- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
Degerin güzel çıkmış cnm maşallah ikiz gibi dogdu icime. Belki de değil tahmin sadece.ayyy neden öyle dedin kızzz doktorum önümüzdeki cumartesi çağırdı 1hafta bekleyelim tekrar hcg bakalım sonra muayene dedi meraklandım bak simdiii
yerlesme kanaman da olmadi o zaman. ilginc canim ya neyse onemli degil mutlu sona ulasmissin sukur hayirlisiyla kucagina da alirsin insaallah
Degerin güzel çıkmış cnm maşallah ikiz gibi dogdu icime. Belki de değil tahmin sadece.
Canım nasılsın herhangi bir değişiklik varmı sende.Bende biraz akıntı başladı.İki gün önce rüya gördüm kan testi vermişim değerim 300 lü bişey çıkmış.Ben bu değeri görcekmiyimdim Allahım sana şükürler olsun diyorum rüyamda ama işte rüya.Test yapmamıza sayılı günler kaldı canım hadi bakalım hayırlısı.
Ama bende ilk okuduğumda banada ikiz gibi geldiDegerin güzel çıkmış cnm maşallah ikiz gibi dogdu icime. Belki de değil tahmin sadece.
hayrlisi olsun cnm insss guzel haberlerini alirizMerhaba arkadaşlar asilama mi oldum geldim. Artik sabirla beklemek kaldi hayırlısı artik.
Inşaallah rüyan gerçek olur canım.Canım nasılsın herhangi bir değişiklik varmı sende.Bende biraz akıntı başladı.İki gün önce rüya gördüm kan testi vermişim değerim 300 lü bişey çıkmış.Ben bu değeri görcekmiyimdim Allahım sana şükürler olsun diyorum rüyamda ama işte rüya.Test yapmamıza sayılı günler kaldı canım hadi bakalım hayırlısı.
Devam edecek olman güzel canım. Hem sen daha yeni evlisin. Bebeğin seni çok bekletmeyecek annesi merak etme.Bugün de hasta oldum pazartesi doktorum çağırdı bakalım napacak tahminim göre tüp bebeğe geçiş yapar
Hadi bakalım inşaallah bebegin sana sıkı sıkı tutunur annesi. Kac yumurta ve kaç spermle yapıldı aşılamaMerhaba arkadaşlar asilama mi oldum geldim. Artik sabirla beklemek kaldi hayırlısı artik.
İnşallah arkadaşlar çok bekletmez bizi 3 milyon spermle yapıldı 2 tane yumurta olmuştu bizde sorun eşimde sperm sayisi düşükInşaallah rüyan gerçek olur canım.
Devam edecek olman güzel canım. Hem sen daha yeni evlisin. Bebeğin seni çok bekletmeyecek annesi merak etme.
Hadi bakalım inşaallah bebegin sana sıkı sıkı tutunur annesi. Kac yumurta ve kaç spermle yapıldı aşılama
Eğer tüpe gececekseniz ve sende sorun yoksa bekletmez annesi. 3 milyon sperm aşılama için az gerçekten de.proxeed plus kullandınız mı?İnşallah arkadaşlar çok bekletmez bizi 3 milyon spermle yapıldı 2 tane yumurta olmuştu bizde sorun eşimde sperm sayisi düşük
8 kasım canım :)Nick. ............aşılama/tüp tarihi..........sonuç
Zehiir...............10.10.2014............pozitif
Sdkrtp. ...........13.10.2014.................27.10.2014
Hasret41.........13.10.2014.................27.10.2014
Hellokitty27...13.10.2014.............Negatif
Fy34. ...............15.10.2014................30.10.2014
SEMCAN. ........18.10.2014................31.10.2014
ayneyn.............18.10.2014................28.10.2014
fallenangel8...20.10.2014.................
Zelal89.............22.10.2014................03.11.2014
Amanda29........23.10.2014..............07.11.2014
Ozlenen2010. ..25.10.2014. ............
inş. canım hayırlısı , sperm biraz moralimi bozdu , bütün enerjimi düşürdü , 15 milyon spermle 2 yumurtaInşaallah rüyan gerçek olur canım.
Devam edecek olman güzel canım. Hem sen daha yeni evlisin. Bebeğin seni çok bekletmeyecek annesi merak etme.
Hadi bakalım inşaallah bebegin sana sıkı sıkı tutunur annesi. Kac yumurta ve kaç spermle yapıldı aşılama
canım sıcak tut kendini , üşütmüşsündür belki o sebeple olmuştur , bende ayıptır sölemesi bugün wc ye seferliyorum karnım ağrıyor.Arkadaşlar benim bu sabah çok fena sancım vardı Karnım ve belim ağrıyordu sizde böyle bişey var mı?
benim diğer hamileleiklerimde 120 li değerler çıkıyordu tek gebelikti. ikiz olsun istermisin :)ayyy neden öyle dedin kızzz doktorum önümüzdeki cumartesi çağırdı 1hafta bekleyelim tekrar hcg bakalım sonra muayene dedi meraklandım bak simdiii
inşallah canım aminnn :)hayrlisi olsun cnm insss guzel haberlerini aliriz
inşallah yakın zamanda hamilelik haberlerini duyarız cnm bozma moralini .İnşallah arkadaşlar çok bekletmez bizi 3 milyon spermle yapıldı 2 tane yumurta olmuştu bizde sorun eşimde sperm sayisi düşük
Benim kızıma hamile kaldığım aşılamada 18 milyon sperm verilmişti ve tek yumurta vardı. Yani senin o kadar az değil sayın. Bu ay 10 milyon sperm verilmişti benim de bütün enerjim düştü. Hatta yatmam gereken 15 dk.yi yatmadan kalktım masadan. Doktora sordum. 10 milyondan yukarı olduktan sonra önemli değil sayısı dedi. Gerçi bu ay da olmadı ama nasip işte. Seninki tutar inşaallahinş. canım hayırlısı , sperm biraz moralimi bozdu , bütün enerjimi düşürdü , 15 milyon spermle 2 yumurta
Aynı şekilde benim de öyle sürekli wc ye gidiyorum ay inşallah iyiye işarettir bunlarcanım sıcak tut kendini , üşütmüşsündür belki o sebeple olmuştur , bende ayıptır sölemesi bugün wc ye seferliyorum karnım ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?