hayirlisi canim insaallah tekrar asilamaya gerek kalmz...Yok canım ya işten çıktığım için eşimin geliri de anca yetiyor bize bu nedenle bi süre aşılama yapmicam yumurta gelişimi için ilaç kullanıcam
kizlar ben yrn rahim filmi cektirmek icin randevu aldum 3 te film cekilcek ins radyomarda cektircem varmi orada cektiren cok tedirginim
Belki 2 gün sonra çatlamıştır. Ben geçen ay 17. Gün bu ay 16. Gün oldum adet. Ama ikisi de BAT'ıma denk geldi. Bence yumurtalar geç çatladı bende. Sen yarın da adet olmazsan doktora git canım. Kist falan olmasın. Gerçi yumurtalar çatlamış demiş doktorun. kist olma ihtimali pek yok.Canım hani ben sana demiştim ya aşılamadan 16-17 gün sonra adet biraz geç gibi. acaba yumurtlama olmamış mı diye konuşmuştuk. Normalde gerçekten yumurta çatladıktan en fazla 14 gün sonra gelir. Kaldı ki benim o kadar da beklemez. Ancak aynı durumu şu an ben yaşıyorum ve aşılamadan bu yana 16 gün geçti hala adetim gelmedi. Benden sonra aşılama olanlar bile adet olmaya başladı. Aşılamadan 3 gün sonraki kontrolde yumurtalar çatlamış olarak göründü. Dr muhtemelen aşılama günü çatladığını söyledi. Peki neden adetim gelmiyor bilmiyorum. Gebelik şüphesi diyorsan bu sabah idrar testi yapıyım dedim meraktan işte negatif çıktı. Zaten olsaydı kesin çıkardı o kadar zaman geçmiş en azından silik çıkardı. İnan çok şaşkınım inşaallah kötü bir şey yoktur.
Canım sen bi kan testi yaptırsana. Geç döllenme olmuştur belki inşaallah. Zaten senin değer 0 çıkmamıştı 1 li bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.Ayrıca kasıklarımda da sürekli iğne batması gibi batmalar var bir kaç gün daha gelmezse dr u ararım inşaallah.
Aşılama canım. Bu listede tüp yok.hakikaten yani bu ay tüp yaptıran yokmuydu.Canm ya birsey sorucam biraz gec katildigim icin takibimde degil pozitf olan hamis arkadaslarimiz tup mu asilamami hangisinden pozitif sonuc aldilar
evet canim 1.65 di. yarin dru arayacagim bakalim ne diyecek. iki gun sonra catladiysa bile bu gun 14. gun bitmis olurdu catlamadan sonra. her halukarda bi tuhaflik var yarin ogrenirim insaallah. dr yaptir test terse yaptiririm ama hic beklentim yok idrar az da olsa silik cikardi eger olsaydi.Canım sen bi kan testi yaptırsana. Geç döllenme olmuştur belki inşaallah. Zaten senin değer 0 çıkmamıştı 1 li bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Aşılama canım. Bu listede tüp yok.hakikaten yani bu ay tüp yaptıran yokmuydu.
Yarın test yaptirsana canım neden bekliyorsun ki.Kızlar bu arada benim aşılamanın 11.günü sizce cumaya kadar sabredebilecek miyim? Erken test yaptırmak istemiyorum...
Canım ben 10. güne kadar silik çok silik 2. çizgi gördüm evde yaptım idrar testi,aşılamamın 11. günü idrar testinde 2. çizgiyi daha net gördüm, 12. günde zaten kanda 22 çıktı beta hcg bence yaptır çıkar sonuç geç döllenme fln olmadıysa tabiBen çektirdim canım, İstanbuldaki en iyi yerlerden biri... Endişe etme çok ağrılı bir işlem değil... Adet sancısı gibi düşün..
Kızlar bu arada benim aşılamanın 11.günü sizce cumaya kadar sabredebilecek miyim? Erken test yaptırmak istemiyorum...
Canım sen bi kan testi yaptırsana. Geç döllenme olmuştur belki inşaallah. Zaten senin değer 0 çıkmamıştı 1 li bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Aşılama canım. Bu listede tüp yok.hakikaten yani bu ay tüp yaptıran yokmuydu.
Evet gerçekten pahalıymış. Allah mecbur bırakmasın inşaallah. Listeye ekliyorum seni ve güzel haberlerini bekliyorum inşaallah.Merhabalar herkese, ben 35 yasindayim , esimde sperm sayisi az ve hareketliler biraz az bende de rahim zari inceligi var.2013 yilinda ilk asilamami yaptirdim ve su anda 20 aylik olan kizima hamile kaldim. Gecen mayis ayi buraya tasinmadan ikinci icin asilama yaptirdim ama tutmadi. 25 ekimde tekrar asulama yaptirdim. Su anda Amerika'da yasiyoruz. Sizlere soyleyebilecegim tek sey Turkiye'de ki saglik sistemini opup basimiza koyalim. Daha once ioi kez asilama yaptirdigim icin buradaki sistem bana cok farkli geldi. Burada asilama yapmadan once veya sonra hicbir sekilde ultrasonla bakilmiyor. Sadece yumurtlamaya yakin bir kez yaklasik 2 dk suren kac yumurta var ve rahim kalinligi kac mm gormek icin bir kez bakiyorlar. Ilaclar ve islem turkiye'nin 10 kati pahali. Bu arada catlatma ignesi yapilmiyor , ovulasyon testi pozitif cikinca ariyorsun ertesi gunu gelin diyorlar ve asilama yapiyorlar.bide asilama sonrasi sadece 5 dak yatiriyorlar ve gonderiyorlar. Neredeyse herseyi kendin yapiyorsun :) aslinda catlatma ignesi yapmamalari konusunda aciklama biraz mantikli gorundu. Yumurtada catlama konusunda problem yoksa yumurtanin kendi hazir oldugunda catlamasini tercih ediyoruz dediler. Asilamanin 1 hafta sonrasi progesteron olcuyorlar ve sonuca gore gerekliyse progesteron veriyorlar. Bunu da begendim. Gereksiz yere ilac kesinlikle yok. Birde ben hep menapur igne kullanmistim, burada bana letrozol diye bir hap verdiler. Hic duymamistim daha once. Benim rahim zari inceligi sorunum var. hamile kaldigimda bile 8,5 mm idi ilaclar yuzunden normalde 6 mm. Bu ilacla 10 mm oldu. Hayatimda bu kadar kalin olmamisti:) cuma gunu kan testi icin randevu verdiler ama ben gelmeyecegimi soyledim klinige, zaten sonucu ogrenecegim kendim adet olup olmayacagima gore hafta sonu acelem yok:) bu sefer olmazsa bir kez daha asilama olacagim ve sonra tup bebek dusunuyoruz 1 kez. Bir kez diyorum cunku burada tup bebek tek deneme 20000 dolar!!! Insallah herkes en kisa zamanda bebeklerine kavusur. Hepiniz icin dua ediyorum. Beni tabloya ekleyebilirsiniz! Herkesin iui haberlerini bu ay yada gelecek ay bekliyorum arkadaslar, takipteyim:)
Merhaba, ben de 23 ekim de aşılama yaptırmıştım 5 Kasım tahlil günüm. Rica etsem beni de listeye ekler misiniz :)Nick. ............aşılama/tüp tarihi..........sonuç
Zehiir...............10.10.2014............pozitif
Sdkrtp. ...........13.10.2014............Negatif
Hasret41.........13.10.2014............Negatif
Hellokitty27...13.10.2014.............Negatif
Fy34. ...............15.10.2014............pozitif
SEMCAN. ........18.10.2014..............Negatif
ayneyn.............18.10.2014..............Negatif
fallenangel8.....20.10.2014............pozitif
Zelal89...............22.10.2014.............Negatif
tugbagksl. ........22.10.2014..............03.11.2014
Tugba29. .......22.10.2014. ............03.11.2014
Amanda29........23.10.2014..............07.11.2014
Mellooo. ...........23.10.2014. ............08.11.2014
Ozlenen2010. ..25.10.2014. ............08.11.2014
Maya2013. .......25.10.2014. ............
Vigoroso. ..........27.10.2014. ............11.11.2014
Amin.İnşallah canım dualarım seninle..bu listede inşallah hayırlı pozitifler olur bu ay olmayanlar da en kısa zamanda inşallah rabbim.Yarın okul çıkışı kan vermeye gidicem değerim 90 olmalı inşallah herşey normalse.Dualaraınızı bekliyorum
Ekledim canım. Sonuç öğrenmeye çok az kalmış. Hayırlı sonuçlar alırsın listemiz pozitifle şenlersin inşaallah.Merhaba, ben de 23 ekim de aşılama yaptırmıştım 5 Kasım tahlil günüm. Rica etsem beni de listeye ekler misiniz :)
Hadi canım mutlu haberlerle gel inşaallah.bu listede inşallah hayırlı pozitifler olur bu ay olmayanlar da en kısa zamanda inşallah rabbim.Yarın okul çıkışı kan vermeye gidicem değerim 90 olmalı inşallah herşey normalse.Dualaraınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?