Çok üzüldüm canım. Allah isyan etmeden bekleme gücü versin bizlere.Canım malesef adet oldum test yaptım negatif
Hayırlısı canım ne diyebiliriz ki böyle takdir edilmiş. kasımda tekrar düşünüyor musun aşılama? nasıl bir yol izleyeceksin? Rabbim kolaylık versin sana ve hepimize.Canım malesef adet oldum test yaptım negatif
Canım hani ben sana demiştim ya aşılamadan 16-17 gün sonra adet biraz geç gibi. acaba yumurtlama olmamış mı diye konuşmuştuk. Normalde gerçekten yumurta çatladıktan en fazla 14 gün sonra gelir. Kaldı ki benim o kadar da beklemez. Ancak aynı durumu şu an ben yaşıyorum ve aşılamadan bu yana 16 gün geçti hala adetim gelmedi. Benden sonra aşılama olanlar bile adet olmaya başladı. Aşılamadan 3 gün sonraki kontrolde yumurtalar çatlamış olarak göründü. Dr muhtemelen aşılama günü çatladığını söyledi. Peki neden adetim gelmiyor bilmiyorum. Gebelik şüphesi diyorsan bu sabah idrar testi yapıyım dedim meraktan işte negatif çıktı. Zaten olsaydı kesin çıkardı o kadar zaman geçmiş en azından silik çıkardı. İnan çok şaşkınım inşaallah kötü bir şey yoktur.Çok üzüldüm canım. Allah isyan etmeden bekleme gücü versin bizlere.
canim eger benim durumumu da kastediyorsan kist yok bende yumurtalar catladi. baska da kist filan yoktu. ayrica ben klomen kullandim. kaldi ki yumurtam catlamayip kiste donustugu de cok olmustu hicbirinde gecikme yasamadim.Kızlar bu kullandığımız gonal-F iğnesi kist yapıyor mu ki acaba ondan gecikmiyo fln olmasın Allah korusun ihmal etmeyin kızlar
Aman canım olmasın inşallah kötü bişi yoktur bu crnone jel de gecikme yapabiliyomuş diye duydum .Onu kulandın mı?En iyisi en kısa zamanda druna görün cnm sen kaçıncı gün olmuştu?canim eger benim durumumu da kastediyorsan kist yok bende yumurtalar catladi. baska da kist filan yoktu. ayrica ben klomen kullandim. kaldi ki yumurtam catlamayip kiste donustugu de cok olmustu hicbirinde gecikme yasamadim.
Canm ya birsey sorucam biraz gec katildigim icin takibimde degil pozitf olan hamis arkadaslarimiz tup mu asilamami hangisinden pozitif sonuc aldilarNick. ............aşılama/tüp tarihi..........sonuç
Zehiir...............10.10.2014............pozitif
Sdkrtp. ...........13.10.2014............Negatif
Hasret41.........13.10.2014............Negatif
Hellokitty27...13.10.2014.............Negatif
Fy34. ...............15.10.2014............pozitif
SEMCAN. ........18.10.2014..............Negatif
ayneyn.............18.10.2014..............Negatif
fallenangel8.....20.10.2014............pozitif
Zelal89...............22.10.2014.............Negatif
tugbagksl. ........22.10.2014..............03.11.2014
Tugba29. .......22.10.2014. ............03.11.2014
Amanda29........23.10.2014..............07.11.2014
Mellooo. ...........23.10.2014. ............08.11.2014
Ozlenen2010. ..25.10.2014. ............08.11.2014
Vigoroso. ..........27.10.2014. ............11.11.2014
@tugbagksl sen test yaptın mı canım. Pozitif tir inşaallah.
yok canim ben jel filan hic bir sey kullanmadim. canim benim son adet tarihim 2 ekim. asilama 18 ekim. sence de gecikmemis mi? yumurta catladiginda en fazla 30 gun sonra ikinci adetim gelmisti. catlamadiginda 32 filan oluyordu. genelde 29-30-31 arasi degisiyordu. bu gun adetimin 33. gunu. yarin dr u arayayim diye dusunuyorum bakalim, insaallah gerek kalmaz.Aman canım olmasın inşallah kötü bişi yoktur bu crnone jel de gecikme yapabiliyomuş diye duydum .Onu kulandın mı?En iyisi en kısa zamanda druna görün cnm sen kaçıncı gün olmuştu?
evet canım ya bayağı bi gecikmiş benden 2 gün önceymiş aşılaman .İnşallah sorunun çözülür bir an önce kan testi yaptırdın değil mi kesin negatif?yok canim ben jel filan hic bir sey kullanmadim. canim benim son adet tarihim 2 ekim. asilama 18 ekim. sence de gecikmemis mi? yumurta catladiginda en fazla 30 gun sonra ikinci adetim gelmisti. catlamadiginda 32 filan oluyordu. genelde 29-30-31 arasi degisiyordu. bu gun adetimin 33. gunu. yarin dr u arayayim diye dusunuyorum bakalim, insaallah gerek kalmaz.
sanirim hepsi asilama. yanlisim varsa duzeltile !Canm ya birsey sorucam biraz gec katildigim icin takibimde degil pozitf olan hamis arkadaslarimiz tup mu asilamami hangisinden pozitif sonuc aldilar
asilamadan on gun sonra 1.65 cikti. dr da negatif dedi. ben acaba tekrar ister mi test diye dusunmustum istemedi. bu gun de idrar negatif cikti. yani negatif bence. insaallah hallolur canim.evet canım ya bayağı bi gecikmiş benden 2 gün önceymiş aşılaman .İnşallah sorunun çözülür bir an önce kan testi yaptırdın değil mi kesin negatif?
hayirlisi canim. az kalmis teste. insaallah hayirli haberlerle gelirsin. hayirli evlatlarin olur insaallah canim.Gecen hafta bugun olmustu asilamam.. bakalim cogunluga mi katilicam..
Allah hepinizden razi olsun Rabbim hepimizin herkesin duasini kabul etsin yuzunu guldursun..ilk gunler cok umutluydum..ara ara sondum suanda huzurrlu bir sekilde bekliyorum..hersey Rabbimden inslh yuzum guler bnimde bu ay..29 . Ayimda husran olmz inslhhayirlisi canim. az kalmis teste. insaallah hayirli haberlerle gelirsin. hayirli evlatlarin olur insaallah canim.
amin canim insaallah. keske gonlumuze soz gecirebilsrk cok rahat olsak ne guzel olur. rabbim hepimize zamani gelinceye kadar isyansiz rahat huzurlu bi sekilde beklemeyi nasip etsin.Allah hepinizden razi olsun Rabbim hepimizin herkesin duasini kabul etsin yuzunu guldursun..ilk gunler cok umutluydum..ara ara sondum suanda huzurrlu bir sekilde bekliyorum..hersey Rabbimden inslh yuzum guler bnimde bu ay..29 . Ayimda husran olmz inslh
amin canim insaallah. keske gonlumuze soz gecirebilsrk cok rahat olsak ne guzel olur. rabbim hepimize zamani gelinceye kadar isyansiz rahat huzurlu bi sekilde beklemeyi nasip etsin.
Yok canım ya işten çıktığım için eşimin geliri de anca yetiyor bize bu nedenle bi süre aşılama yapmicam yumurta gelişimi için ilaç kullanıcamHayırlısı canım ne diyebiliriz ki böyle takdir edilmiş. kasımda tekrar düşünüyor musun aşılama? nasıl bir yol izleyeceksin? Rabbim kolaylık versin sana ve hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?