haklisin canim ya benim de asilamadan pek bi beklentim kalmadi aslinda. umidim var tabi ama oyle cok da kaptirmam kendimi heralde. tup bebege gelince gozumde cok buyuyor cok zahmetli gorunuyor masrafi da oyle. tutsa neyse de ya tutmazsa o zaman daha zor olur maddi manevi. ne zamandir zaten vucuduma ilac alip duruyorum o yuzden karar veremiyorum. benim dr en fazla iki defa asilamayi deniyor sonra birakiyor ben de zaten fazlasini dusunmuyorum. ama iste o ikinci asilamadan sonra ara verip dinlenmek mi iyi olur yoksa tup bebege gecmek mi onu kestiremiyorum iste. gerci daha bunu dusunmek icin erken ama insan da alternatif oldukca kendini rahat hissediyor iste nasil olsa secenekler tukenmedi diye. zaten senin sonuc da belli degil henuz insaallah gerek kalmaz tupe filan.Canım merhaba bir türlü ayağım hastaneye doğru gitmiyor.O kadar çok gördümki negatif sonucu bu 3.aşılama ve benim aşılamadaki son şansım sonra tüpe geçiçez.
Canım benim geçmiş olsun üzülme hayırlısı olsun.Bu negatif haberler bizi de negatif bi sonuca daha olgunlaştırıyor gibidr negatif demis arkadaslar desteginiz icin sagolun onumuzdeki ay yeni bir asilama sureci beni bekliyor insaallah. bu arada bir yildir yumurtanin catlamasini bekliyordum bir kere iyi boyutta catlamisti ve gec ogrenmistim bu ay her sey yolunda gitti iki yumurta catladi inanamamistim bu kadar olumlu olduguna sperm degerimiz mukemmeldi ancak olmadi demek ki zamani gelmemis rabbim daha fazla sinayacak demek ki. negatif alan arkadaslar hep birlikte sabrederek bekleyelim insaallah sabrin sonu selamettir. su an aslinda sukredecek cok seyimiz var bebek sahibi olma ihtimali bile cok buyuk nimet. insan elbet uzuluyor ama isyan yok. tekrar tesekkur ederim desteginiz icin sagolun varolun :)
Bozma moralini canım. Pozitifler de var. Benim mesela aşılama ile olmuş bir kızım var çok şükür. Allah'ım sizlere de nasip etsin inşaallah.Moralim bozuldu valla hep negatifff
Ben bu listeyi gördükçe korkuyorum olan umudumda yok oluyoNick. ............aşılama/tüp tarihi..........sonuç
Zehiir...............10.10.2014............pozitif
Sdkrtp. ...........13.10.2014............Negatif
Hasret41.........13.10.2014............Negatif
Hellokitty27...13.10.2014.............Negatif
Fy34. ...............15.10.2014................30.10.2014
SEMCAN. ........18.10.2014................31.10.2014
ayneyn.............18.10.2014..............Negatif
fallenangel8...20.10.2014.................01.11.2014
Zelal89.............22.10.2014................03.11.2014
Amanda29........23.10.2014..............07.11.2014
Mellooo. ...........23.10.2014. ............08.11.2014
Ozlenen2010. ..25.10.2014. ............08.11.2014
Amin cnm Allah razi olsun inslhBozma moralini canım. Pozitifler de var. Benim mesela aşılama ile olmuş bir kızım var çok şükür. Allah'ım sizlere de nasip etsin inşaallah.
İnşallah olmayız senin bebeğin sana Tutunurda sen Aralık başlığında olmazsın ama şimdi 1 ay beklemek bile zor geliyorBeni de bekle o zaman, benimde aşılama sonucum 7 Kasımda belli olacak...Beklemek çok zor...
Olmadı Aralık 2014 tüp bebek bölümünde beraber oluruz yine...
Hepimiz için hayırlısı
Ne yapsam sadece Pozitifleri mi yazsam. Hadi pozitif haberler verin bizeBen bu listeyi gördükçe korkuyorum olan umudumda yok oluyo
Canım Senin test günün bugün mü?Boynum tutuldu gülüm ilaçda içemiyorum ne olur olmaz diye.Aslında bugün ayneyn le aynı gün yaptıracaktık ama sabah çok erken işim nedeniyle bir yere gitmem gerekti ve kaldı sonradan çıkışta gideyim dedim yine yapamadım
sagol canim benim haklisin aslinda kendime bakiyorum da ne kadar olumlu gitse de surec cok beklentiye girmemek lazimmis insaniz tabi insan bekliyo ama bi dahakine daha hazirlikli olurum gibi.Canım benim geçmiş olsun üzülme hayırlısı olsun.Bu negatif haberler bizi de negatif bi sonuca daha olgunlaştırıyor gibi
Canim ben hastalandim erken geldi adetim hayirlisi bakalimCanım umudumuzu kaybetmeyelim sakın.Yüce Rabbim bilir vaktini saatini.Ben yaptıramadam bugün.Boynum tutuldu buna bağlı olarak acayip mide bulantısı var.
Günaydın canım sabah sabah erken gebelik testi yaptım 2.çizgi yoktu.Biraz önce lavaboya gittim akıntının içinde pembemsi bir renk vardı normalde diğer aşılamalarımın 14.günü adet olmuştum.Bugün 11.gün.Herhalde benimde olmadı canım bilemiyorum.umidinizi kaybetmeyin lutfen kizlar sadece negatife hazirlikli olun ama allahtan umit kesilmez ki hadi toparlanalim. semcan test yaptirsa pozitifle gelse de senlense buralar :) hadi hayirli haberler getir semcan
Canım benimde erken gelecek adetim herhalde biraz pembe leke gördüm.Olsun ne yapalım biz yinede inancımızı kaybetmeyelim.Çok isterdim burda bayram havası olsun diğer aşılama yaptıracak arkadaşlara umut olsun.3.aşılamayı ben istemiştim zaten.Canim ben hastalandim erken geldi adetim hayirlisi bakalim
Canım benim rahim filmininde bir tarihi var.Şu an adetliysen adetin ......günü gel diyor doktor.kaçıncı günü olduğunu hatırlayamadım da.2 sene önce çektirmiştim.o ay klomen kullanmamıştım.Temiz çıktı.Anestesiyle oldu benimki.10 dk sürdü.sagol canim benim haklisin aslinda kendime bakiyorum da ne kadar olumlu gitse de surec cok beklentiye girmemek lazimmis insaniz tabi insan bekliyo ama bi dahakine daha hazirlikli olurum gibi.
bir de merak ettigim bi sey var ben rahim filmi cektirmemistim bu ay yine klomen kullanip gitsem hem hsg hem asilama olur mu bilen var mi???
Canım yanlış anlaşılmasın adetliyken çekilmiyor.Atıyorum adetin 10.günü felan...Canım benim rahim filmininde bir tarihi var.Şu an adetliysen adetin ......günü gel diyor doktor.kaçıncı günü olduğunu hatırlayamadım da.2 sene önce çektirmiştim.o ay klomen kullanmamıştım.Temiz çıktı.Anestesiyle oldu benimki.10 dk sürdü.
Canım ilk aşılamandı değilmi.Adetin normalde erken mi gelir.Canim ben hastalandim erken geldi adetim hayirlisi bakalim
Ewet canim ilk asilamamdi adetimde 28. 30. Gun gelir. Yani 23. Gun hastalandim. Hayirlisi olsun. Seninki pembe diosun yerlesme kanamasi olmasinCanım ilk aşılamandı değilmi.Adetin normalde erken mi gelir.
Hewa erken geldiyse seninki yerleşme kanaması olabilir. Devamı gelmezse normal kanama ya dönmezse bi test yapmalısın.Ewet canim ilk asilamamdi adetimde 28. 30. Gun gelir. Yani 23. Gun hastalandim. Hayirlisi olsun. Seninki pembe diosun yerlesme kanamasi olmasin
Canım inşaallah yerleşme kanamasıdır bekle bakalım ne olacak.Günaydın canım sabah sabah erken gebelik testi yaptım 2.çizgi yoktu.Biraz önce lavaboya gittim akıntının içinde pembemsi bir renk vardı normalde diğer aşılamalarımın 14.günü adet olmuştum.Bugün 11.gün.Herhalde benimde olmadı canım bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?