Canım sıkıntın ne bilmiyorum ama bu sıkıntıdan kurtulursun inşaallah tez zamanda. Rabbim bu zor günlerinde sana sabır versin.kizlar iyi geceler ben haberi aldigimdan beri giremedim ama sonucu aldiktan sonra bi haber aldim ve bnm bebek uzuntumu bastirdi uzuntusu neyse skmiyim sizi bugun doktorum aradi neyaptin test falan die sonucun negatif oldugunu soledim gel bi bakalim dedi bnde tam adet olamadim sokulemiyorum yani neyse doktora gttim ultrasonla bakti yumurta catlamisdedi peki neden olmadi dedi ben bilmem ALLAH bilir orasini dedi sokulemiyorum dedim bu ay bukadar adet gorceksin sokulme olmugcak dedi ilaclarin etkisi psikolojim ilac verdi yumurtami buyutmek icin yarin tekrar basliycam ama kizlar tutmadi die cok uzulmustum cok agladim ama anladimki guzel rabbim herseyin vaktini bekliyor suan olmadi die uzulmuyorum cnku daha onemli sey var hayatimda cok dua edin rabbim hayirlisini nasip etsin etmiyorsada bi hayir vardir deyin cok uzulup aglamayin allah daha buyuk acilar yasatmasin hicbirimize ins
Bu arada kızlar benim kırmızılar geldi az önce
Hayırlısı böyleymiş canım ona ne şüphe. Ama Kasım için hiç umudum yok. Çünkü bir şey yaptıramayacağım.Sıkma canım, hayırlısı böyleymiş... Yeni umutların için hedef Kasımmmm...
Hayırlısı böyleymiş canım ona ne şüphe. Ama Kasım için hiç umudum yok. Çünkü bir şey yaptıramayacağım.
sonuc 1.65 cikti canim benim hep 0 cikardi ama bilemiyorum ki dr dan tel bekliyorum negatif de pozitif de diyemiyorum.Canım test yaptırdın mı ben yaptıramadım sabah erkenden işimden dolayı bir yere gitmem gerekiyordu yeni geldim.Sen ne yaptın canım.
canim allah yardimcin olsun guc kuvvet versinhepimize. cok zor ama insaallah bebeklerimize kavusunca her sey bitecek. umidimizi kaybetmeyelim.Bu arada kızlar benim kırmızılar geldi az önce
Canım umudumuzu kaybetmeyelim sakın.Yüce Rabbim bilir vaktini saatini.Ben yaptıramadam bugün.Boynum tutuldu buna bağlı olarak acayip mide bulantısı var.canim allah yardimcin olsun guc kuvvet versinhepimize. cok zor ama insaallah bebeklerimize kavusunca her sey bitecek. umidimizi kaybetmeyelim.
hayirlisi canim ya bi umit artar insaallah. sana da gecmis olsun. ne zaman yaptirmayi dusunuyorsun testi.Canım umudumuzu kaybetmeyelim sakın.Yüce Rabbim bilir vaktini saatini.Ben yaptıramadam bugün.Boynum tutuldu buna bağlı olarak acayip mide bulantısı var.
Hayırlısı olsun canım, inşallah güzel haberlerini duymaya vesile olur bu aşılama...
Hiçbir yöntemin garantisi yok elbette ama tüp bebek de başarı oranı oldukça yüksek... Eğer maddi durumun el veriyorsa hiç düşünmeden yaptır derim... Hakkında hayırlısı ne ise o olsun...
Sana şöyle bir örnek vereyim, benim hep yumurtlama sorunum hemde sağ tüpüm yok.
Bana aşılama için %10-15 , tüp bebek içinse %65-70 olasılık verdiler...
Eğer benimde bu ayki aşılama tutmaz ise Aralıkta tüp bebek yaptıracağım inşallah gerek kalmazda...
Durumumuz musait o yüzden aşilama ile vakit kaybetmek istemiyoruz psikolojik olarak cok etkilendik aşılamanın basarisizligindan
Canım sorun ne tam yazmamışsın ama Allah yardımcın olsun hem tedavinde hemde sorunlarında...
Canım merhaba bir türlü ayağım hastaneye doğru gitmiyor.O kadar çok gördümki negatif sonucu bu 3.aşılama ve benim aşılamadaki son şansım sonra tüpe geçiçez.dr negatif demis arkadaslar desteginiz icin sagolun onumuzdeki ay yeni bir asilama sureci beni bekliyor insaallah. bu arada bir yildir yumurtanin catlamasini bekliyordum bir kere iyi boyutta catlamisti ve gec ogrenmistim bu ay her sey yolunda gitti iki yumurta catladi inanamamistim bu kadar olumlu olduguna sperm degerimiz mukemmeldi ancak olmadi demek ki zamani gelmemis rabbim daha fazla sinayacak demek ki. negatif alan arkadaslar hep birlikte sabrederek bekleyelim insaallah sabrin sonu selamettir. su an aslinda sukredecek cok seyimiz var bebek sahibi olma ihtimali bile cok buyuk nimet. insan elbet uzuluyor ama isyan yok. tekrar tesekkur ederim desteginiz icin sagolun varolun :)
Amin cnm Rabbimm hepimizn yardimcisi olsunAllah yardımcın olsun canım, hayırlı olsun
Ne güzel yazmışsın canım. Yüreğine sağlıkdr negatif demis arkadaslar desteginiz icin sagolun onumuzdeki ay yeni bir asilama sureci beni bekliyor insaallah. bu arada bir yildir yumurtanin catlamasini bekliyordum bir kere iyi boyutta catlamisti ve gec ogrenmistim bu ay her sey yolunda gitti iki yumurta catladi inanamamistim bu kadar olumlu olduguna sperm degerimiz mukemmeldi ancak olmadi demek ki zamani gelmemis rabbim daha fazla sinayacak demek ki. negatif alan arkadaslar hep birlikte sabrederek bekleyelim insaallah sabrin sonu selamettir. su an aslinda sukredecek cok seyimiz var bebek sahibi olma ihtimali bile cok buyuk nimet. insan elbet uzuluyor ama isyan yok. tekrar tesekkur ederim desteginiz icin sagolun varolun :)
Canım inşaallah bu sefer pozitif sonuç görürsün. Gitmedin mi hastaneyeCanım merhaba bir türlü ayağım hastaneye doğru gitmiyor.O kadar çok gördümki negatif sonucu bu 3.aşılama ve benim aşılamadaki son şansım sonra tüpe geçiçez.
Boynum tutuldu gülüm ilaçda içemiyorum ne olur olmaz diye.Aslında bugün ayneyn le aynı gün yaptıracaktık ama sabah çok erken işim nedeniyle bir yere gitmem gerekti ve kaldı sonradan çıkışta gideyim dedim yine yapamadımNe güzel yazmışsın canım. Yüreğine sağlık
Canım inşaallah bu sefer pozitif sonuç görürsün. Gitmedin mi hastaneye
Geçmiş olsun canım. Neyse yarın yaptırırsın bize güzel haberler verirsin ben de şu listeye bi pozitif yazarım inşaallahBoynum tutuldu gülüm ilaçda içemiyorum ne olur olmaz diye.Aslında bugün ayneyn le aynı gün yaptıracaktık ama sabah çok erken işim nedeniyle bir yere gitmem gerekti ve kaldı sonradan çıkışta gideyim dedim yine yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?