Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 3 gündür kullanmıyorum crinone jeli adetimi geciktirmesin diye ama hala göğüslerim acıyor. Vücudumuz hormon doldu valla.habire kilo alıyorum.
Canım bugün kan testi yaptır idrarda çıkmadı diye kendi kendine teşhis koyma bide kanda baktır ne kaybersin lütfen bak.burda öyle üzüntülü şeyler okuyorum ki hepinize çok üzülüyorum herkesin anne olmasını herkesin kucağının dolması istiyorum

Aşılamamın 6. günüydü akşam.Çatlatma iğnemi tam 1 hafta önce c.tesi gecesi yapmıştım 1 hafta sonra c.tesi gecesi çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş mi diye mrk ettim elimde gebelik testleri de fazla test yaptım dün negatifti yani çatlatma iğnemin etkisi geçmiş 3-4 gün önce çift çizgyi net görmüştüm.Paylaşmak istedim sizinle :)

çok ilginç gerçekten demek çift çizgi çıktı , peki göğüslerindeki hassasiyet geçtimi cnm :)

Hasretcim bana doktor 8 kasimda belli olacagini soyledi.sen boyle yazinca heyecanlandim Allahim insallah negatif cikmaz

merhaba arkadaşlar benim de 30 ekimde inş. tranferim gerçekleşecek ve mutlu sona Allahin izniyle kavuşcağim... Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun... çok heyecanlıyım... ne kadar pozitif düşünsem de içimde az biraz da olumsuzluk var rabbim inş. onu yaşatmaz... tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var nelere dikkat edeyim napayım bilmiorum

Hoşgeldin aramıza arkadaşım Allahin izniyle bebeğin melegim sıkı sıkı tutunur birakmaz seni. Bende 4 senelik evliyim ve 5 gun sonra asilama sonucunu ogrrenecem
Canım nasılsın bir gelişme varmı sende vücudunda değişiklik hassasiyet var mı?

Arkadaşlar aşılama olduktan sonra sürekli yatıyormusunuz ? neler yapıyorsunuz ? nelere dikkat ediyorsunuz ? doktorum bana dinlen kendini yorma ama cam bebek gibide yatma dedi

Kizlar bi jelden bahsediyorsunuz dr bana ilac falan vermedi yat da demedi ama belim kasiklarim cok agriyo yarin ise basliyorum cok tedirginim

Canım nasılsın bir gelişme varmı sende vücudunda değişiklik hassasiyet var mı?
Canım benim merhaba benim bugün aşılamamın 8.günü bende henüz bir hassasiyetlik yok ilk iki aşılamamda bugünlerde hep sancı olurdu kasıklarımda bu sefer yok yalnızca sürekli kendimi tuvalet ihticayım varmış gibi hissediyorum o bölgemde biraz baskı var üşüttüm herhalde.Birde akıntı durumu.bunun dışında bişey yok gülüm.Bu sitede ilk aşılamasından hamile kalan bir arkadaş 1.aşılamayı hemen hemen aynı tarihte olmuştk onun tutmuştu ve hamile.o demiştiki belirtiler 10 gün sonra hissediliyor hafif bir baş dönmesi adet olacakmış gibi belinde ağrı olduğunu yazmıştı.inşallah zelalcim Allahım bizim sesimizi duyar ve bizlerede bu duyguyu yaşatır bitanem.Sizlerle konuşunca inan rahatlıyorum daha bir pozitif oluyorum.Umudumuzu hiç yitirmeyelim bizde bir gün ANNE olacağız gülüm vaktini saatini Yüce Rabbim bilir biz yeterki dualarımızı edelim eksik bırakmayalım.

Arkadaşlar aşılama olduktan sonra sürekli yatıyormusunuz ? neler yapıyorsunuz ? nelere dikkat ediyorsunuz ? doktorum bana dinlen kendini yorma ama cam bebek gibide yatma dedi
Ben aşılamayı cumartesi günü olmuştum ve c.tesi pazar dinlendim hatta doktor işe hemen gidebileceğimi söylemişti ama ben dinlendim.Ağır kaldırmadım mutfak dolaplarına uzanıp bişey almadım.Doktor eşimle birlikte olmam gibi bişey bu dedi yarım saat hiç kalkmadan dinlenmek yeterliymiş.Hani eşimizle birlikte olunca hemen kalkmıyoruz ya spermler geri gelmesin diye onun gii bişeyniş bu.

Kan testi yaptirmayacağım canım adetimi bekleyeceğim. Yarın normal adet günüm bugün de aşılamamın 14. Günü adet sancılarım başladı bugün ya da yarın gelir kırmızılar. Çarşambaya kadar adet olmazsam o zaman kan testi yaptırırım. (Yazarken bile inanmıyorum böyle birşey olabileceğine )

Ben aşılamamın 10. Gunu test yaptım gölge gibi bir çizgi çıktı. 11.12.ve 13. Günlerde de yaptım bir şey çıkmadı. Ya testtendi ya da 10. Gün iğnenin etkisi çok az kalmıştı.

Ben aynı hayatıma devam ediyorum. Ondan mi olmuyor acaba

Kizlar bi jelden bahsediyorsunuz dr bana ilac falan vermedi yat da demedi ama belim kasiklarim cok agriyo yarin ise basliyorum cok tedirginim
belki gerek görmemiştir cnm , ağır kaldırıp orma kendini bişey olmaz inşallah

bilmiyorum ki cnm alakası varmı yokmu, ben ağır iş yapmıyorum ama çamaşır bulaşık evi süpürüyorum . yoruldukça dinleniyorum yatıyorum . hayırlısı artık benimde bacaklarım ağrıyo kasıklarım acıyo bugün

Nick. ............aşılama/tüp tarihi..........sonuç
Zehiir...............10.10.2014............pozitif
Sdkrtp. ...........13.10.2014............Negatif
Hasret41.........13.10.2014............Negatif
Hellokitty27...13.10.2014.............Negatif
Fy34. ...............15.10.2014................30.10.2014
SEMCAN. ........18.10.2014................31.10.2014
ayneyn.............18.10.2014................28.10.2014
fallenangel8...20.10.2014.................01.11.2014
Zelal89.............22.10.2014................03.11.2014
Amanda29........23.10.2014..............07.11.2014
Mellooo. ...........23.10.2014. ............08.11.2014
Ozlenen2010. ..25.10.2014. ............08.11.2014

çok ilginç gerçekten demek çift çizgi çıktı , peki göğüslerindeki hassasiyet geçtimi cnm :)
Neden ilginç canım çatlatma iğnesinden çıkıyo işte.Hasretin dediği gibi gölge gibi çıkmış dünkü çizgi.Aslında beta hcg yükseliyo mu düşüyo mu onu mrk ettim bu iğneden dolayı olan değeri bayağı bi düşmüş.Gölge gibi çıkıyo şu an

Canım benim de bacak ağrsıı göğüs hassasşyeti hala devam ediyo.Ben de evi süpürmedim onun dışında işe devam günlük hayat devam evde temizlik yapmadım sadece.Çok ta hoşuma gitti bu durum dün arkadaşa oturmaya gittim eşim evi süpürdü w.c., banyo yıkamış pek hoşuma gitti.Oh ne güzel :)

Canım sen yine de kan testini yaptırsana emin ol.Çünkü poizitif çıkarsa aşılama , tüp bebek gibi hamilelikllerde trombofili varmış gibi düşünüp pıhtılaşma iğnesine başlıyoruz demişti benim dr.Riske atma nolur nolmaz

Yarın sabaha kadar adet olmazsam bi idrar testi daha yapacağım. Ama sanki adetim başlıyor :'(

Günaydın arkadaşlar yeni bir güne daha uyandık hergün bir adım daha ilerliyoruz bebişlerimize doğru.hergün bir günü daha geride bırakıyoruz ve test gününe çok az kaldı inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…