Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayyy neden öyle dedin kızzz doktorum önümüzdeki cumartesi çağırdı 1hafta bekleyelim tekrar hcg bakalım sonra muayene dedi meraklandım bak simdiii
Degerin güzel çıkmış cnm maşallah ikiz gibi dogdu icime. Belki de değil tahmin sadece.

yerlesme kanaman da olmadi o zaman. ilginc canim ya neyse onemli degil mutlu sona ulasmissin sukur hayirlisiyla kucagina da alirsin insaallah

evet sürekli kontrol ediyorum leke yada kanama yok simdilik. sadece akıntım var ve gögüslerde hassasiyeet o kadarcık

sadece akıntım var bide gögüslerim hassas ara ara kasıklarıma hafif sancilar giriyo 2 3 saniyelik şekilde onun haricinde bir farklılık yok ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmem banada test yaptırıp gelip sonucu görene kadar hiç değilmişim gibi geliyodu ama bi umut belki vardır diyodum öyle olduda çok belirtilere takmayın kafanızı sadece kendinizi bunaltmadan rahat geçirin bekleme süresini gerisi allahın bileceği iş hee bide bol bol dua edin inşalllaaaaaah allah sizede nasip eder

Inşaallah rüyan gerçek olur canım.

Bugün de hasta oldum pazartesi doktorum çağırdı bakalım napacak tahminim göre tüp bebeğe geçiş yapar
Devam edecek olman güzel canım. Hem sen daha yeni evlisin. Bebeğin seni çok bekletmeyecek annesi merak etme.
Merhaba arkadaşlar asilama mi oldum geldim. Artik sabirla beklemek kaldi hayırlısı artik.
Hadi bakalım inşaallah bebegin sana sıkı sıkı tutunur annesi. Kac yumurta ve kaç spermle yapıldı aşılama

Nick. ............aşılama/tüp tarihi..........sonuç
Zehiir...............10.10.2014............pozitif
Sdkrtp. ...........13.10.2014.................27.10.2014
Hasret41.........13.10.2014.................27.10.2014
Hellokitty27...13.10.2014.............Negatif
Fy34. ...............15.10.2014................30.10.2014
SEMCAN. ........18.10.2014................31.10.2014
ayneyn.............18.10.2014................28.10.2014
fallenangel8...20.10.2014.................
Zelal89.............22.10.2014................03.11.2014
Amanda29........23.10.2014..............07.11.2014
Ozlenen2010. ..25.10.2014. ............

İnşallah arkadaşlar çok bekletmez bizi 3 milyon spermle yapıldı 2 tane yumurta olmuştu bizde sorun eşimde sperm sayisi düşük

İnşallah arkadaşlar çok bekletmez bizi 3 milyon spermle yapıldı 2 tane yumurta olmuştu bizde sorun eşimde sperm sayisi düşük
Eğer tüpe gececekseniz ve sende sorun yoksa bekletmez annesi. 3 milyon sperm aşılama için az gerçekten de.proxeed plus kullandınız mı?

8 kasım canım :)

inş. canım hayırlısı , sperm biraz moralimi bozdu , bütün enerjimi düşürdü , 15 milyon spermle 2 yumurta

Arkadaşlar benim bu sabah çok fena sancım vardı Karnım ve belim ağrıyordu sizde böyle bişey var mı?
canım sıcak tut kendini , üşütmüşsündür belki o sebeple olmuştur , bende ayıptır sölemesi bugün wc ye seferliyorum karnım ağrıyor.

ayyy neden öyle dedin kızzz doktorum önümüzdeki cumartesi çağırdı 1hafta bekleyelim tekrar hcg bakalım sonra muayene dedi meraklandım bak simdiii
benim diğer hamileleiklerimde 120 li değerler çıkıyordu tek gebelikti. ikiz olsun istermisin :)

kizlarrr bnm akintimla damla kan geldi hastalancagima yakin gelirdi bugun 12.gunum kan testi yaptirsam cikarmi sonuc saglikli olurmu????

inş. canım hayırlısı , sperm biraz moralimi bozdu , bütün enerjimi düşürdü , 15 milyon spermle 2 yumurta
Benim kızıma hamile kaldığım aşılamada 18 milyon sperm verilmişti ve tek yumurta vardı. Yani senin o kadar az değil sayın. Bu ay 10 milyon sperm verilmişti benim de bütün enerjim düştü. Hatta yatmam gereken 15 dk.yi yatmadan kalktım masadan. Doktora sordum. 10 milyondan yukarı olduktan sonra önemli değil sayısı dedi. Gerçi bu ay da olmadı ama nasip işte. Seninki tutar inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…