Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım merak etme o ağrılar çok normal bu benim 3.aşılamam ilkinde bende bu ağrıları çektim benim bünyem artık alıştı gülüm.

Canım merak etme o ağrılar çok normal bu benim 3.aşılamam ilkinde bende bu ağrıları çektim benim bünyem artık alıştı gülüm.
anladim canim insan haliyle merak ediyo belirti ariyo ama biliyorum daha cok erken agrisa da agrimasa da belirti olamaz henuz. en erken kan testiyle ogreniriz insaallah. bol bol dua edelim rabbim elimizi bos cevirmez insaallah.

Evet canım aynen öyle yabancı cisim kateter giriyo tüplere doğru serum gibi bişey.İnce bişey de olsa etkiliyo bence.Çünkü benim ağrılar sancı gibi değil de hani bişeyin yeri ağrır ya sonradan aynen öyle ama kimisinde hiç olmuyomuş canım bu ağrılar kimisinde hafif şiddette ağrı ve kanama olabiliyomuş.Ciddi ağrı ve kanama varsa o zaman dr.unuza başvurun diye okudum nette..Bi sıkıntı olmaz inşallah.Criminone jel vermedimi ki cnm sana dr?

Canim hadi hayirli olsun insallah. Canin yandi mi ne ilaclar verdi ne onerdi yat dedi mi bunlari hep paylas lutfen bizimle
İlaç veya jel vermedi özellikle sordum gerek yok değerlerinde iyi hatta eşinin değerleri süper dedi.bugün yat dinlen ama yarın ilişki önerdi ağır kaldırmamam gerektiğitini onun dışında bişey söylemedi ve hatta 3 hafta önce birine aşılama yaptığını bunun haberinide dün aldığını söyledi bu da bana umut oldu çok mutlu oldum

Zelalcim doktor bana asilamadan sonra hep progestan ilaci veriyor bebeğin tutunmasi icin ilac bitincede tahlil zamanı geliyor.Allahim sen duy sesimizi

Kızlar aşılamadan 12 sonra kan testi yapıcaz dedi dr. ama bence aşılama tuttuysa 1 hafta sonra bile kan testinde belli olur sizce doğru değilmi? En erken ne zaman belli olur bu kan testi sonucu sizce?

Kızlar benim aşılamam da yarın öğlen yapılacak... Çok heyecanlandım... Çalışmak istemiyorum hiççççç...

canim Ben tüm yolları denedim olmadı.geçtiğimiz cumartesi tüp bebek tedavisine başladım.bugunde kontrolüm var.kaç yumurta oluştu ona bakıcak.

peki senin kısa protokol mü yapılıyor canım çünkü benimkinden farklı sanki yumurta kontrolü falan bir de gonal-f lerle mi başlattılar seni

Maalesef canım ya artık cuma günü kesin gidiyorum doktora inşallah kötü bir şey çıkmaz bir de tedavimin uzamasını istemiyorum zaten maddi ve manevi olarak tam hazırlanmışken...
inşallah başlarsın bian önce canım. kötü düşünme bana da hep öyle oluyo ama kist falan olmadı hiç.rahat ol.başlıycaksın inşallah

yok canim vermedi

Kızlar aşılamadan 12 sonra kan testi yapıcaz dedi dr. ama bence aşılama tuttuysa 1 hafta sonra bile kan testinde belli olur sizce doğru değilmi? En erken ne zaman belli olur bu kan testi sonucu sizce?
canim benim dr um asilamadan on gun sonra belli olur dedi sen 20 sinde oldun degil mi 30 u testte cikar daha erkeni bilmiyorum.ben de 28 inde ogrenecegim o yuzden iki gun aramiz hadi hayirlisiyla geliversinler insaallah.

canim benim dr um asilamadan on gun sonra belli olur dedi sen 20 sinde oldun degil mi 30 u testte cikar daha erkeni bilmiyorum.ben de 28 inde ogrenecegim o yuzden iki gun aramiz hadi hayirlisiyla geliversinler insaallah.
Canım aynı gün yapalım testleri kandamı baktıralım çünkü idrarda çıkmaz.

bugün 9. iğnemi yaptım yarın kontrolüm var bakalım yumurtalar ne alemde , yarın aşılama gününü belirleyecez sanırım hayırlısı olsun :)

Canım aynı gün yapalım testleri kandamı baktıralım çünkü idrarda çıkmaz.
evet canim 28 inde kan verelim ben muhtemelen sabah giderim gibi. sonuc da bir saatte cikiyor yani erkenden ogrenirim insaallah buradan hamile haberleri veririz

Doğru söylüyosun canım beklemekte fayda var..İnşallah canım inşalllah AMİN!

Kızlar herkes aşılama tarihini ve test tarihini yazsın da bir liste yapalım bakalım kim ne zaman öğrenecek sonucu
Mesela şöyle
Nick................aşılama tarihi.............. sonuç
Hasret41. ........13.10.2014.............27.10.2014

peki senin kısa protokol mü yapılıyor canım çünkü benimkinden farklı sanki yumurta kontrolü falan bir de gonal-f lerle mi başlattılar seni
evet canım kısa protokol benimki.uzun protokolle başlayacaktı.ben istemedim.bu aya kendimi çok hazırlamıştım. Gonal f 450 yle başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…