Hadi bakalim canim Allahin izniyle..bu listede inşallah hayırlı pozitifler olur bu ay olmayanlar da en kısa zamanda inşallah rabbim.Yarın okul çıkışı kan vermeye gidicem değerim 90 olmalı inşallah herşey normalse.Dualaraınızı bekliyorum
İnşallah canım çok teşekkür ederim :)Ekledim canım. Sonuç öğrenmeye çok az kalmış. Hayırlı sonuçlar alırsın listemiz pozitifle şenlersin inşaallah.
banada dua edin yrn rahim filmi cektircem ins kolay gecer ve sonucu guzel olurbu listede inşallah hayırlı pozitifler olur bu ay olmayanlar da en kısa zamanda inşallah rabbim.Yarın okul çıkışı kan vermeye gidicem değerim 90 olmalı inşallah herşey normalse.Dualaraınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun cnm kendini çok kasma gimeden 1 saat önce ağrı kesici almayı unutma majezik.İnşallah sonucun da hayırlı olurbanada dua edin yrn rahim filmi cektircem ins kolay gecer ve sonucu guzel olur
Allah yardımcın olsun cnm , inşallah sonucunda güzel olur , çektiğin zahmete değerbanada dua edin yrn rahim filmi cektircem ins kolay gecer ve sonucu guzel olur
inşallah güzel haberlerle gelirsin cnmbu listede inşallah hayırlı pozitifler olur bu ay olmayanlar da en kısa zamanda inşallah rabbim.Yarın okul çıkışı kan vermeye gidicem değerim 90 olmalı inşallah herşey normalse.Dualaraınızı bekliyorum
aynı durumdayız ve aynı günde aşılama olmuşuz , bende kızıma kardeş için 7. aşılamamı oldum , kızımda 5. aşılamamdı ,, ama ben seni baya azimli gördüm maşallah ,, benim eğer bu da olmazsa dahada düşünmüyorum , RAbbim isteyenlere versin çocuklarımıza uzun sağlıklı ömür versin .Merhabalar herkese, ben 35 yasindayim , esimde sperm sayisi az ve hareketliler biraz az bende de rahim zari inceligi var.2013 yilinda ilk asilamami yaptirdim ve su anda 20 aylik olan kizima hamile kaldim. Gecen mayis ayi buraya tasinmadan ikinci icin asilama yaptirdim ama tutmadi. 25 ekimde tekrar asulama yaptirdim. Su anda Amerika'da yasiyoruz. Sizlere soyleyebilecegim tek sey Turkiye'de ki saglik sistemini opup basimiza koyalim. Daha once ioi kez asilama yaptirdigim icin buradaki sistem bana cok farkli geldi. Burada asilama yapmadan once veya sonra hicbir sekilde ultrasonla bakilmiyor. Sadece yumurtlamaya yakin bir kez yaklasik 2 dk suren kac yumurta var ve rahim kalinligi kac mm gormek icin bir kez bakiyorlar. Ilaclar ve islem turkiye'nin 10 kati pahali. Bu arada catlatma ignesi yapilmiyor , ovulasyon testi pozitif cikinca ariyorsun ertesi gunu gelin diyorlar ve asilama yapiyorlar.bide asilama sonrasi sadece 5 dak yatiriyorlar ve gonderiyorlar. Neredeyse herseyi kendin yapiyorsun :) aslinda catlatma ignesi yapmamalari konusunda aciklama biraz mantikli gorundu. Yumurtada catlama konusunda problem yoksa yumurtanin kendi hazir oldugunda catlamasini tercih ediyoruz dediler. Asilamanin 1 hafta sonrasi progesteron olcuyorlar ve sonuca gore gerekliyse progesteron veriyorlar. Bunu da begendim. Gereksiz yere ilac kesinlikle yok. Birde ben hep menapur igne kullanmistim, burada bana letrozol diye bir hap verdiler. Hic duymamistim daha once. Benim rahim zari inceligi sorunum var. hamile kaldigimda bile 8,5 mm idi ilaclar yuzunden normalde 6 mm. Bu ilacla 10 mm oldu. Hayatimda bu kadar kalin olmamisti:) cuma gunu kan testi icin randevu verdiler ama ben gelmeyecegimi soyledim klinige, zaten sonucu ogrenecegim kendim adet olup olmayacagima gore hafta sonu acelem yok:) bu sefer olmazsa bir kez daha asilama olacagim ve sonra tup bebek dusunuyoruz 1 kez. Bir kez diyorum cunku burada tup bebek tek deneme 20000 dolar!!! Insallah herkes en kisa zamanda bebeklerine kavusur. Hepiniz icin dua ediyorum. Beni tabloya ekleyebilirsiniz! Herkesin iui haberlerini bu ay yada gelecek ay bekliyorum arkadaslar, takipteyim:)
Allah kolaylık versin canım. Çektiğimiz sıkıntıların mukafatini bekletmeden versin inşaallahbanada dua edin yrn rahim filmi cektircem ins kolay gecer ve sonucu guzel olur
Ben 10. Gün başlıyorum idrar testi yapmaya. Sonu a hazırlamak için kendimi ama tabi sen bilirsinhayırlı sabahlarrrbugün aşılamamın 11. günü , arada ağrılarım artıyor , adetim geliyor gibi hissediyorum , şu idrar testi yapsammı diye düşünüyorum ya da bekliyecem cumartesiye kadar
biraz sonra hava almak için yürüüyşe çıkacam ,idrar testide alırım belki , 14 yıllık evliyim şu ana kadar umutla yaptığım hiçbir idrar testinde pozitif görmedim , umut dünyası işteBen 10. Gün başlıyorum idrar testi yapmaya. Sonu a hazırlamak için kendimi ama tabi sen bilirsin
Yarın test yaptirsana canım neden bekliyorsun ki.
Canım ben 10. güne kadar silik çok silik 2. çizgi gördüm evde yaptım idrar testi,aşılamamın 11. günü idrar testinde 2. çizgiyi daha net gördüm, 12. günde zaten kanda 22 çıktı beta hcg bence yaptır çıkar sonuç geç döllenme fln olmadıysa tabi
Nick. ............aşılama/tüp tarihi..........sonuç
Zehiir...............10.10.2014............pozitif
Sdkrtp. ...........13.10.2014............Negatif
Hasret41.........13.10.2014............Negatif
Hellokitty27...13.10.2014.............Negatif
Fy34. ...............15.10.2014............pozitif
SEMCAN. ........18.10.2014..............Negatif
ayneyn.............18.10.2014..............Negatif
fallenangel8.....20.10.2014............pozitif
Zelal89...............22.10.2014.............Negatif
tugbagksl. ........22.10.2014..............03.11.2014
Tugba29. .......22.10.2014. ............03.11.2014
Amanda29........23.10.2014..............07.11.2014
Mellooo. ...........23.10.2014. ............08.11.2014
Ozlenen2010. ..25.10.2014. ............08.11.2014
Maya2013. .......25.10.2014. ............
Vigoroso. ..........27.10.2014. ............11.11.2014
kaçıncı gün oldu ki canım dur bakalım hemen üzülmeidrar testi negatif çıktı
11. günüm.kaçıncı gün oldu ki canım dur bakalım hemen üzülme
onların öyle gelmesi normal cnm içerde kararabiliorlar , ve ayrıca sen günde 2 kez kullandığın için fazla birikiodur içerde , sıkınca jeli gezin 15 dk yatma sakınKızlar ben de çok tedirginim ya önceki 2 sağlıksız gebeliğim de hep lekelenmelerle balayıp hüsranla bitti şimdi lekelenme yok evet ama crinone jel koyu yeşil(kahve siyah gibi) beyaz karışımı afedersiniz kuş pisliği görünümünde geliyor ve ben çok tedirgin oluyorum elimde olmadan.Ben şimdi bu jeli kullanmasaydım hiç akıntı olmayacakmıydı onlar içerde mi kalıcaktı ki sadece jelle geliyo çünkü önceki lekelenmelerimi direk görürüdüm günlük pedimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?