Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim.Evet özelde yaptırdım. Ama sanırım ilk oldugu için biraz karamsarlığa kapıldım.
KARAMSARLIĞA KAPILMA CANIM HAYIRLISI ALLAHTAN BU ARADA BENDE İZMİRDENİM BEN 3 AŞILAMAYA HAZIRLANIYORUM 2 3 GÜNE ADETİMİ BEKLİYORUM BENDE ÖZELDE TEDAVİ GÖRÜYORUM

KARAMSARLIĞA KAPILMA CANIM HAYIRLISI ALLAHTAN BU ARADA BENDE İZMİRDENİM BEN 3 AŞILAMAYA HAZIRLANIYORUM 2 3 GÜNE ADETİMİ BEKLİYORUM BENDE ÖZELDE TEDAVİ GÖRÜYORUM
Öyle canım ama insan bir an önce de olsun istiyor :)) Ama napalım dediğin gibi Hayırlı neyse öyle olsun hepimiz için inşallah

Reactions: nea
Yaa gogsumde gerci daha 5. Gunumde yumurtlamadan sonra hassasiyt oluodu tik yok

Erken gebelik testinde mi 2 çizgi çıktı yoksa normal gebelik testi mi

Nasıl belirtiler canım benimde bugün 10. Günüm sadece kabızlık ve iştahım açık o kadar
Karnimin alt bolgesinde ve belimden yanlarima doğru agrilar vardi. Benimde istahim acikti. Kasıklarimda 1-2 saniyelik batmalar oluyordu. Adet belirtilerim falan hep vardi. Tabi herkeste ayni seyler olmayabilir.

Karnimin alt bolgesinde ve belimden yanlarima doğru agrilar vardi. Benimde istahim acikti. Kasıklarimda 1-2 saniyelik batmalar oluyordu. Adet belirtilerim falan hep vardi. Tabi herkeste ayni seyler olmayabilir.
Evet adet olacakmışım gibi belirtiler de var ama bakalım hayırlısı olsun canı verende alanda rabbim daha söyleyecek sözümüz yok rabbim her zaman hayırlı olanı verir bize

Arkadaslar bugun bnm 5. Gunum..ilk gunden beri belim agrio ozellikle geceleri sik tuvalate cikiyorum normaldede..sirtim agrio ve ara ara alttan ara ara kasikdan bir batma oluyor goguslerimde birsey yok.. tabi bunlar gebelik belirtisi olabilir mi demicem cunku cok erken ama normal mi bu kdr fun varken kendimi regl olckmisin gibi yasadigim hisler..korkuyorum...birde bnde cok sukur sikinti yoktu esimin harktli sayisi dusuktu % 30... yikamadan sonra %80 di bu sansimuzi arttirirmi ..ilk asilamam merk ediyorum

Canım korkma olmazsada üzülme çünkü rabbim hayırlıysa verir hayırlı değilse vermez sabretmen gerek canım ve şükretmen. Bu arada benimde eşimin 80 milyon hareketli sprrmi vardı Dr bu iyi dedi ne kadar çok olursa şansında çoğalıyor dedi ferah tut gönlünü

Tabiki hyrlisi coook dogru soyluyorsun ama insanoglu iste gonlumuzde olani Rabbim hayirli eyleyip versin...saol cnm

Bende aşılamanın 10. Günündeyim ve aynı durumdayım cok ağrım var..adet döneminde de normalde bu şekilde oluyorum Umarım bu sefer yanılırım Rabbim bekleyen herkesin dualarını kabul etsin inşallah.. Güzel haberler alalım hepimiz

Eczaneye sordum ilişkiden 7 ile 10 gün sonra erken gebelik testi varmış onu sabah İlk idrar la yapınca %90 doğru sonuç veriyormuş kafam çok karıştı p.tesi test günüm ama yinede yarın sabah erken gebelik testi yapsam mı acaba

Biraz zor ama agrilarinizi dusunmemeye calisin. Bnde her seferinde adet oldum diye hissetim ama olmadi. Icinizi ferah tutun. Allah gonlunuze gore versin... dediginiz gibi hepimiz hayırlı sonuclar alalim inşallah :)

Bende daha fazla dayanamayacağım pazar günü yapmayı düşünüyorum.. Belki dogumgünü süprizi olur bana cok merak ediyorsan bence sende yaptır canım çünkü düşündükte insan daha cok stres oluyor. Güzel haberini bekliyorum..Rabbim hayırlısını versin inşallah..

Biraz zor ama agrilarinizi dusunmemeye calisin. Bnde her seferinde adet oldum diye hissetim ama olmadi. Icinizi ferah tutun. Allah gonlunuze gore versin... dediginiz gibi hepimiz hayırlı sonuclar alalim inşallah :)
Düşünülmeyecek gibi değil ki keşke düşünmesem. Artık sıkıntıdan geceleri kabus görüyorum.. Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah..

İnşallah canım.doğum günün de yaptırman güzel olacak hayatın boyunca aldığın en güzel hediye olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…