- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
hımm bilemedim cnm ama halaa umut var :)Gebelik Olsa silik de olsa bir çizgi çıkardı canım bence. Bugün aşılamanın 13. Günü.
Ben 3 gündür kullanmıyorum crinone jeli adetimi geciktirmesin diye ama hala göğüslerim acıyor. Vücudumuz hormon doldu valla.habire kilo alıyorum.bugün aşılama oldum , ilk crinone jelimi bugün kullandım göğüs hassasiyetim başladı yani demek oluyor ki ilaç etkileri bunlar , belirtilere fazla takılmamak lazım :)
kız niye kullanmıoyn adetle ne alaka bişey olmaz kullan sen ya hamileysenBen 3 gündür kullanmıyorum crinone jeli adetimi geciktirmesin diye ama hala göğüslerim acıyor. Vücudumuz hormon doldu valla.habire kilo alıyorum.
yok canım yaa hamile değilim malesef. zaten hiç umudum yoktu bu testler de negatif çıkınca iyice kesinleşti. geçen ay aşılamanın 17. günü adet oldum. herhalde jel geciktirdi. zaten kullanmayı da sevmiyorum o jeli.kız niye kullanmıoyn adetle ne alaka bişey olmaz kullan sen ya hamileysen
ben günde 1 kere kullanıyordum. doktoruna sor istersen.Kızlar jeli günde kaç kez kullanıyorsunuz?Bana dr 2 kez dedi ama raporumda 1x1 yazıyo kafama takıldı
Hoşgeldin aramıza inşallah ilk aşılaman da tutunur bebeğin sanaMerhaba arkadaslar uzun suredir takip ediyorum kadinlar kulübünü ama yeni katildim araniza.ben 4 yıllık evliyim 2 bucuk yildir bebek istiyoruz.23 ekim pers.ilk aşılamam yapıldı insallah burasi bana ugur getirir ve mutlu haberi paylasirim sizlerle.bebek isteyen melekler dualarimdasiniz.siz de dualarinizda bana da yer verin
bende sabahları kullanıyorum sadece ,Kızlar jeli günde kaç kez kullanıyorsunuz?Bana dr 2 kez dedi ama raporumda 1x1 yazıyo kafama takıldı
hım hayırlısı cnm tabi en iyi kendin bilirsinyok canım yaa hamile değilim malesef. zaten hiç umudum yoktu bu testler de negatif çıkınca iyice kesinleşti. geçen ay aşılamanın 17. günü adet oldum. herhalde jel geciktirdi. zaten kullanmayı da sevmiyorum o jeli.
aşılaman hayırlı olsun cnm :)Merhaba arkadaslar uzun suredir takip ediyorum kadinlar kulübünü ama yeni katildim araniza.ben 4 yıllık evliyim 2 bucuk yildir bebek istiyoruz.23 ekim pers.ilk aşılamam yapıldı insallah burasi bana ugur getirir ve mutlu haberi paylasirim sizlerle.bebek isteyen melekler dualarimdasiniz.siz de dualarinizda bana da yer verin
arkadas da yazmis ama kanama olmak zorunda degil de ben merak ettim oldu mu diye duruma gore degisiyor kimi oluyor kimi olmuyorAşılama sonrası gebeliklerde yerleşme kanaması mutlaka oluyor mu ki?
canim bendeki agrilar daha da hafifledi ama yine de hissediyorum. bana da ruyamda hastanede hamileymisim gibi davraniyorlardi ya bunlar tamamen psikolojik iste ama insaallah gercek olur canim. evet canim saliya az kaldi hadi hayirlisi.Canım nasılsın herhangi bir değişiklik varmı sende.Bende biraz akıntı başladı.İki gün önce rüya gördüm kan testi vermişim değerim 300 lü bişey çıkmış.Ben bu değeri görcekmiyimdim Allahım sana şükürler olsun diyorum rüyamda ama işte rüya.Test yapmamıza sayılı günler kaldı canım hadi bakalım hayırlısı.
Rabbim nelere Kâdir. O ol dedikten sonra ne olmaz. Rabbim bizim için de ol desin inşaallahSlm arkadaslar
Sizlerden ricam degerleriniz tam sifira dusmeden ilaclarinizi birakmayiniz .
Bizim degerlerimiz once cikti 2 gun sonra dusus yasadik ve 4 ile 5 gun degerlerimiz iyi secilde yukseldi.
Turkiyedeki doktor embriyolarin tutunmadigini soyledi ilaclari birakin dedi almanyadaki doktor ilaclari devam ettirdi
Hayır canım doktorumuz hiçbişey vermedi eşim için bütün uygulamalar bende yapıldıEğer tüpe gececekseniz ve sende sorun yoksa bekletmez annesi. 3 milyon sperm aşılama için az gerçekten de.proxeed plus kullandınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?