Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım hemen olumsuz düşünme yine de adetini bekle derim.. Belki de test yanılmıştır daha çok erken çünkü.. Umudumuzu kaybetmek yok.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)

Hayırlısı olsun canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

Kızlar bide benim test günüm 3 kasım yani daha iki gün var sizce ben daha erken mi yaptım idrar testi ni yok sa kanda p.tesi günü çıkma ihtimali var mı?bi ümit işte
Canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Inşaallah erken olduğu için çikmamıştır ikinci çizgi. Kendini acabalarla çok yıpratma. Yaptırabiliyorsan hemen bi kan testi yaptır. Sonucu öğrenmeden rahat yok çünkü. Allah hepimize kolaylık versin.

Benim de aşılamamın 9.günü bugün ve dün akşam midem bir bulandı ki kusmak için banyoya koştum resmen... Bence de çok erken şaşırdım ama az önce yine yaşadım aynı bulantıyı... Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için...

Kızlar bide benim test günüm 3 kasım yani daha iki gün var sizce ben daha erken mi yaptım idrar testi ni yok sa kanda p.tesi günü çıkma ihtimali var mı?bi ümit işte

Bende adet tarihini bekle eğer olmazsan ki inşallah olmazsın ertesi günüde kan testi yaptırırsın... İnşallah güzel haberler alırız senden...

Canım 1-2 gün bekle öyle yap belli olmaz ki benim 11. gün çıktı ama belki senin hemen çıkmayacak.Biraz daha sabret bekle bakalım sen yine de kendini çok üzmeden olmamış gibi düşün olursa sürprriz olsun olmazsa da çok üzülme bence

Nick. ............aşılama/tüp tarihi..........sonuç
Zehiir...............10.10.2014............pozitif
Sdkrtp. ...........13.10.2014............Negatif
Hasret41.........13.10.2014............Negatif
Hellokitty27...13.10.2014.............Negatif
Fy34. ...............15.10.2014............pozitif
SEMCAN. ........18.10.2014..............Negatif
ayneyn.............18.10.2014..............Negatif
fallenangel8.....20.10.2014............pozitif
Zelal89...............22.10.2014...............03.11.2014
tugbagksl. ........22.10.2014..............03.11.2014
Tugba29. .......22.10.2014. ............03.11.2014
Amanda29........23.10.2014..............07.11.2014
Mellooo. ...........23.10.2014. ............08.11.2014
Ozlenen2010. ..25.10.2014. ............08.11.2014
Vigoroso. ..........27.10.2014. ............11.11.2014

Allah pozitiflerimizi arttırsın inşaallah

Ayyy hadi hayırlısı bakalım inşallah hayırlı bi işarettir bu.Bir de benim crinone jel her gün krem rengiyle geri gelirdi ,aşılamamın 8,9 ve 10. günleri çok çok açık toz pudra pembesi şeklindeydi sabah geri gelen.Sanırım onlar hafif yerleşme kanaması gibi bişeymiş

Ayın 13 ü ve 18 i uğursuz gelmiş

Çok teşekkür ederim canım ama eşim erken test yaptım diye kızdı bile bana p.tesiyi bekle kan testi yaparız dedi

Kızlar size bişey söylicem bugün idrar testi yaptım negatif ama benim belimde ve kasıklarım da ağrı birde göğüslerim de ağrı ,şişme,uçlarında hassasiyet ve uçlarında koyulaşma var.en son olarakta bugün hafiften miğde bulantısı var sizce bunlar iyiye işaretmidir?

canım inşallah iyiye işarettir.Bende sabırsızlıkla bekliyorum iyi düşünelim iyi olsun :)

tekrar tebrikler cnm . sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Rabbim korktuğuna uğratmasın inş. güzel şeyler düşün :)

sona yaklaştıkça insan sabırsızlanıyor :) bugün 8. günüm ve çok şiştim öyle hissediyorum , karnım ağrıyor ve çok üşüyorum ,:)

Canım bu belirtiler iyiye işaret gibi hadi hayırlısı yarın bidaha test yap bakalım test markaları da önemli bence ya ben internetten alıyorum reklama girer mi yasak mı marka site yazamıyorum hem daha ucuza geliyo hem eczanede bulduklarımdan daha iyi

ben de ayni espriyi yapmistim bu gun esime :) 3 kisi yaptirdik ayni gun hic birimizin tutmadi gunu mu yanlis denk geldi filan demistim :)
İlahi kızlar güldürdünüz beni de hayırlısı olsun.Ben dr.umdan çok memnunum hem iyi bi dr. duyulmuş biri burda hem de Maşallah iman sahibi inannçlı olduğunu her aşamada belli ediyo. bu da benim çok hoşuma gidiyo. aşılama yaparken Besmele çekti şöyle bi sonra giderken de 'nolur bol dua et tamam mı nolur' dedi bana 'gidince de 2 rekat namaz kıl dua et' dedi ben de öyle yaptım nasip tabi olacağı varsa oluyo da her aşamada Allah'tan yardım istemebin de bi sakıncası yok değil mi faydası olur

inşallah Rabbim gönlüne göre verir cnm ,, bebeğin seninledir inşallahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…