Canım hemen olumsuz düşünme yine de adetini bekle derim.. Belki de test yanılmıştır daha çok erken çünkü.. Umudumuzu kaybetmek yok.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)Canım bugün 11. Günüm erken gebelik testi yaptım malesef 1 çizgi ilk aşılamam dı eşimin değerleri çok iyiyydi benim yumurta tembelliği var gonal f iğnesi kullandım 7 yumurtam gelişti 3 ü durdu 4 tanesi olgunlaştı çatladı ama yinede tutmadı demekki hakkımızda hayırlısı buymuş yinede çok şükür rabbime hayırsız olacağına hayırlı olupta bebeğin olmaması en iyisiymiş rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin üzülmek yok
Hayırlısı olsun canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Allah razı olsun hepinizden şu an en büyük tesellim kanamam olmaması hiç olmadı çok şükür.İlk(kimyasal)gebeliğimde 26. gün, 2.(dış gebeliğimde) 24. gün başlamıştı lekelenmeler şu an yok çok şükür(bugün 27. günüm) inşallah da olmaz.Mide bulantılarım başladı hatta aşılamamın 8. günü başladı kızlar bulantılarım çok erken değil mi sizce?Gerçi bu iyi bişey de çok şükür.Rabbim bu bebeğimin nasibi varsa bu dünyada hayırlı sağlıklı bi şekild hamilelik geçirip hayırlısıyla doğurayım inşallah,nasibi yoksa yaşayacaklarıma dayanma gücü ver güzel Allah'ım senden gelen herşeye razıyım
Canım bugün 11. Günüm erken gebelik testi yaptım malesef 1 çizgi ilk aşılamam dı eşimin değerleri çok iyiyydi benim yumurta tembelliği var gonal f iğnesi kullandım 7 yumurtam gelişti 3 ü durdu 4 tanesi olgunlaştı çatladı ama yinede tutmadı demekki hakkımızda hayırlısı buymuş yinede çok şükür rabbime hayırsız olacağına hayırlı olupta bebeğin olmaması en iyisiymiş rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin üzülmek yok
Canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Inşaallah erken olduğu için çikmamıştır ikinci çizgi. Kendini acabalarla çok yıpratma. Yaptırabiliyorsan hemen bi kan testi yaptır. Sonucu öğrenmeden rahat yok çünkü. Allah hepimize kolaylık versin.Kızlar bide benim test günüm 3 kasım yani daha iki gün var sizce ben daha erken mi yaptım idrar testi ni yok sa kanda p.tesi günü çıkma ihtimali var mı?bi ümit işte
Allah razı olsun hepinizden şu an en büyük tesellim kanamam olmaması hiç olmadı çok şükür.İlk(kimyasal)gebeliğimde 26. gün, 2.(dış gebeliğimde) 24. gün başlamıştı lekelenmeler şu an yok çok şükür(bugün 27. günüm) inşallah da olmaz.Mide bulantılarım başladı hatta aşılamamın 8. günü başladı kızlar bulantılarım çok erken değil mi sizce?Gerçi bu iyi bişey de çok şükür.Rabbim bu bebeğimin nasibi varsa bu dünyada hayırlı sağlıklı bi şekild hamilelik geçirip hayırlısıyla doğurayım inşallah,nasibi yoksa yaşayacaklarıma dayanma gücü ver güzel Allah'ım senden gelen herşeye razıyım
Kızlar bide benim test günüm 3 kasım yani daha iki gün var sizce ben daha erken mi yaptım idrar testi ni yok sa kanda p.tesi günü çıkma ihtimali var mı?bi ümit işte
Canım 1-2 gün bekle öyle yap belli olmaz ki benim 11. gün çıktı ama belki senin hemen çıkmayacak.Biraz daha sabret bekle bakalım sen yine de kendini çok üzmeden olmamış gibi düşün olursa sürprriz olsun olmazsa da çok üzülme benceKızlar bide benim test günüm 3 kasım yani daha iki gün var sizce ben daha erken mi yaptım idrar testi ni yok sa kanda p.tesi günü çıkma ihtimali var mı?bi ümit işte
Benim de aşılamamın 9.günü bugün ve dün akşam midem bir bulandı ki kusmak için banyoya koştum resmen... Bence de çok erken şaşırdım ama az önce yine yaşadım aynı bulantıyı... Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için...
Nick. ............aşılama/tüp tarihi..........sonuç
Zehiir...............10.10.2014............pozitif
Sdkrtp. ...........13.10.2014............Negatif
Hasret41.........13.10.2014............Negatif
Hellokitty27...13.10.2014.............Negatif
Fy34. ...............15.10.2014............pozitif
SEMCAN. ........18.10.2014..............Negatif
ayneyn.............18.10.2014..............Negatif
fallenangel8.....20.10.2014............pozitif
Zelal89...............22.10.2014...............03.11.2014
tugbagksl. ........22.10.2014..............03.11.2014
Tugba29. .......22.10.2014. ............03.11.2014
Amanda29........23.10.2014..............07.11.2014
Mellooo. ...........23.10.2014. ............08.11.2014
Ozlenen2010. ..25.10.2014. ............08.11.2014
Vigoroso. ..........27.10.2014. ............11.11.2014
Allah pozitiflerimizi arttırsın inşaallah
Çok teşekkür ederim canım ama eşim erken test yaptım diye kızdı bile bana p.tesiyi bekle kan testi yaparız dediCanım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Inşaallah erken olduğu için çikmamıştır ikinci çizgi. Kendini acabalarla çok yıpratma. Yaptırabiliyorsan hemen bi kan testi yaptır. Sonucu öğrenmeden rahat yok çünkü. Allah hepimize kolaylık versin.
Kızlar size bişey söylicem bugün idrar testi yaptım negatif ama benim belimde ve kasıklarım da ağrı birde göğüslerim de ağrı ,şişme,uçlarında hassasiyet ve uçlarında koyulaşma var.en son olarakta bugün hafiften miğde bulantısı var sizce bunlar iyiye işaretmidir?
İnşallah canım inşallahcanım inşallah iyiye işarettir.Bende sabırsızlıkla bekliyorum iyi düşünelim iyi olsun :)
tekrar tebrikler cnm . sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Rabbim korktuğuna uğratmasın inş. güzel şeyler düşün :)Canım 1-2 gün bekle öyle yap belli olmaz ki benim 11. gün çıktı ama belki senin hemen çıkmayacak.Biraz daha sabret bekle bakalım sen yine de kendini çok üzmeden olmamış gibi düşün olursa sürprriz olsun olmazsa da çok üzülme bence
sağol canım Allah razı olsun sizlere de nasip etsin inşallah :)tekrar tebrikler cnm . sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Rabbim korktuğuna uğratmasın inş. güzel şeyler düşün :)
ben de ayni espriyi yapmistim bu gun esime :) 3 kisi yaptirdik ayni gun hic birimizin tutmadi gunu mu yanlis denk geldi filan demistim :)Ayın 13 ü ve 18 i uğursuz gelmiş
Canım bu belirtiler iyiye işaret gibi hadi hayırlısı yarın bidaha test yap bakalım test markaları da önemli bence ya ben internetten alıyorum reklama girer mi yasak mı marka site yazamıyorum hem daha ucuza geliyo hem eczanede bulduklarımdan daha iyiKızlar size bişey söylicem bugün idrar testi yaptım negatif ama benim belimde ve kasıklarım da ağrı birde göğüslerim de ağrı ,şişme,uçlarında hassasiyet ve uçlarında koyulaşma var.en son olarakta bugün hafiften miğde bulantısı var sizce bunlar iyiye işaretmidir?
İlahi kızlar güldürdünüz beni de hayırlısı olsun.Ben dr.umdan çok memnunum hem iyi bi dr. duyulmuş biri burda hem de Maşallah iman sahibi inannçlı olduğunu her aşamada belli ediyo. bu da benim çok hoşuma gidiyo. aşılama yaparken Besmele çekti şöyle bi sonra giderken de 'nolur bol dua et tamam mı nolur' dedi bana 'gidince de 2 rekat namaz kıl dua et' dedi ben de öyle yaptım nasip tabi olacağı varsa oluyo da her aşamada Allah'tan yardım istemebin de bi sakıncası yok değil mi faydası olurben de ayni espriyi yapmistim bu gun esime :) 3 kisi yaptirdik ayni gun hic birimizin tutmadi gunu mu yanlis denk geldi filan demistim :)
Kızlar size bişey söylicem bugün idrar testi yaptım negatif ama benim belimde ve kasıklarım da ağrı birde göğüslerim de ağrı ,şişme,uçlarında hassasiyet ve uçlarında koyulaşma var.en son olarakta bugün hafiften miğde bulantısı var sizce bunlar iyiye işaretmidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?