Üzüldüm canım. Aynı kaderi paylaşıyoruz. Senin ilk aşılamandı sanırım. Sorun neydi.ve şimdi ne yapmayı düşünüyorsun. Benim 2. Aşılamamdı ve şimdi yapacağıma karar veremedim.tugba88guler................1.aşılama.............Negatif
Kırmızılardan haber var mı canım?Kaçıncı gün oldu senin?Yarın sabaha kadar adet olmazsam bi idrar testi daha yapacağım. Ama sanki adetim başlıyor :'(
Normalde düzenli mi adet oluyorsun canım. Perşembe kaçıncı günün olacak.kızlar ben klomenı kullandım cumartesı doktora qıttım baktı hıc yumurta olusmamıs henuz dedı p.be gel dedı cok gec deqılmı yoksa tam yumurtlama donemınemı gelıo :S
Ben bugün işteyken kesin adet oldum dedim ama olmamışım. Bugün olsaydım yarın belki kontrole giderdim gene. Bugün 15. Günüm sabah testim gene negatif çıktı. Bugün aynı zamanda benim BAT'ım.Kırmızılardan haber var mı canım?Kaçıncı gün oldu senin?
Jeli bırakalı 5 gün oldu aslında. Ama zaten gecikmiş sayılmaz geçen ay 17. Günümde olmuştum. Bu durumu da anlamıyorum. Demekki yumurtalar catlamıyor mu. 14. Gün adet olmam gerekmiyor mu.O jel,hormonlar geciktirmiştir belki canım.Yarın da olmazsan kesin bi kan ver sonuca bak bence
Aklımda en ufak bir şüphe olsa hamile olduğuma dair gider Kan veririm canım. Ama gerçekten hiç ihtimal vermiyorum. Boşuna o sonucu görmek istemiyorum.O jel,hormonlar geciktirmiştir belki canım.Yarın da olmazsan kesin bi kan ver sonuca bak bence
hoşbulduk cnm gittim fakat kist çıktı hemde 6 cm benim bünyem hep kist üretiyor doğum kontrol ilacı verdi birdahaki ay gel dedi inşallah çabucak gider de tedaviye başlarızHoş geldin canım. Inşaallah ilk ve son aşılaman olur Rabbim hemencecik kucağını doldurur. Yarın yumurta kontrolün yapılacak ve kist yoksa yumurta geliştirici verecek doktorun.
Canım senle SEMCAN yarın test yapacaksınız dimi.merhaba canim ben de seni merak etmistim benim hafif kasik agrilarim vardi simdi de batmalar var insaallah gebelik belirtisidir. gerci hic bir belirtiye inanamiyorum ya neyse. biz yarin test yaptiriyoruz insaallah. yani semcanin durumunda bi degisiklik yoksa o da yaptiracakti. sen nasilsin ne zaman yaptiracaksin test?
Inşaallah canım. Rabbim bekletmesinhoşbulduk cnm gittim fakat kist çıktı hemde 6 cm benim bünyem hep kist üretiyor doğum kontrol ilacı verdi birdahaki ay gel dedi inşallah çabucak gider de tedaviye başlarız
aşılamanın 14. günü diyosun di mi evet öyle olması gerekiyo ama doktor sitesinde de okumuştum crinone jel gecikme yapabilir diye.son güne kadar kullanmasan da etkisi sürebilir belki bikaç gün bilmiyorum kiJeli bırakalı 5 gün oldu aslında. Ama zaten gecikmiş sayılmaz geçen ay 17. Günümde olmuştum. Bu durumu da anlamıyorum. Demekki yumurtalar catlamıyor mu. 14. Gün adet olmam gerekmiyor mu.
Merhaba canım nasilsin bugun bende mide bulantısı var ama usuttum ondan olmali cunku cok idrara cikma istegi oluyor sanki tutamayacak gibi oluyorum.Ayaklarimida sicak tutuyorum amacanım merhaba, epeydir girmemişim bende semcan ve aynenn aynı anda olduk biz aşılamalrı değilmi nasılsınız?
Ay inşallah hamilesindir.miğde bulantı hamilelik işaretidir inşallahMerhaba canım nasilsin bugun bende mide bulantısı var ama usuttum ondan olmali cunku cok idrara cikma istegi oluyor sanki tutamayacak gibi oluyorum.Ayaklarimida sicak tutuyorum ama
Allah yardımcın olsun canım, hayırlı olsunBendee bugun ilk asilamami yaptrdimmm Allahim dualarimizi kbl etsin
Canım test yaptırdın mı ben yaptıramadım sabah erkenden işimden dolayı bir yere gitmem gerekiyordu yeni geldim.Sen ne yaptın canım.merhaba canim ben de seni merak etmistim benim hafif kasik agrilarim vardi simdi de batmalar var insaallah gebelik belirtisidir. gerci hic bir belirtiye inanamiyorum ya neyse. biz yarin test yaptiriyoruz insaallah. yani semcanin durumunda bi degisiklik yoksa o da yaptiracakti. sen nasilsin ne zaman yaptiracaksin test?
Bendee bugun ilk asilamami yaptrdimmm Allahim dualarimizi kbl etsin
Kizlar başarısız bir aşılamadan sonra bugün doktorum tüp bebek tedavisine geçmemiz gerektiğini söyledi zira biz de öyle istedik aşilama ile vakit kaybetmek istemedik bu ay dinlemeye bıraktı tüp bebek kadında sorun yoksa garantiymis öyle mi bilen var mi
kizlar iyi geceler ben haberi aldigimdan beri giremedim ama sonucu aldiktan sonra bi haber aldim ve bnm bebek uzuntumu bastirdi uzuntusu neyse skmiyim sizi bugun doktorum aradi neyaptin test falan die sonucun negatif oldugunu soledim gel bi bakalim dedi bnde tam adet olamadim sokulemiyorum yani neyse doktora gttim ultrasonla bakti yumurta catlamisdedi peki neden olmadi dedi ben bilmem ALLAH bilir orasini dedi sokulemiyorum dedim bu ay bukadar adet gorceksin sokulme olmugcak dedi ilaclarin etkisi psikolojim ilac verdi yumurtami buyutmek icin yarin tekrar basliycam ama kizlar tutmadi die cok uzulmustum cok agladim ama anladimki guzel rabbim herseyin vaktini bekliyor suan olmadi die uzulmuyorum cnku daha onemli sey var hayatimda cok dua edin rabbim hayirlisini nasip etsin etmiyorsada bi hayir vardir deyin cok uzulup aglamayin allah daha buyuk acilar yasatmasin hicbirimize ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?