Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım.doğum günün de yaptırman güzel olacak hayatın boyunca aldığın en güzel hediye olur umarım
Bunu düşünmek bile cok güzel umarım dediğin gibi olur canım.. Sende testi yapınca sonucunu bildirirsin.. Umarım senin sonucunda beklediğin gibi olur dualarım güzel haber bekleyen tüm kader arkadaşlarım için..

Hayırlısı canım hepimiz için hayırlısı

Canım ne yaptın. Test yaptırdın mı.

Günaydın kızlar,
Hayır olsun inşallah bu gece rüyamda adet olduğumu gördüm, çok üzülüyorum ama bir taraftan da belki yerleşme kanamasıdır ya da üstüne görmedir diyorum... Nasıl bir ümit dünyasında yaşıyorsam artık...

C

Canım bence hamilesin. Ben 10. Gün yapmıştım geçmişti etkisi.hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Canım zaten sen aklıma geldin hep 10. gün gölge gibiydi 11. gün yoktu dedin ya benim 10.güne kadar gölge gibiydi çizgi sonra 11. gün koyulaştı 12. gün de koyuydu sonucum 22 çıktı dün 26. günümdü aşılamamın 12. günü yani bana biraz düşük geldi yine kimyasal diye korkuyorum ama sevinemiyorum nolur bana bol dua edin bu sefer kavuşayım bebeğime kızlar

Ben çektirdim canım rahim filmi.Sana tavsiyem çektirmeden 1 saat önce ağrı kesici al korkulacak kadar değil.Bir de adetin bitiminden taş çatlasın 1 hafta içinde yapıyolar yani daha çok bittikten 2-3 gün sonra gel derler.Herhangi bi gebelik şüphesi olmasın diye

hayirli olsun canim insaallah degerlerin yukselir. rabbim ikinize de saglik sihhat versin. cok sevindim senin adina :)

bence etkisi kalmamistir bebistir o ya. hadi hayirli haberlerini bekliyoruzz :)
Evet canım bebişmiş inşallah ama beta hcg sonucum 22 çıktı dün bana biraz düşük geldi tekrar kimyasal yaşamaktan korkuyorum daha da kötüsü ağrılarım sağ tarafta arttıkça tekrar dış gebelik olmasından ödüm kopuyo iyi düşünüp pozitif olmaya çalışşsam da yapamıyorum kızlar bol duaya ihtiyacım var lütfen

Kötü düşünme canım inşaallah kimyasal da değildir dış gebelik de değildir. Şu an değer biraz düşük ama daha yeni gebelik artacaktır Inşaallah. Tekrar ne zaman yaptiracaksın test. Bu sabah idrar testi yaptın mı. Yaptıysan eğer koyulaştı mı çizgi.

Yapmadım canım dur yapayım şimdi .Yarın hastaneye servise gidicem iğneme başlamak için gitmişken testte yaptırayım diyorum 2. gün 2 katına çıkmış mı diye.Dr.um çok sevindim dedi ben de düşük sanki fln deyince yok şu gün beklenen değer 10 çoğul gebelik bile olabilir dedi moral verdi sağolsun

Hah bak işte sıkıntı yok inşaallah. Testi idrara sıkışık yapsan daha iyi olur.

Kötü şeyler düşünme canım, bence kesin yükselecek... Geç döllenmiş olabilir...
İnşallah bir sonraki testinde tüm endişelerin yok olsun...

Allah razı olsun hepinizden şu an en büyük tesellim kanamam olmaması hiç olmadı çok şükür.İlk(kimyasal)gebeliğimde 26. gün, 2.(dış gebeliğimde) 24. gün başlamıştı lekelenmeler şu an yok çok şükür(bugün 27. günüm) inşallah da olmaz.Mide bulantılarım başladı hatta aşılamamın 8. günü başladı kızlar bulantılarım çok erken değil mi sizce?Gerçi bu iyi bişey de çok şükür.Rabbim bu bebeğimin nasibi varsa bu dünyada hayırlı sağlıklı bi şekild hamilelik geçirip hayırlısıyla doğurayım inşallah,nasibi yoksa yaşayacaklarıma dayanma gücü ver güzel Allah'ım senden gelen herşeye razıyım

Canım bugün 11. Günüm erken gebelik testi yaptım malesef 1 çizgi ilk aşılamam dı eşimin değerleri çok iyiyydi benim yumurta tembelliği var gonal f iğnesi kullandım 7 yumurtam gelişti 3 ü durdu 4 tanesi olgunlaştı çatladı ama yinede tutmadı demekki hakkımızda hayırlısı buymuş yinede çok şükür rabbime hayırsız olacağına hayırlı olupta bebeğin olmaması en iyisiymiş rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin üzülmek yok

Kızlar bide benim test günüm 3 kasım yani daha iki gün var sizce ben daha erken mi yaptım idrar testi ni yok sa kanda p.tesi günü çıkma ihtimali var mı?bi ümit işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…