Bu arada sizin adınıza çok sevindim Tebrik ederim.Hayırlısı olsun..Ümitsizlige düşmeyin lutfen. Benim belirtilerim 10. Gun başladı.
KARAMSARLIĞA KAPILMA CANIM HAYIRLISI ALLAHTANteşekkür ederim.Evet özelde yaptırdım. Ama sanırım ilk oldugu için biraz karamsarlığa kapıldım.
Öyle canım ama insan bir an önce de olsun istiyor :)) Ama napalım dediğin gibi Hayırlı neyse öyle olsun hepimiz için inşallahKARAMSARLIĞA KAPILMA CANIM HAYIRLISI ALLAHTANBU ARADA BENDE İZMİRDENİM BEN 3 AŞILAMAYA HAZIRLANIYORUM 2 3 GÜNE ADETİMİ BEKLİYORUM BENDE ÖZELDE TEDAVİ GÖRÜYORUM
Erken gebelik testinde mi 2 çizgi çıktı yoksa normal gebelik testi miSemcan canım geçmiş olsun ne desem hayırlısı olsun.Rabbim beklettikten sonra en hayırlı evlatları verir belki de kim bilir :) Kızlar bugün aşılamamın 12. günü akşam çıkışta kan vericem ama test yaptım 2. çizgiyi gördüm sizce hala çatlatma iğnesinin etkisi var mıdır? 2. çizgi çok silik değil testi öne arkaya oynatmaya gerek duymadan net görülüyo :)
cok tesekkur ederim. Sizde inşallah olumlu hayırlı sonuclar alirsiniz...Bu arada sizin adınıza çok sevindim Tebrik ederim.Hayırlısı olsun..
Çok teşekkür ederim amin inşallah:)cok tesekkur ederim. Sizde inşallah olumlu hayırlı sonuclar alirsiniz...
Karnimin alt bolgesinde ve belimden yanlarima doğru agrilar vardi. Benimde istahim acikti. Kasıklarimda 1-2 saniyelik batmalar oluyordu. Adet belirtilerim falan hep vardi. Tabi herkeste ayni seyler olmayabilir.Nasıl belirtiler canım benimde bugün 10. Günüm sadece kabızlık ve iştahım açık o kadar
Evet adet olacakmışım gibi belirtiler de var ama bakalım hayırlısı olsun canı verende alanda rabbim daha söyleyecek sözümüz yok rabbim her zaman hayırlı olanı verir bizeKarnimin alt bolgesinde ve belimden yanlarima doğru agrilar vardi. Benimde istahim acikti. Kasıklarimda 1-2 saniyelik batmalar oluyordu. Adet belirtilerim falan hep vardi. Tabi herkeste ayni seyler olmayabilir.
Canım korkma olmazsada üzülme çünkü rabbim hayırlıysa verir hayırlı değilse vermez sabretmen gerek canım ve şükretmen. Bu arada benimde eşimin 80 milyon hareketli sprrmi vardı Dr bu iyi dedi ne kadar çok olursa şansında çoğalıyor dedi ferah tut gönlünüArkadaslar bugun bnm 5. Gunum..ilk gunden beri belim agrio ozellikle geceleri sik tuvalate cikiyorum normaldede..sirtim agrio ve ara ara alttan ara ara kasikdan bir batma oluyor goguslerimde birsey yok.. tabi bunlar gebelik belirtisi olabilir mi demicem cunku cok erken ama normal mi bu kdr fun varken kendimi regl olckmisin gibi yasadigim hisler..korkuyorum...birde bnde cok sukur sikinti yoktu esimin harktli sayisi dusuktu % 30... yikamadan sonra %80 di bu sansimuzi arttirirmi ..ilk asilamam merk ediyorum
Tabiki hyrlisi coook dogru soyluyorsun ama insanoglu iste gonlumuzde olani Rabbim hayirli eyleyip versin...saol cnmCanım korkma olmazsada üzülme çünkü rabbim hayırlıysa verir hayırlı değilse vermez sabretmen gerek canım ve şükretmen. Bu arada benimde eşimin 80 milyon hareketli sprrmi vardı Dr bu iyi dedi ne kadar çok olursa şansında çoğalıyor dedi ferah tut gönlünü
Karnimin alt bolgesinde ve belimden yanlarima doğru agrilar vardi. Benimde istahim acikti. Kasıklarimda 1-2 saniyelik batmalar oluyordu. Adet belirtilerim falan hep vardi. Tabi herkeste ayni seyler olmayabilir.
Eczaneye sordum ilişkiden 7 ile 10 gün sonra erken gebelik testi varmış onu sabah İlk idrar la yapınca %90 doğru sonuç veriyormuş kafam çok karıştı p.tesi test günüm ama yinede yarın sabah erken gebelik testi yapsam mı acabaBende aşılamanın 10. Günündeyim ve aynı durumdayım cok ağrım var..adet döneminde de normalde bu şekilde oluyorumUmarım bu sefer yanılırım Rabbim bekleyen herkesin dualarını kabul etsin inşallah.. Güzel haberler alalım hepimiz
Biraz zor ama agrilarinizi dusunmemeye calisin. Bnde her seferinde adet oldum diye hissetim ama olmadi. Icinizi ferah tutun. Allah gonlunuze gore versin... dediginiz gibi hepimiz hayırlı sonuclar alalim inşallah :)Bende aşılamanın 10. Günündeyim ve aynı durumdayım cok ağrım var..adet döneminde de normalde bu şekilde oluyorumUmarım bu sefer yanılırım Rabbim bekleyen herkesin dualarını kabul etsin inşallah.. Güzel haberler alalım hepimiz
Eczaneye sordum ilişkiden 7 ile 10 gün sonra erken gebelik testi varmış onu sabah İlk idrar la yapınca %90 doğru sonuç veriyormuş kafam çok karıştı p.tesi test günüm ama yinede yarın sabah erken gebelik testi yapsam mı acaba
Düşünülmeyecek gibi değil kiBiraz zor ama agrilarinizi dusunmemeye calisin. Bnde her seferinde adet oldum diye hissetim ama olmadi. Icinizi ferah tutun. Allah gonlunuze gore versin... dediginiz gibi hepimiz hayırlı sonuclar alalim inşallah :)
İnşallah canım.doğum günün de yaptırman güzel olacak hayatın boyunca aldığın en güzel hediye olur umarımBende daha fazla dayanamayacağım pazar günü yapmayı düşünüyorum.. Belki dogumgünü süprizi olur banacok merak ediyorsan bence sende yaptır canım çünkü düşündükte insan daha cok stres oluyor. Güzel haberini bekliyorum..Rabbim hayırlısını versin inşallah..
AminnnnnnnnnnDüşünülmeyecek gibi değil kikeşke düşünmesem. Artık sıkıntıdan geceleri kabus görüyorum.. Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?