Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün ağrılarıma bel ağrısıda eklendi , sanki alttan bıçak saplıyor gibi öyle bir acı var , oh sen ne güzel gel keyfim gel , ben iş yapmıyorum ama gördükçe gözüme batıyorr sabredemiyorum

gunaydın canımm çok çok aminnnn :)

Benim belim ağrıyor ama çok fazla değil. Benimde ev işlerimi kız kardeşimle eşim yapıyorlardı ama bugün kardeşimin okulu eşiminde işi olduğu için ben yaptım gerçi dönüşte yaparız dediler ama ben kendimi iyi hissrttiğim için kendim yaptım biraz belim ağrıdı

İş yapmadan vakitte geçmiyor , şimdi bulaşık makinesini boşaltcam , yeniden doldurcam , ağrım artınca korkup hemen yatıyorum :) şu jele de başka çözüm olsa hiç hoşlanmıyorum o ilaçtan

İş yapmadan vakitte geçmiyor , şimdi bulaşık makinesini boşaltcam , yeniden doldurcam , ağrım artınca korkup hemen yatıyorum :) şu jele de başka çözüm olsa hiç hoşlanmıyorum o ilaçtan
Ah cnm dr.umu aradım bi ümit günde 1 ke der mi diye ama sen raporda yazanı boşver sabah akşam kullan dedi ıyy resmen eşimden de soğudum bu jel yüzünden

Ah cnm dr.umu aradım bi ümit günde 1 ke der mi diye ama sen raporda yazanı boşver sabah akşam kullan dedi ıyy resmen eşimden de soğudum bu jel yüzünden
canım ya senin 2 kere Allah yardımcın olsun valla uyguladıktan sonra kalkıp dolanıyorsun demi

Arkadaşlar aşılama olduğunuz sperm kaç milyon yazarmısınız ?

canım ya senin 2 kere Allah yardımcın olsun valla uyguladıktan sonra kalkıp dolanıyorsun demi
Canım bana kulanımı anlatırken uyguladıktan sonra biraz yatıcaksın dediler.Bem de 10 dk falan yatıyorum hatta gece uyumdan önce yapıyorum sabah biraz bekleyip kalkıyorum

Canım uyguladıktan sonra afedersin top top peynir kesiği şeklinde geri geliyo bi de kuruluk yapıyo

canım merhaba, epeydir girmemişim bende semcan ve aynenn aynı anda olduk biz aşılamalrı değilmi nasılsınız?

Canım uyguladıktan sonra afedersin top top peynir kesiği şeklinde geri geliyo bi de kuruluk yapıyo
evet cnm kalıntıları geliyor ,, ben önceki aşılamalarım birinde uyguladıktan sonra gezileceğini bilmiyordum ,, yatıyordum uykuya ,, birgün wc deyken birikmiş şekilde geri geldi nasıl korktumm , zaten gebelik oluştuktan sonra kızımda iğneye geçmiştik , iğne bile daha kolay gelmişti , şimdi uygulayınca yatamıyorum zaten , kilitli kapılar kızımın merak konusu kapıyı zorlarken yatamıyorum

Arkadaşlar aşılama olduğunuz sperm kaç milyon yazarmısınız ?
İlk Doktora gittiğimizde Dr eşinden de sperm alıp sayısını kontrol etmek istediğinde 40 milyondu eşinin durumu çok iyi sorun senin yumurtalarda demişti üzülmüştüm ama eşimin adına da sevinmiştim

kızlar ben klomenı kullandım cumartesı doktora qıttım baktı hıc yumurta olusmamıs henuz dedı p.be gel dedı cok gec deqılmı yoksa tam yumurtlama donemınemı gelıo :S

canım merhaba, epeydir girmemişim bende semcan ve aynenn aynı anda olduk biz aşılamalrı değilmi nasılsınız?
merhaba canim ben de seni merak etmistim benim hafif kasik agrilarim vardi simdi de batmalar var insaallah gebelik belirtisidir. gerci hic bir belirtiye inanamiyorum ya neyse. biz yarin test yaptiriyoruz insaallah. yani semcanin durumunda bi degisiklik yoksa o da yaptiracakti. sen nasilsin ne zaman yaptiracaksin test?

bende bi belirti yok test de yapmıyacağım şimdilik adet gecikmesine kadar, ya ben progestan fitili kullanmıyorum 3-4 gündür resmen mantar yaptı bakalım bekliyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…