Aşılama EKİM 2014 aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nea

Kızım kardeş istiyor
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
286
359
73
BU TOPİKTE HERKEZ HAMİLE KALIR İNŞALLAHEKİM HEPİMİZE ŞANS MUTLULUK VE BEBİŞ GETİRSİN.

Ben ikinci aşılamamı ekimde düşünüyorum ilki tutmadı ağustosta yaptırmıştık geçen pazartesi adet oldum inşallah herkes bu duygu tadar çok zormuş.

Ben ikinci aşılamamı ekimde düşünüyorum ilki tutmadı ağustosta yaptırmıştık geçen pazartesi adet oldum inşallah herkes bu duygu tadar çok zormuş.
inşallah canım ikinci aşılaman tutar simdikten hayırlısı olsun
BENİM AŞILAMA İLE 3 YAŞINDA KIZIM VAR BİZ KARDEŞ İÇİN SIVADIK KOLLARI ADETİMİ BEKLİYORUM ADET 3 GÜN HORMONLARINA BAKILACAK VE RAHİM FİLMİ ÇEKİLCEK EKİMDEKİ ADETİNDEDE AŞILAMA TEDAVİSİNE BAŞLICAZ İNŞALLAHİNŞALLAH İKİMİZDE HAMİŞ KALIRIZ EKİMDE CANIM BURDANDA TAKİPLERİMİZİ BİRBİRİMİZLE PAYLAŞALIM

merhabalar, benimde hormonlarımda sıkıntı varmış, prl, fsh ve estradiol yüksek, rahim filmi çektirdim. rahim normal tüpler açıkmış, ancakyumurtaların yaşlı dedi tedaviye başlayalım dedi, çok üzüldüm, normal yoldan olmazmı dedim, çok düşük bir ihtimal dedi,ben ankaradayım burdan bende paylaşırım başıma gelenleri,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..

Reactions: nea
İnşallah canım bende bütün testleri yaptırdım eşimdede bendede hiçbir sorun yok ama tüplerimde temiz çıktı sabırsızlıkla bekliyoruz benim olursa ilk bebişim olacak çok zormuş çok zor günler atlattım 2013 nisan ayında tedaviyle oldu ama mutluluğunu bir hafta yaşadım öğrendikten bir hafta sonra kaybettim.sonrada kendimi toparlayamadım aynı tedaviyi uyguladık ama olmadı şimdi aşılamalara başladık hayırlısı inşallah Rabbim isteyen herkese verir.

Canım hiç moralini bozma o kadar kişi biliyorum ki dr imkansız dediği halde normal yollardan hamiş olan ben 2013 nisan ayında tedaviyle hamiş kaldım o ay dr bana sen bu kafayla gidersen çocuğun olmaz dedi moralimi o kadar bozmuştu ki ama o ay kaldım düştü ama kaldım bazı dr lar sanki moral bozmak üzerine dr olmuş gibiler hemen o dru değiştirdim hiç moralini bozma o dik dur dr ların her dediğinide takmamak gerekiyor.

BU TOPİKTE HERKEZ HAMİLE KALIR İNŞALLAHEKİM HEPİMİZE ŞANS MUTLULUK VE BEBİŞ GETİRSİN.
İnşallah, aminnnnnn
Selam, ben de ekimde aşılama olacağım. Bu ay polip alınacak, haftaya. Onu bekliyorum. Bir yıldır istiyoruz biz de.

Reactions: nea
geçmiş olsun canım allah birdaha nasip eder inşallahilk aşılamam 2009 olmuştu ikiz hamilelik 25 haftalık erken doğumla ikisinide kaybettim biri 5 saat diğeri 6 gün yaşadılar çok zor atlattım o günleri canım anlatamam ama herşey allahttan dedim 6 ay aradan sonda kızıma 2 aşılamamda kavuştumsende toparlan yine olcak inşallah hamilelik oluyor buda bi umut

sıkma canını canım benim allah büyük tıp çok ilerledi herşeyin bi caresi vardır sen yeterki inan olacak inşallah bebişler

İnşallah, aminnnnnn
Selam, ben de ekimde aşılama olacağım. Bu ay polip alınacak, haftaya. Onu bekliyorum. Bir yıldır istiyoruz biz de.
hayırlısı olsun canım inşallah allah önce hiç olmayanlara versin sonrada benim tatlı kızıma kardeş yollasınekim uğurlu gelsin kızlar hepimize allahım doldursun isteyen herkezin kucaklarını

İnşallah Allah isteyen herkese versin kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın ekim ayı inşallah hepimize müjdeyle gelir

M
Merhaba; bende bu cumartesi rahim filmi çektiricem. Ekim ayındada aşılama serüvenimiz başlıyor... Herhangi bir sıkıntı göremediler bende, eşin varikosel ameliyatı oldu, sperm sayımız yeterli ama hızımız yok inşallah tek denemede tutar da daha fazla yıpranmayız! Hepinize hayırlu bebişler diliyorum

Merhaba kismetse bizde ekim adetimle ilk asilamaya baslayacagiz.cok heyecanliyim icim kipir kipir

kızlar rahim filmi olmadan aşılama yapılıyomu

merhaba, ben de aşılama öncesi bu cumartesi rahim filmi çektireceğim...genel prosedür sanırım bu hem tüp bebek hem de aşılamada bu işlemi gerçekleştiriyorlar.
Sağol canım korkuyorum rahim fılminden. sana da Rabbim cok bekletmesın Ins

kızlar merhaba ben d e kismetse ekimde asılamaya baslayacam bizim tek sorun morfoloji bazı doktorlar dırek tup bebek dedi asılama vakit kaybıymıs ,acaba aranızda morfolojı sorunu olup ta asılama yaptıran var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…