Bunu düşünmek bile cok güzelİnşallah canım.doğum günün de yaptırman güzel olacak hayatın boyunca aldığın en güzel hediye olur umarım
Hayırlısı canım hepimiz için hayırlısıBunu düşünmek bile cok güzelumarım dediğin gibi olur canım.. Sende testi yapınca sonucunu bildirirsin.. Umarım senin sonucunda beklediğin gibi olur dualarım güzel haber bekleyen tüm kader arkadaşlarım için..
Canım ne yaptın. Test yaptırdın mı.Semcan canım geçmiş olsun ne desem hayırlısı olsun.Rabbim beklettikten sonra en hayırlı evlatları verir belki de kim bilir :) Kızlar bugün aşılamamın 12. günü akşam çıkışta kan vericem ama test yaptım 2. çizgiyi gördüm sizce hala çatlatma iğnesinin etkisi var mıdır? 2. çizgi çok silik değil testi öne arkaya oynatmaya gerek duymadan net görülüyo :)
Normal testte çıktı canımErken gebelik testinde mi 2 çizgi çıktı yoksa normal gebelik testi mi
Canım zaten sen aklıma geldin hep 10. gün gölge gibiydi 11. gün yoktu dedin ya benim 10.güne kadar gölge gibiydi çizgi sonra 11. gün koyulaştı 12. gün de koyuydu sonucum 22 çıktı dün 26. günümdü aşılamamın 12. günü yani bana biraz düşük geldi yine kimyasal diye korkuyorum ama sevinemiyorum nolur bana bol dua edin bu sefer kavuşayım bebeğime kızlarC
Canım bence hamilesin. Ben 10. Gün yapmıştım geçmişti etkisi.hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Ben çektirdim canım rahim filmi.Sana tavsiyem çektirmeden 1 saat önce ağrı kesici al korkulacak kadar değil.Bir de adetin bitiminden taş çatlasın 1 hafta içinde yapıyolar yani daha çok bittikten 2-3 gün sonra gel derler.Herhangi bi gebelik şüphesi olmasın diyekizlar hayrli cumalar olsun ins bu ezanlar yuzu suyu hurmetine allahim cumlemizi sevindirsinbirde kizlar ben bu ay ilac kullaniyom ama yanlis zamanda basladim ve yumurtam oluscak die hic umudum yok acaba rahim filmimi cektirsem cektiren arkadaslar varmi ??
hayirli olsun canim insaallah degerlerin yukselir. rabbim ikinize de saglik sihhat versin. cok sevindim senin adina :)Canım zaten sen aklıma geldin hep 10. gün gölge gibiydi 11. gün yoktu dedin ya benim 10.güne kadar gölge gibiydi çizgi sonra 11. gün koyulaştı 12. gün de koyuydu sonucum 22 çıktı dün 26. günümdü aşılamamın 12. günü yani bana biraz düşük geldi yine kimyasal diye korkuyorum ama sevinemiyorum nolur bana bol dua edin bu sefer kavuşayım bebeğime kızlar
Evet canım bebişmiş inşallah ama beta hcg sonucum 22 çıktı dün bana biraz düşük geldi tekrar kimyasal yaşamaktan korkuyorum daha da kötüsü ağrılarım sağ tarafta arttıkça tekrar dış gebelik olmasından ödüm kopuyo iyi düşünüp pozitif olmaya çalışşsam da yapamıyorum kızlar bol duaya ihtiyacım var lütfenbence etkisi kalmamistir bebistir o ya. hadi hayirli haberlerini bekliyoruzz :)
Kötü düşünme canım inşaallah kimyasal da değildir dış gebelik de değildir. Şu an değer biraz düşük ama daha yeni gebelik artacaktır Inşaallah. Tekrar ne zaman yaptiracaksın test. Bu sabah idrar testi yaptın mı. Yaptıysan eğer koyulaştı mı çizgi.Canım zaten sen aklıma geldin hep 10. gün gölge gibiydi 11. gün yoktu dedin ya benim 10.güne kadar gölge gibiydi çizgi sonra 11. gün koyulaştı 12. gün de koyuydu sonucum 22 çıktı dün 26. günümdü aşılamamın 12. günü yani bana biraz düşük geldi yine kimyasal diye korkuyorum ama sevinemiyorum nolur bana bol dua edin bu sefer kavuşayım bebeğime kızlar
Hah bak işte sıkıntı yok inşaallah. Testi idrara sıkışık yapsan daha iyi olur.Yapmadım canım dur yapayım şimdi .Yarın hastaneye servise gidicem iğneme başlamak için gitmişken testte yaptırayım diyorum 2. gün 2 katına çıkmış mı diye.Dr.um çok sevindim dedi ben de düşük sanki fln deyince yok şu gün beklenen değer 10 çoğul gebelik bile olabilir dedi moral verdi sağolsun
Canım zaten sen aklıma geldin hep 10. gün gölge gibiydi 11. gün yoktu dedin ya benim 10.güne kadar gölge gibiydi çizgi sonra 11. gün koyulaştı 12. gün de koyuydu sonucum 22 çıktı dün 26. günümdü aşılamamın 12. günü yani bana biraz düşük geldi yine kimyasal diye korkuyorum ama sevinemiyorum nolur bana bol dua edin bu sefer kavuşayım bebeğime kızlar
Canım bugün 11. Günüm erken gebelik testi yaptım malesef 1 çizgi ilk aşılamam dı eşimin değerleri çok iyiyydi benim yumurta tembelliği var gonal f iğnesi kullandım 7 yumurtam gelişti 3 ü durdu 4 tanesi olgunlaştı çatladı ama yinede tutmadı demekki hakkımızda hayırlısı buymuş yinede çok şükür rabbime hayırsız olacağına hayırlı olupta bebeğin olmaması en iyisiymiş rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin üzülmek yokBunu düşünmek bile cok güzelumarım dediğin gibi olur canım.. Sende testi yapınca sonucunu bildirirsin.. Umarım senin sonucunda beklediğin gibi olur dualarım güzel haber bekleyen tüm kader arkadaşlarım için..
Hayırlısı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinNormal testte çıktı canım
Amin canım inşallah inşallah darısı hepinizin başına hayırlısıylaHayırlısı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
AminAmin canım inşallah inşallah darısı hepinizin başına hayırlısıyla
Kızlar bide benim test günüm 3 kasım yani daha iki gün var sizce ben daha erken mi yaptım idrar testi ni yok sa kanda p.tesi günü çıkma ihtimali var mı?bi ümit işteCanım bugün 11. Günüm erken gebelik testi yaptım malesef 1 çizgi ilk aşılamam dı eşimin değerleri çok iyiyydi benim yumurta tembelliği var gonal f iğnesi kullandım 7 yumurtam gelişti 3 ü durdu 4 tanesi olgunlaştı çatladı ama yinede tutmadı demekki hakkımızda hayırlısı buymuş yinede çok şükür rabbime hayırsız olacağına hayırlı olupta bebeğin olmaması en iyisiymiş rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin üzülmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?