Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım sıkıntın ne bilmiyorum ama bu sıkıntıdan kurtulursun inşaallah tez zamanda. Rabbim bu zor günlerinde sana sabır versin.
Allah bir kulunun duasını 3 sekilde kabul edermiş.
1.tamam der istediğini verirmiş
2.hayir der daha iyisini verirmiş
3.bekle der en iyisini verirmiş.
Rabbim bizlere sabirla bekleyenlerden olmayı nasip etsin.her şeyin en doğru zamanını o bilir.

Hayırlısı böyleymiş canım ona ne şüphe. Ama Kasım için hiç umudum yok. Çünkü bir şey yaptıramayacağım.

Bu ayda negatifi görürsem bende Kasımda sadece hormon tahlillerimi ve rahim filmini halledeceğim sonra Aralık 7-10 gibi adet olur tüp bebek tedavisine başlarım diyorum... Bakalım hayırlısı artık...

Canım test yaptırdın mı ben yaptıramadım sabah erkenden işimden dolayı bir yere gitmem gerekiyordu yeni geldim.Sen ne yaptın canım.
sonuc 1.65 cikti canim benim hep 0 cikardi ama bilemiyorum ki dr dan tel bekliyorum negatif de pozitif de diyemiyorum.

canim allah yardimcin olsun guc kuvvet versinhepimize. cok zor ama insaallah bebeklerimize kavusunca her sey bitecek. umidimizi kaybetmeyelim.
Canım umudumuzu kaybetmeyelim sakın.Yüce Rabbim bilir vaktini saatini.Ben yaptıramadam bugün.Boynum tutuldu buna bağlı olarak acayip mide bulantısı var.

Canım umudumuzu kaybetmeyelim sakın.Yüce Rabbim bilir vaktini saatini.Ben yaptıramadam bugün.Boynum tutuldu buna bağlı olarak acayip mide bulantısı var.
hayirlisi canim ya bi umit artar insaallah. sana da gecmis olsun. ne zaman yaptirmayi dusunuyorsun testi.

Beni de bekle o zaman, benimde aşılama sonucum 7 Kasımda belli olacak... Beklemek çok zor...
Olmadı Aralık 2014 tüp bebek bölümünde beraber oluruz yine...
Hepimiz için hayırlısı

dr negatif demis arkadaslar desteginiz icin sagolun onumuzdeki ay yeni bir asilama sureci beni bekliyor insaallah. bu arada bir yildir yumurtanin catlamasini bekliyordum bir kere iyi boyutta catlamisti ve gec ogrenmistim bu ay her sey yolunda gitti iki yumurta catladi inanamamistim bu kadar olumlu olduguna sperm degerimiz mukemmeldi ancak olmadi demek ki zamani gelmemis rabbim daha fazla sinayacak demek ki. negatif alan arkadaslar hep birlikte sabrederek bekleyelim insaallah sabrin sonu selamettir. su an aslinda sukredecek cok seyimiz var bebek sahibi olma ihtimali bile cok buyuk nimet. insan elbet uzuluyor ama isyan yok. tekrar tesekkur ederim desteginiz icin sagolun varolun :)

Canım merhaba bir türlü ayağım hastaneye doğru gitmiyor.O kadar çok gördümki negatif sonucu bu 3.aşılama ve benim aşılamadaki son şansım sonra tüpe geçiçez.

Ne güzel yazmışsın canım. Yüreğine sağlık

Canım merhaba bir türlü ayağım hastaneye doğru gitmiyor.O kadar çok gördümki negatif sonucu bu 3.aşılama ve benim aşılamadaki son şansım sonra tüpe geçiçez.
Canım inşaallah bu sefer pozitif sonuç görürsün. Gitmedin mi hastaneye

Nick. ............aşılama/tüp tarihi..........sonuç
Zehiir...............10.10.2014............pozitif
Sdkrtp. ...........13.10.2014............Negatif
Hasret41.........13.10.2014............Negatif
Hellokitty27...13.10.2014.............Negatif
Fy34. ...............15.10.2014................30.10.2014
SEMCAN. ........18.10.2014................31.10.2014
ayneyn.............18.10.2014..............Negatif
fallenangel8...20.10.2014.................01.11.2014
Zelal89.............22.10.2014................03.11.2014
Amanda29........23.10.2014..............07.11.2014
Mellooo. ...........23.10.2014. ............08.11.2014
Ozlenen2010. ..25.10.2014. ............08.11.2014

Ne güzel yazmışsın canım. Yüreğine sağlık

Canım inşaallah bu sefer pozitif sonuç görürsün. Gitmedin mi hastaneye
Boynum tutuldu gülüm ilaçda içemiyorum ne olur olmaz diye.Aslında bugün ayneyn le aynı gün yaptıracaktık ama sabah çok erken işim nedeniyle bir yere gitmem gerekti ve kaldı sonradan çıkışta gideyim dedim yine yapamadım

Geçmiş olsun canım. Neyse yarın yaptırırsın bize güzel haberler verirsin ben de şu listeye bi pozitif yazarım inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…