- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
bugün ağrılarıma bel ağrısıda eklendi , sanki alttan bıçak saplıyor gibi öyle bir acı var , oh sen ne güzel gel keyfim gel , ben iş yapmıyorum ama gördükçe gözüme batıyorr sabredemiyorumCanım benim de bacak ağrsıı göğüs hassasşyeti hala devam ediyo.Ben de evi süpürmedim onun dışında işe devam günlük hayat devam evde temizlik yapmadım sadece.Çok ta hoşuma gitti bu durum dün arkadaşa oturmaya gittim eşim evi süpürdü w.c., banyo yıkamış pek hoşuma gitti.Oh ne güzel :)
gunaydın canımm çok çok aminnnn :)Günaydın arkadaşlar yeni bir güne daha uyandık hergün bir adım daha ilerliyoruz bebişlerimize doğru.hergün bir günü daha geride bırakıyoruz ve test gününe çok az kaldı inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Benim belim ağrıyor ama çok fazla değil. Benimde ev işlerimi kız kardeşimle eşim yapıyorlardı ama bugün kardeşimin okulu eşiminde işi olduğu için ben yaptım gerçi dönüşte yaparız dediler ama ben kendimi iyi hissrttiğim için kendim yaptım biraz belim ağrıdıbugün ağrılarıma bel ağrısıda eklendi , sanki alttan bıçak saplıyor gibi öyle bir acı var , oh sen ne güzel gel keyfim gel , ben iş yapmıyorum ama gördükçe gözüme batıyorr sabredemiyorum
İş yapmadan vakitte geçmiyor , şimdi bulaşık makinesini boşaltcam , yeniden doldurcam , ağrım artınca korkup hemen yatıyorum :) şu jele de başka çözüm olsa hiç hoşlanmıyorum o ilaçtanBenim belim ağrıyor ama çok fazla değil. Benimde ev işlerimi kız kardeşimle eşim yapıyorlardı ama bugün kardeşimin okulu eşiminde işi olduğu için ben yaptım gerçi dönüşte yaparız dediler ama ben kendimi iyi hissrttiğim için kendim yaptım biraz belim ağrıdı
Ah cnm dr.umu aradım bi ümit günde 1 ke der mi diye ama sen raporda yazanı boşver sabah akşam kullan dedi ıyy resmen eşimden de soğudum bu jel yüzündenİş yapmadan vakitte geçmiyor , şimdi bulaşık makinesini boşaltcam , yeniden doldurcam , ağrım artınca korkup hemen yatıyorum :) şu jele de başka çözüm olsa hiç hoşlanmıyorum o ilaçtan
Nasıl bi jel ki sizi bu kadar tiksindiriyoAh cnm dr.umu aradım bi ümit günde 1 ke der mi diye ama sen raporda yazanı boşver sabah akşam kullan dedi ıyy resmen eşimden de soğudum bu jel yüzünden
canım ya senin 2 kere Allah yardımcın olsun vallaAh cnm dr.umu aradım bi ümit günde 1 ke der mi diye ama sen raporda yazanı boşver sabah akşam kullan dedi ıyy resmen eşimden de soğudum bu jel yüzünden
plastik bir çubuğun içinde bir miktar jel cnm , vajinaya uyguluyorsun sonra geziniyorsun :)Nasıl bi jel ki sizi bu kadar tiksindiriyo
Canım bana kulanımı anlatırken uyguladıktan sonra biraz yatıcaksın dediler.Bem de 10 dk falan yatıyorum hatta gece uyumdan önce yapıyorum sabah biraz bekleyip kalkıyorumcanım ya senin 2 kere Allah yardımcın olsun vallauyguladıktan sonra kalkıp dolanıyorsun demi
canım merhaba, epeydir girmemişim bende semcan ve aynenn aynı anda olduk biz aşılamalrı değilmi nasılsınız?Canım benim merhaba benim bugün aşılamamın 8.günü bende henüz bir hassasiyetlik yok ilk iki aşılamamda bugünlerde hep sancı olurdu kasıklarımda bu sefer yok yalnızca sürekli kendimi tuvalet ihticayım varmış gibi hissediyorum o bölgemde biraz baskı var üşüttüm herhalde.Birde akıntı durumu.bunun dışında bişey yok gülüm.Bu sitede ilk aşılamasından hamile kalan bir arkadaş 1.aşılamayı hemen hemen aynı tarihte olmuştk onun tutmuştu ve hamile.o demiştiki belirtiler 10 gün sonra hissediliyor hafif bir baş dönmesi adet olacakmış gibi belinde ağrı olduğunu yazmıştı.inşallah zelalcim Allahım bizim sesimizi duyar ve bizlerede bu duyguyu yaşatır bitanem.Sizlerle konuşunca inan rahatlıyorum daha bir pozitif oluyorum.Umudumuzu hiç yitirmeyelim bizde bir gün ANNE olacağız gülüm vaktini saatini Yüce Rabbim bilir biz yeterki dualarımızı edelim eksik bırakmayalım.
evet cnm kalıntıları geliyor ,, ben önceki aşılamalarım birinde uyguladıktan sonra gezileceğini bilmiyordum ,, yatıyordum uykuya ,, birgün wc deyken birikmiş şekilde geri geldi nasıl korktumm , zaten gebelik oluştuktan sonra kızımda iğneye geçmiştik , iğne bile daha kolay gelmişti , şimdi uygulayınca yatamıyorum zaten , kilitli kapılar kızımın merak konusu kapıyı zorlarken yatamıyorumCanım uyguladıktan sonra afedersin top top peynir kesiği şeklinde geri geliyo bi de kuruluk yapıyo
Canım belki size şaşırtıcı gelebilir ama benim eşimin sperm sayısı 80 milyon.aşılama sırasında doktora sordum süper dedi hatta mükemmel sordum ne kadar diye 80 milyon dediArkadaşlar aşılama olduğunuz sperm kaç milyon yazarmısınız ?
İlk Doktora gittiğimizde Dr eşinden de sperm alıp sayısını kontrol etmek istediğinde 40 milyondu eşinin durumu çok iyi sorun senin yumurtalarda demişti üzülmüştüm ama eşimin adına da sevinmiştimArkadaşlar aşılama olduğunuz sperm kaç milyon yazarmısınız ?
merhaba canim ben de seni merak etmistim benim hafif kasik agrilarim vardi simdi de batmalar var insaallah gebelik belirtisidir. gerci hic bir belirtiye inanamiyorum ya neyse. biz yarin test yaptiriyoruz insaallah. yani semcanin durumunda bi degisiklik yoksa o da yaptiracakti. sen nasilsin ne zaman yaptiracaksin test?canım merhaba, epeydir girmemişim bende semcan ve aynenn aynı anda olduk biz aşılamalrı değilmi nasılsınız?
bende bi belirti yok test de yapmıyacağım şimdilik adet gecikmesine kadar, ya ben progestan fitili kullanmıyorum 3-4 gündür resmen mantar yaptı bakalım bekliyeceğim.merhaba canim ben de seni merak etmistim benim hafif kasik agrilarim vardi simdi de batmalar var insaallah gebelik belirtisidir. gerci hic bir belirtiye inanamiyorum ya neyse. biz yarin test yaptiriyoruz insaallah. yani semcanin durumunda bi degisiklik yoksa o da yaptiracakti. sen nasilsin ne zaman yaptiracaksin test?
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Canım arkadaşlarım Eylül ayını acısıyla tatlısıyla geride bıraktık.Yepyeni umutlarla Ekim ayında Aşılama veya Tüp bebek yaptıracak dostlar.gelin bu başlık altında toplanalım..
Nick........................Operasyon.............................Sonuç
zeyyil..................................1.aşılama...............................
melike222..........................2.aşılama...............................
mfatmaa............................1.aşılama...............................
leylabulut...........................______...............................
yumyumy..........................1.aşılama................................
xyzxyz.................................1.Tüp..................................Tüpe geçtik
eymen4545.........................1.Tüp..................................Tüpe geçtik
durka..................................1.Tüp..................................Tüpe geçtik
peneblen.............................1.Tüp..................................Tüpe geçtik
WAW...................................1.aşılama.............................
Tanti....................................2.aşılama.............................
Kimyager1508....................2 aşılama..............................
demir86.................................1.aşılama............................İptal
happymeal............................1.aşılama.............................İptal
Ayneyn.................................1.aşılama.............................Beklemede
Yunu.....................................1.aşılama............................Beklemede
gygry.....................................1.aşılama............................Beklemede
ne_desem_bilmem.............2.aşılama.............................Beklemede
umuttttt................................1.aşılama.............................Beklemede
deniz_1988..........................1.aşılama..............................Beklemede
aysegl89...............................1.aşılama...............................Beklemede
Keser84................................1.aşılama..............................Beklemede
amanda29............................1.aşılama...............................Beklemede
Mevanurrrr...........................2.aşılama..............................Beklemede
zelal89...................................1.aşılama...............................Beklemede
semcan.................................2.aşılama...............................Beklemede
zozitos....................................2.aşılama..............................Beklemede[/QUOTE
tugba88guler............................1.aşılama............................negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?