilamadan on gun sonra belli olur dedi sen 20 sinde oldun degil mi 30 u testte cikar daha erkeni bilmiyorum.ben de 28 inde ogrenecegim o yuzden iki gun aramiz hadi hayirlisiyla geliversinler insaallah.Kızlar aşılamadan 12 sonra kan testi yapıcaz dedi dr. ama bence aşılama tuttuysa 1 hafta sonra bile kan testinde belli olur sizce doğru değilmi? En erken ne zaman belli olur bu kan testi sonucu sizce?
Canım aynı gün yapalım testleri kandamı baktıralım çünkü idrarda çıkmaz.canim benim dr um asilamadan on gun sonra belli olur dedi sen 20 sinde oldun degil mi 30 u testte cikar daha erkeni bilmiyorum.ben de 28 inde ogrenecegim o yuzden iki gun aramiz hadi hayirlisiyla geliversinler insaallah.
evet canim 28 inde kan verelim ben muhtemelen sabah giderim gibi. sonuc da bir saatte cikiyor yani erkenden ogrenirim insaallah buradan hamile haberleri veririzCanım aynı gün yapalım testleri kandamı baktıralım çünkü idrarda çıkmaz.
Doğru söylüyosun canım beklemekte fayda var..İnşallah canım inşalllah AMİN!canim benim dr um asilamadan on gun sonra belli olur dedi sen 20 sinde oldun degil mi 30 u testte cikar daha erkeni bilmiyorum.ben de 28 inde ogrenecegim o yuzden iki gun aramiz hadi hayirlisiyla geliversinler insaallah.
evet canım kısa protokol benimki.uzun protokolle başlayacaktı.ben istemedim.bu aya kendimi çok hazırlamıştım. Gonal f 450 yle başladımpeki senin kısa protokol mü yapılıyor canım çünkü benimkinden farklı sanki yumurta kontrolü falan bir de gonal-f lerle mi başlattılar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?