- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
İlk kullandığımda 10-15 dk yatıyorum sonra geziniyorum cnm hiç mi yatmayayım? Bence kararma olmaz cnm ya sağol beni rahatlatıyosun ama ilk günler beyaz geri geliyodu şimdi derinlerde olan yerleşme kanamarını da alıp geliyo sankionların öyle gelmesi normal cnm içerde kararabiliorlar , ve ayrıca sen günde 2 kez kullandığın için fazla birikiodur içerde , sıkınca jeli gezin 15 dk yatma sakın
Hayırlısı olsun canım Allah kızına hayırlı ömürler versin,tez vakitte de bi kardeş sahibi etsin inşallah11. günüm.
ben hiç yatmıyorum sıkıp kalkıyorum , benimde siyahlaşırdı , bunda olmadı ama diğer hamileliğimde kullandım 3 ay , normal demişti doktorum , kızıma hamileyken jel yetersiz kaldı iğne kullandım her sabah , iğne canımı yakıyordu ama jeli sevmediğim için rahat etmiştim . 12 hafta oluncada bıraktım iğneyi , bol bol su içiyorsun demi , bol su iç çok fayda ediyor gerçektendeİlk kullandığımda 10-15 dk yatıyorum sonra geziniyorum cnm hiç mi yatmayayım? Bence kararma olmaz cnm ya sağol beni rahatlatıyosun ama ilk günler beyaz geri geliyodu şimdi derinlerde olan yerleşme kanamarını da alıp geliyo sanki
amin cnm aminn ,, insan her aşamada heyecanlanıyor ve umutlanıyor ,, bu sefer umursamam diyordum ama yine moralim bozuldu .Hayırlısı olsun canım Allah kızına hayırlı ömürler versin,tez vakitte de bi kardeş sahibi etsin inşallah
Çok bol su içemiyorum normalde ama ben suyu yemeklerle,çaydan sonra vs içiyorum.2. lt içiyorumdur heralde günde daha dikkat edeyim.Oiğne ne iğnesiydi ki canm ben hibor da kullanıyorum aynı zamanda canımı acıtıyo senin dediğin başka bi iğne mi?Neden kullanıyordun?ben hiç yatmıyorum sıkıp kalkıyorum , benimde siyahlaşırdı , bunda olmadı ama diğer hamileliğimde kullandım 3 ay , normal demişti doktorum , kızıma hamileyken jel yetersiz kaldı iğne kullandım her sabah , iğne canımı yakıyordu ama jeli sevmediğim için rahat etmiştim . 12 hafta oluncada bıraktım iğneyi , bol bol su içiyorsun demi , bol su iç çok fayda ediyor gerçektende
Hayırlısı olsun canım.. Üzülmek yok.. Rabbim en kısa zamanda sana hayırlı bir evlat nasip eder inşallah..Canım malesef adet oldum test yaptım negatif
kan sulandırıcı değil cnm , progestan iğne , kalçadan oluyordum hergün , jelin yerine onu kullanıyordum , hamilelğim boyunca çok fazla ilaç alıyordum ben , doktorum mutlaka bol su önerirdi ,Çok bol su içemiyorum normalde ama ben suyu yemeklerle,çaydan sonra vs içiyorum.2. lt içiyorumdur heralde günde daha dikkat edeyim.Oiğne ne iğnesiydi ki canm ben hibor da kullanıyorum aynı zamanda canımı acıtıyo senin dediğin başka bi iğne mi?Neden kullanıyordun?
Pazar günü aşılamamın 12. Günüydü idrar testi yaptım tek çizgi çıktıTugbagksl ve Tugba29 ne yaptınız. Haber bekliyoruz sizden
son adet tarihlerimiz aynı ama ben 25 ekimde aşılama oldum . bende bugün test yaptım negatif çıktı , cumartesi kanda baktırcam aşılamamın 15. günü .Pazar günü aşılamamın 12. Günüydü idrar testi yaptım tek çizgi çıktıama yarın 15.gün olacağı için adet olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Kızlar size birşeyine soracağım.. Geçen ay ayın 12 şinde adet olmuştum aşılamam 22 şinde yapıldı. Adetimi beklersem daha çok var. Kan tahlili için biraz daha mı beklesem yoksa yarın yaptırsam mı? Ayrıca crione jel kullanıyorum o da yarın bitecek yeni alıp devam etsem mi yoksa Dr.la mı görüşsem karar veremedim. Bana yardımcı olur musunuz..
son adet tarihlerimiz aynı ama ben 25 ekimde aşılama oldum . bende bugün test yaptım negatif çıktı , cumartesi kanda baktırcam aşılamamın 15. günü .
ewet cnm kullanıyorumTeşekkür ederim bilgi için :) jel kullanıyormusun peki?
Bende tam senin be kadar azimli oldugunu dusunuyordum:) aslinda tembellik ediyoruz biz, iki asilama olmazsa tup bebek 1 kez ve defteri kapatacagiz. Aynen dedigin gibi Allah isteyenlere versin, cocuklarimiza da cook saglikli mutlu uzun omurler versin. Senin cuma mi yoksa cumartesi mi belli olur?aynı durumdayız ve aynı günde aşılama olmuşuz , bende kızıma kardeş için 7. aşılamamı oldum , kızımda 5. aşılamamdı ,, ama ben seni baya azimli gördüm maşallah ,, benim eğer bu da olmazsa dahada düşünmüyorum , RAbbim isteyenlere versin çocuklarımıza uzun sağlıklı ömür versin .
Sonucta stresli bir donem beklemek zor, ben bu sefer daha rahat hissediyorum, hatta com zaman unutuyorum kizimla ilgilenirken filan zaman geciyor. Birde ben bu haptan cok memnun kaldim, yan etki hic yapmadi. Ilaclarinda yan etkisi var, abartiyorum diye dusunme sakin, bu arada ben yanlis anlamisim bir onceki mesajda:) sandim ki 5. Ustune 7. Asilama yani 12.:):) toplam 7 sanirim degil mi? Kizin kac yasinda? Insallah tutar kizina kardes gelir canim!Arkadaşlar ben aşılama döneminde çok agresif oluyorum , ilaçlardanmı yoksa psikolojikmi bilmiyorum ama daralıyorum , biri bişey dese bana hakaret etmiş gibi hissediyorum.. sizlerde ben gibimisiniz benmi abartıyorum .
Asilama gununu sayma daha 10. Gunun bence bekle derim cumartesi'ye kadar. Ben bekliyorum ,test icin cagirdilar cuma ama iptal ettim ben, adet olursam ararim dedim klinigi. Benim arkadasim 14. Gunde test yapmisti negatif cikti kiz bekliyor bir hafta adet olamadim bi yurlu diye hamileymis megerse. Oglu var simdi.ewet cnm kullanıyorum
Cnm sen hasta olmuşsun galiba ama belki de iyiye işarettir kim bilirKizlar yardimm Gecn hafta pzt asilamam oldu dunden beriii oluyorumm grip sanirim boazim acio genizim akio gozlerim kulaklarim basim.. hzpsiriom sol kasigma igne batio o an ara ara batma hissi asilamadan beri var dun bugun hafifte basim donuo artik bu hastaliktn mi bilmiorum oksurugum var icim cika cika bu sefer ogurtu oluo napicam ilac icmk istemiyorum.. ihlamur ictim dun..
Bende tam senin be kadar azimli oldugunu dusunuyordum:) aslinda tembellik ediyoruz biz, iki asilama olmazsa tup bebek 1 kez ve defteri kapatacagiz. Aynen dedigin gibi Allah isteyenlere versin, cocuklarimiza da cook saglikli mutlu uzun omurler versin. Senin cuma mi yoksa cumartesi mi belli olur?
Sonucta stresli bir donem beklemek zor, ben bu sefer daha rahat hissediyorum, hatta com zaman unutuyorum kizimla ilgilenirken filan zaman geciyor. Birde ben bu haptan cok memnun kaldim, yan etki hic yapmadi. Ilaclarinda yan etkisi var, abartiyorum diye dusunme sakin, bu arada ben yanlis anlamisim bir onceki mesajda:) sandim ki 5. Ustune 7. Asilama yani 12.:):) toplam 7 sanirim degil mi? Kizin kac yasinda? Insallah tutar kizina kardes gelir canim!
Asilama gununu sayma daha 10. Gunun bence bekle derim cumartesi'ye kadar. Ben bekliyorum ,test icin cagirdilar cuma ama iptal ettim ben, adet olursam ararim dedim klinigi. Benim arkadasim 14. Gunde test yapmisti negatif cikti kiz bekliyor bir hafta adet olamadim bi yurlu diye hamileymis megerse. Oglu var simdi.
Moralini bozma hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?