Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ama idrarda belli olmazki , günün geçmeden belli olmaz idrarda cnm

Canım içinde yinede bi kuşku var ya hamileysem diye sen iyisimi yarım sabah kan testi yap tır garanti olsun bakarsın bebeğim vardır idrar da negatif çıktı diye hemen pes etme

Hım anladım benim bugün 4. Günüm eğer olursa 3 gün sonra sonra mı kanamam olacak?
O kesin bir şey değil canım. Benim arkadaşım var şuan 6 haftalik hamile adetinin 26. Günü oldu yerleşme kanaması. Adet olduğunu sandı. Ama lekelenme şeklinde devam edince test yap dedim.yapti çift çizgi çıktı. Daha önce bir dış gebelik geçirmişti tek tüpü kaldı. Ondan sonra aşılama yaptırdı kimyasal gebelik oldu. 4 senelik evli ve doğal yoldan hamile kaldı

Bi kapı kapansada diğer kapı açılır

Merhaba arkadaslar uzun suredir takip ediyorum kadinlar kulübünü ama yeni katildim araniza.ben 4 yıllık evliyim 2 bucuk yildir bebek istiyoruz.23 ekim pers.ilk aşılamam yapıldı insallah burasi bana ugur getirir ve mutlu haberi paylasirim sizlerle.bebek isteyen melekler dualarimdasiniz.siz de dualarinizda bana da yer verin

Hoşgeldin aramıza arkadaşım Allahin izniyle bebeğin melegim sıkı sıkı tutunur birakmaz seni. Bende 4 senelik evliyim ve 5 gun sonra asilama sonucunu ogrrenecem

O arkadaşınla duygusal bi bağ kurdum şimdi canım ben de bi kimyasal bi dış gebelik geçirmiş biri olrak Umudum sağlıklı bi gebelik artık.İnanın aşılama sonucum pozitif olsa bile çok sevinemiycem tek duam sağlıklı bi gebelik geçirmek şu an

Hoşgeldin aramıza arkadaşım Allahin izniyle bebeğin melegim sıkı sıkı tutunur birakmaz seni. Bende 4 senelik evliyim ve 5 gun sonra asilama sonucunu ogrrenecem
Amin semcan cım Allah yar ve yardimcin olsun insallah senin de benimde bebislerimiz sıkı sıkı tutunur annelerini bekletmezler daha fazla hayirlisiyla

Seni çok iyi anlıyorum canım çünkü o arkadaşım da sevinemedi doğru düzgün. Kese var mı kimyasal mı düşecek mi korkusu oldu sürekli. Hatta hala var çünkü lekelenmeleri devam ediyor. Ama çok şükür gebeliği normal gidiyor. Kalp atışını duydular darısı başına inşaallah. Benim o arkadaşım Bitlis'te bir kadına gitti kadın 2 gün masaj yaptı ona ve bir karışım hazırlayıp verdi İçmesi için. Ben inanmamıştım ama o ay hamile kaldı. Ya olacağı vardı ya da kadının masajı vesile oldu. Orasını Allah bilir. Darısı bizler dahil tüm bekleyenlerin başına.

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım hayırlı olsun pozitif sonuçlar getirsin aşılaman inşaallah.

Ayyy çok sevindim arkadaşına Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Darısı başımıza inşallah.Evet canım hamile kalmayı deli gibi istiyorum ama bi yandan da ödüm kopuyo.Gebelik testinin pozitif çıkması değil de kese görmek,kalp atışları duymak bi hayal benim için.2 gebeliğimde de 25.,26. gün başlayan yerleşme lekelenmelerim oldu artık piskopat olmuştum evde sürekli çok mu az mı bakıyodum.O yerleşme kanaması hele ayy korkulu kabusum.Rabbim hayırlısını versin.Allahım diyorum bazen tekrar düşük olucaksa nolur verme diyorum haşa pazarlık yapar gibi olmasın ama çok koorkuyorum napim

İçini ferah tut canım. Senin de sağlıklı bir hamileliğin olacak inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…