Korkma inşallah bi sorun yoktur ama içinin rahat etmesini istiyorsan kan testi yapkizlarrrbnm akintimla damla kan geldi hastalancagima yakin gelirdi bugun 12.gunum kan testi yaptirsam cikarmi sonuc saglikli olurmu????
kan testi yapsam kesin sonuc alirim dimi bugun asilamada 12.gunumKorkma inşallah bi sorun yoktur ama içinin rahat etmesini istiyorsan kan testi yap
inşallah cnm bakalım kısmet , bende 10 dk yattım , moralim bozuldu doktor iyi falan dedi ama gel de içime anlat :) yat dinlen ağır iş yapma dedi , bismillah daha kapıdan girmeden kızım kucağıma atlattı tutmamamk için yere eğildim :)Benim kızıma hamile kaldığım aşılamada 18 milyon sperm verilmişti ve tek yumurta vardı. Yani senin o kadar az değil sayın. Bu ay 10 milyon sperm verilmişti benim de bütün enerjim düştü. Hatta yatmam gereken 15 dk.yi yatmadan kalktım masadan. Doktora sordum. 10 milyondan yukarı olduktan sonra önemli değil sayısı dedi. Gerçi bu ay da olmadı ama nasip işte. Seninki tutar inşaallah
cnm dur hemen panik yapma yerleşme kanamasıdır belki , kanda değer düşükte olsa çıkar sanırımkan testi yapsam kesin sonuc alirim dimi bugun asilamada 12.gunum
Benim Dr 13. Günde yap dedi o zaman belli olurmuş ama seninde 12. Gün ve günün sonuna gelmişsin bi baktır istersen inşallah bebişin vardırkan testi yapsam kesin sonuc alirim dimi bugun asilamada 12.gunum
inşallah cnmAynı şekilde benim de öyle sürekli wc ye gidiyorum ay inşallah iyiye işarettir bunlar
Yerleşme kanaması nasıl oluyo ve ne zaman oluyorBenim Dr 13. Günde yap dedi o zaman belli olurmuş ama seninde 12. Gün ve günün sonuna gelmişsin bi baktır istersen inşallah bebişin vardır
lekelenme tarzı kanama oluyor cnm ,Y
Yerleşme kanaması nasıl oluyo ve ne zaman oluyor
kanama degilde canim akintimla beraber 1 damla kan hastalanmama yakinda oluyodu test yapmayada korkuyorum ama yapicam galiba bole belirsizlikten iyidir sanirimlekelenme tarzı kanama oluyor cnm ,
benim diğer hamileleiklerimde 120 li değerler çıkıyordu tek gebelikti. ikiz olsun istermisin :)
kanama degilde canim akintimla beraber 1 damla kan hastalanmama yakinda oluyodu test yapmayada korkuyorum ama yapicam galiba bole belirsizlikten iyidir sanirim
Canım kan testi ile kesin sonuç alırsın. Inşaallah yerleşme kanamasıdır. Bu arada bugün bizim 13. Günümüz 12. Değilkanama degilde canim akintimla beraber 1 damla kan hastalanmama yakinda oluyodu test yapmayada korkuyorum ama yapicam galiba bole belirsizlikten iyidir sanirim
kani gorunce ii dusunmek mumkun olmuyo ins yerlesme kanamasidir test yapmaya gidicem birazdan dua edin neolurkalbini feraah tut yerleşme kanamasıdır belkii kötü düşünme hemen
kesin sonuc alirim ozaman ins guzel haber alirimCanım kan testi ile kesin sonuç alırsın. Inşaallah yerleşme kanamasıdır. Bu arada bugün bizim 13. Günümüz 12. Değil
Evet canım inşaallah güzel haberlerle gelirsinkesin sonuc alirim ozaman ins guzel haber alirim
ins cnm ins dualarinizi eksik etmeyin neolurEvet canım inşaallah güzel haberlerle gelirsin
Kaçıncı günde oluyolekelenme tarzı kanama oluyor cnm ,
İnins cnm ins dualarinizi eksik etmeyin neolur
İnşallah Hamilesindir canım inşaallahins cnm ins dualarinizi eksik etmeyin neolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?