Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aldığın test nedir cnm , ben inanmazdım ama sanırım inanmaya başlıyorum şu idrar testlerine , beta hcg 22 ve çıkmış çok iyi gerçekten :)

aldığın test nedir cnm , ben inanmazdım ama sanırım inanmaya başlıyorum şu idrar testlerine , beta hcg 22 ve çıkmış çok iyi gerçekten :)
İyi mi canım ya yüreğime su serptin..İlk kimyasal gebeliğimde 32 çıkmıştı gerçi (3 gün sonra 76 yı da görmüştüm ama nasibi yokmuş onun) 30. günümdü o ,bu 26. günüm ama yine de düşük geldi ama dr.um da iyi dedi gittigidiyordan Laboquick alıyorum canım 20 sini 20 TL gibi bişeye almıştım zamanında çok da uyguna geliyodu fiyatı şimdi nasıl bilmem

bence iyiye isaret canim ama pozifi de negatifi de ayni belirtileri yasiyor anlamadim ki. su saydiklarin bende de var asilamadan bu yana iki hafta gecti adet olmadim ki benim catladiktan 11 gun sonra adet gelirdi. sali gunu testim negatif cikti ama. negatifi gormesem kesin hamileyim derdim. bundan sonra asla belirtilere kanmam. sen de pazartesi kan verince cikar ortaya rabbim hayirlisindan versin. olmazsa da yola devam. insallah bir daha bu yorucu sureci yasamak zorunda kalmazsin canim :)

P

İnşallah canım inşallah

Kızlar tüm gün oturduğum halde çok bacaklarım ağrıyo.Bugün normalde temizlik günüm eşim de balığa gitti ark.larıyla ev gözüme batıyo ama tutuyorum kendimi oturdum resmen tüm gün

Canım bunlara takılma yaptırabiliyorsan yarın test yaptır. Yoksa kendini çok yıpratacaksın belli ki.

saol cnm senide tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins

saol cnm senide tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
Amin canım hepimize nasip etsin inşallah.Bak şimdi sen sorunca farkettim burda okumuştum rahim filminden sonra tüpler iyi açılıyomuş rahim içi temizleniyomuş o basınçlı suyla falan, Rahim filminden sonraki ay hamile kalanları çok okudum bu sitede ben de eylülde yaptırmıştım rahim filmini ekimde aşılama tuttu belki onun da etkisi olmuştur Allah'ın izniyle:)

Kızlar yine size bişey sorucam az önce karnım ağrıdı biraz lavaboya gittim akıntım vardı akıntım la birlikte hafif kahve rengi lekelenme me geldi sizce bu ne olabilir

Kızlar bu sabah uyandım wc ye gittim tuvalet kağıdına crinone jel kapkara parçalar halinde geldi çok endişeliyim.Dr.u aradım kanama başlamış ama önemli bişey değil kırmızıya dönerse bana haber ver dedi.Kan pıhtılaşmasından olabilir mi sizce?Şimdi hemen hastaneye gidiyoruz iğnelerimi alıcam.Nolur bana dua edin çok korkuyorum 3. bi hayalkırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum Allahım yardım et.

Canım umarım her şey yolunda gider kötü bir şey yoktur.Allah yardımcın olsun.

cnm endise etme bak doktorunda sorun olmadigini solemis yerlesme kanamasidir yada jelden kaynakli bi kanamadir ins bebisin seni uzmeyecek busefer alicaksin allahin izniyle kucagina

canım hepimiz dua ediyoruz senin için lütfen bizi bilgilendir.

Canım kanamanın rengi kırmızı olmadığı sürece çok korkma ama tedbiri no de al tabi. Allah sana bağışlasın yavrunu.

Kızlar yine size bişey sorucam az önce karnım ağrıdı biraz lavaboya gittim akıntım vardı akıntım la birlikte hafif kahve rengi lekelenme me geldi sizce bu ne olabilir
Zelal89 sen ne yaptın canım. Var mı bir değişiklik.

Canım umarım her şey yolunda gider kötü bir şey yoktur.Allah yardımcın olsun.
cnm endise etme bak doktorunda sorun olmadigini solemis yerlesme kanamasidir yada jelden kaynakli bi kanamadir ins bebisin seni uzmeyecek busefer alicaksin allahin izniyle kucagina
canım hepimiz dua ediyoruz senin için lütfen bizi bilgilendir.
Canım kanamanın rengi kırmızı olmadığı sürece çok korkma ama tedbiri no de al tabi. Allah sana bağışlasın yavrunu.
Canlarım sizler iyi ki varsınız hepinizden Allah razı olsun..Hastaneme gittim pazar olduğu için giriş yapıp ilaçlarımı yazamadı servistekiler ben de doğumevine gittim hem beta hcgme baktırdım acilde 47 çıktı çok şükür 2 gün önce 22 idi.Allahıma binlerce kez şükürler olsun.Kadındoğumda dengesiz bi dr. gel karından muayene edelim dedi rahim içinde sıvı birikmiş dedi,3 cm kistin var dedi,istersen yatış verelim yarın radyoloji uzmanı baksın o daha ii bilir dedi ben istemedim sonradan da kisti kafana takma çok önemli değil dedi beni iyice gerdi.Kendi dr.umu aradım o kist değil o yumurta,corpus luteum o ,o zaten olmalı o bebeği besliyo,onun olmaması kötü zaten sakın bişey yaptırma endişede etme dedi Allah razı olsun.Gergin bi gün yaşadım arkadaşlar.Az önce de hibor iğnemi vuruldum,bi 5 dakika acıdı bi de bu iğneyi dolaptamı saklamalıyım kızlar 25 derce altında oda sıcaklığında yazıyo ama crinone jeli,gonal f,çatlatma iğnesini fln buzdolabı kapağına koyuyodum ben hep ?

Gözün aydın değerin artmış canım. Iğne ile ilgili bir bilgim yok fakat 25 derecenin altında oda sıcaklığında diyorsa buz dolabına koyma bence.

Canım çok sevindim gözünaydın ben çatlatma iğnemi dolapta saklamıştım hatta eczaneden aldığımızda da küçük buz kalıbı gibi bir şeye sarıp vermişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…