Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
banada dua edin yrn rahim filmi cektircem ins kolay gecer ve sonucu guzel olur

banada dua edin yrn rahim filmi cektircem ins kolay gecer ve sonucu guzel olur
Allah yardımcın olsun cnm kendini çok kasma gimeden 1 saat önce ağrı kesici almayı unutma majezik.İnşallah sonucun da hayırlı olur

hayırlı sabahlarrr bugün aşılamamın 11. günü , arada ağrılarım artıyor , adetim geliyor gibi hissediyorum , şu idrar testi yapsammı diye düşünüyorum ya da bekliyecem cumartesiye kadar

inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm

aynı durumdayız ve aynı günde aşılama olmuşuz , bende kızıma kardeş için 7. aşılamamı oldum , kızımda 5. aşılamamdı ,, ama ben seni baya azimli gördüm maşallah ,, benim eğer bu da olmazsa dahada düşünmüyorum , RAbbim isteyenlere versin çocuklarımıza uzun sağlıklı ömür versin .

Arkadaşlar ben aşılama döneminde çok agresif oluyorum , ilaçlardanmı yoksa psikolojikmi bilmiyorum ama daralıyorum , biri bişey dese bana hakaret etmiş gibi hissediyorum.. sizlerde ben gibimisiniz benmi abartıyorum .

hayırlı sabahlarrr bugün aşılamamın 11. günü , arada ağrılarım artıyor , adetim geliyor gibi hissediyorum , şu idrar testi yapsammı diye düşünüyorum ya da bekliyecem cumartesiye kadar
Ben 10. Gün başlıyorum idrar testi yapmaya. Sonu a hazırlamak için kendimi ama tabi sen bilirsin

Ben 10. Gün başlıyorum idrar testi yapmaya. Sonu a hazırlamak için kendimi ama tabi sen bilirsin
biraz sonra hava almak için yürüüyşe çıkacam ,idrar testide alırım belki , 14 yıllık evliyim şu ana kadar umutla yaptığım hiçbir idrar testinde pozitif görmedim , umut dünyası işte

Yarın test yaptirsana canım neden bekliyorsun ki.

Test yapmaktan korkuyorum bu ay adetimi beklemeye karar verdim...
Şimdilik iyi gidiyorum bakalım dayanabildiğim kadar dayanacağım...
Heyecanlı bekleyişime ortak olduğunuz için çok teşekkür ederim

T Tugba29 @tugbagksl nerelerdesiniz hadi güzel haberler verinnnn...

Kızlar ben de çok tedirginim ya önceki 2 sağlıksız gebeliğim de hep lekelenmelerle balayıp hüsranla bitti şimdi lekelenme yok evet ama crinone jel koyu yeşil(kahve siyah gibi) beyaz karışımı afedersiniz kuş pisliği görünümünde geliyor ve ben çok tedirgin oluyorum elimde olmadan.Ben şimdi bu jeli kullanmasaydım hiç akıntı olmayacakmıydı onlar içerde mi kalıcaktı ki sadece jelle geliyo çünkü önceki lekelenmelerimi direk görürüdüm günlük pedimde

onların öyle gelmesi normal cnm içerde kararabiliorlar , ve ayrıca sen günde 2 kez kullandığın için fazla birikiodur içerde , sıkınca jeli gezin 15 dk yatma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…