emin ol yalniz degilsin kardesim 7.gundur disari yuzu gormedim bende kendimi cok mutsuz hissediyorum kendimi olumsuzada alistirmaya calisiyorumdur belkide hepimiz icin hayirlisi olsun .Bugun asilamaminn 11. Gunu ama 2 gundur hep agliyorum gerginim canim sikkin moralim bozuk evdende disari cikmadim asilamadan beri.. benim gibi olan var mi
Aynen hepimiz icin herkes icin hayirlisi olsun inslh.. bende ufacik umutlanip sevindigimde kendimi bastiriyorum ve reglim yaklasio adet olucam hissediyorum heralde agliyasim geliyor..emin ol yalniz degilsin kardesim 7.gundur disari yuzu gormedim bende kendimi cok mutsuz hissediyorum kendimi olumsuzada alistirmaya calisiyorumdur belkide hepimiz icin hayirlisi olsun .
neden hep evdesin cnm hava bu aralar güzel çık hava al, kendini yormadan biraz yürüyüş yap , inan çok iyi gelecek , niyeyse bende ağlıyorum hep , hormonlarımız alt üst oldu ondandır :)Bugun asilamaminn 11. Gunu ama 2 gundur hep agliyorum gerginim canim sikkin moralim bozuk evdende disari cikmadim asilamadan beri.. benim gibi olan var mi
sabret ve erken baktırma cnm ne idrarda ne kanda :) nacizane fikrim , kanda varsa değerin düşük çıkar kafan karışır, idrardada olsa bile çok silik çıkıyor bakacam diye gözlerin ağrıyor :) kafanı dağıt düşünmemeye çalış ve sabret :)merhaba herkeze, asılamanın 7. gunu ve sonrasında beta hcg baktiran var mı?
Canım hayırlı haberlerle gel inşaallah.hayırlı sabahlar Arkadaşlar .. bugünn heyecanlı bekleyiş sona erecek inşallahh .. Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin bana ve benim gibi tüm bekleyenlere, :)
canim hayirli olsun. ne guzel haberler var bu aralar. bizleri de dualarinizdan eksik etmeyin. rabbim size de hayirlisiyla kucaginiza aldiginiz gunleri gostersin. hayirli evlat etsin insaallah :)Sonucumu aldim. 74 cikti. Clexane 0.4 basladim. Evde değilim haber vermek için geldim
Çok sevindim canım. Gözün aydınSonucumu aldim. 74 cikti. Clexane 0.4 basladim. Evde değilim haber vermek için geldim
ayyyy canim masallah hadi hayrlisi ins allh saglikla kucagina almak nasip etsin:)Sonucumu aldim. 74 cikti. Clexane 0.4 basladim. Evde değilim haber vermek için geldim
ay canim inanmiyorum , bende dun baktirdim 70 cikti acaba dusuk bir rakammi diye vesvese yapmistim. Iyi demekki:) cok sevindim senin icin. Ben bir dahakini pazartesi yaptiracagim insallah katlar ikiye. Birden kotu kediler dolasmaya basladi yine bendeSonucumu aldim. 74 cikti. Clexane 0.4 basladim. Evde değilim haber vermek için geldim
Niye progesteron basladin? Dusuk mu cikmisti rakam? Ben sordum progesteronun gayet yuksek, normalde 15 ariyoruz seninki 38 cikti gerek yok dediler.Sonucumu aldim. 74 cikti. Clexane 0.4 basladim. Evde değilim haber vermek için geldim
Tek cikmak istemiuorum ne bilim bi tikildim eve odaklandim bekliyorum bugun annemlrin gunu vardi ona geldim inslh guzel hyrli haberle gelneden hep evdesin cnm hava bu aralar güzel çık hava al, kendini yormadan biraz yürüyüş yap , inan çok iyi gelecek , niyeyse bende ağlıyorum hep , hormonlarımız alt üst oldu ondandır :)
Canimmm hamilesin yani dimi :)Sonucumu aldim. 74 cikti. Clexane 0.4 basladim. Evde değilim haber vermek için geldim
Kizlaaaar umudumsunuzz... cok sevindim..Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ..benimde bugun 12. Gunum siz benim dualarimdasiniz bnde sizin dualarinizda olmak istiyorum..Canimmm hamilesin yani dimi :)
Canım hayırlısı olsun inş. Gözün aydın çok sevindimSonucumu aldim. 74 cikti. Clexane 0.4 basladim. Evde değilim haber vermek için geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?