Aşılama EKİM 2014 aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba ben d e kismetse ekimde asılamaya baslayacam bizim tek sorun morfoloji bazı doktorlar dırek tup bebek dedi asılama vakit kaybıymıs ,acaba aranızda morfolojı sorunu olup ta asılama yaptıran var mı
Bizdede hız problemi var, morfolojide 2... Doktorumuz bu sayılar aılama için yeterli deyip bizi aşılamaya yönlendirdi... Okudukça kafam karışıyor

Bizdede hız problemi var, morfolojide 2... Doktorumuz bu sayılar aılama için yeterli deyip bizi aşılamaya yönlendirdi... Okudukça kafam karışıyor
min 4 olması gerekıyormus tup bebekde bile burdan okudum yoksa tutsa bile dusukle sonuclanıyor.Asılama hıc tutmazmıs dıyorlar o yuzden.Kafam cok karısık kadın dogum kesınlıkle tup bebek dedi .Tup bebek bolumundeki doktor asılama dedi.Doktorlar bile bu morfolojı konusunda ıkıye bolunmus.Insallah hakkımızda hayırlısı artık

kızlar rahim filmi olmadan aşılama yapılıyomu
Film olmadan aşılama yapmazlar canım filmde tüplere bakılacak sıkıntı varsa zaten aşılamaya gerek yok direk tüp bebeğe yönlendirirler.Ben çektirdim o gün biraz sancım oldu o kadar çok zor olmadı hiç korkma

A
aynen yaaa sinir oluyorum doğrusu, tüpbebek servisi sorumlusu dr bizi alılamaya yönlendirdi, bakıcaz artık, hayırlusı hakkınızda

aynen yaaa sinir oluyorum doğrusu, tüpbebek servisi sorumlusu dr bizi alılamaya yönlendirdi, bakıcaz artık, hayırlusı hakkınızda[/QUOTE]
Sizde sorun ne peki? Diger topikleri de okuyorum morfoloji sorunu olanlar tüp bebek yaptırıyor genellikle benim gittiyim yer de özel hastane doktoru da cok iyi alanında. Ekime kadar karar vermem gerekiyor asilama mi tüp bebek mi çok zor(

aynen yaaa sinir oluyorum doğrusu, tüpbebek servisi sorumlusu dr bizi alılamaya yönlendirdi, bakıcaz artık, hayırlusı hakkınızda
Sizde sorun ne peki? Diger topikleri de okuyorum morfoloji sorunu olanlar tüp bebek yaptırıyor genellikle benim gittiyim yer de özel hastane doktoru da cok iyi alanında. Ekime kadar karar vermem gerekiyor asilama mi tüp bebek mi çok zor([/QUOTE]
Bizde benimle ilgili bir sıkıntı yok ( şimdilik), eşimin varikoseli vardı, ameliyat yaptırdık 6 ay geçti, sperm sayımız yeterli ancak hız yok morfolojide 2 öıktı yeterli dediler

kızlar merhaba ben d e kismetse ekimde asılamaya baslayacam bizim tek sorun morfoloji bazı doktorlar dırek tup bebek dedi asılama vakit kaybıymıs ,acaba aranızda morfolojı sorunu olup ta asılama yaptıran var mı

Canım merhaba bizde ekimde asilama düşünüyoruz. Esimin morfoloji %2 sayı ve hız normal. Doktoru kaan aydos normal morfoloji %3 müş bizimki cok kotu değilmiş oyle dedi.hatta dogal yollardan denememizi soyledi.ama biz daha fazla beklemek istemedigimizden asilamayla başlayacağız kismetse

İnşallah ilk denemenden tutunur yavrun sana Kan Aydosu duydum ama ankarada sanirim ben istanbulda yim.Benim doktor da Cem bey morfoloji ye takma dene normal yollo dedi ama biz zaten 1yildir deniyoruz bi sey yok ortada eşimin morfoljisi 1 .Zaten morfoloji dusuk olunca doğal yolla hamile kalinca ya sakat olur ya da dusukluk duymuştum. Allah korusun.Peki aklima takilan bi sey var size asilamayi kim önerdi. Tup bebek ya asilama doktorun kim canım. Kusura bakma cok soru sordum:)

Bizde de bende sorun yok esimin morfoloji 1 doktor dogal yolla deneye bilursiz dedi ama 1 yildir bi sey yok asilama diyor ben asilama bi sonuc verirmi bilmiyorum morfoloji bozuk olunca şans yokmuş duydu m 2kez asilama onerdi daha sonra tupe geceriz diyor.Ama hem maddi hem de manevi yönden düşünüyorum acaba riske etmeden direk tup bebek mi denesem

Bizde d

Canım iyi dileklerin icin tesekkur ederim amiin insallah hepimiz ilk denemede kavusuruz yavrularimiza. Bize kaan hoca temmuz ayında gittigimizde 6 ay dogal yollardan deneyin olmazsa ocakta gelin asilama yapalım dedi.kismetse ocak ayında tam 3,5 senelik evli olacağız. Biz hiç korunmadik bekle bekle boş işte.. o kadar bunaldim ki cevremde herkesin bebeği var burnumun dibinde dayanamiyorum artik :'( bir an once bi yerden başlayalım istedik.esime kalsa daha bekleyecek ama ikna ettim ekimde gitcez insallah asilama icin.asilama doktorum henüz belli degil ama baskent uni. Hulusi bülent zeyneloglu nu dusunuyorum.bende sehir dışından ankaraya gidicem.Bakalim tedavi süreci nasil isleyecek. Cook heyecanliyim.:) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Merhaba kizzlar bende bu ay asilama olacagim ins.

biz de 3 yıllık evliyiz ama 2 yıl bosuna korunmuşuz.Bu doktorların bekleyın demesı cok kolay ama gercekten de sabır dıye bı sey kalmadı artık.İlk 5 ay hamile kalamadıgımda prof gıttık kadın nerdeyse odasından kovdu neden bana geldınız gıdın evde deneyın .O zaman bu kadar bılınclı olsaydım hemen tum testlerı yaptırırdım,bosuna kurler denemeler ,her kırmızıyı gorunce sınırlenmeler olmazdı.Madem eşini ikna etmissin canım tedavinı bırakma pesine düş insallah iyi haberlerini alırız.Ben esimi nasıl korkuttuysam artık benim eşim tedavi amaclı deye ne versem yutuyor hemen yazıkk:)

slm... bende 3 yıllık evliyim geçen ay rahim filmi çektirdim temiz çıktı bu ay aşılama düşünüyorum ama bana burda ankara zekai tahir burak has ne git dediler bende eşimde çalışıyoruz. ben haftaya adet olcam adetlıyken gideyim diye düşünüyorum önce acaba ordakı doktorları biliyomusunuz bide bu aşılamada eşim ne yapcak yani onun spermlerını nasıl alıyolar veya cidden önerdiğiniz dokor var mı bu konuda yardım edin lütfen çunku ne eşimde nede bende hiç bir sorun yok ama olmuyo...

[QUO"flzkhan, post: 36978961, member: 575577"]slm... bende 3 yıllık evliyim geçen ay rahim filmi çektirdim temiz çıktı bu ay aşılama düşünüyorum ama bana burda ankara zekai tahir burak has ne git dediler bende eşimde çalışıyoruz. ben haftaya adet olcam adetlıyken gideyim diye düşünüyorum önce acaba ordakı doktorları biliyomusunuz bide bu aşılamada eşim ne yapcak yani onun spermlerını nasıl alıyolar veya cidden önerdiğiniz dokor var mı bu konuda yardım edin lütfen çunku ne eşimde nede bende hiç bir sorun yok ama olmuyo...[/QUOTE]
Esin önce semen testi vermis mi? Ayni seyi
tekrar yapacak .yok vermemiş se once bi
semen testi şart aşılama dan önce. Adetin 3 cu
gunu ignelere başlıyor sende.bu arada hastaneye test vermeye gidince 3 gun cinsel pehriz sart

tşk biraz baktım aşılamaya ama aşılama tedavisinde doktor 2 gunde bir çağırıyomuş ben burdan ankaraya hergu gitsem biyerde izin alırım ama eşim özel sektor alamaz. tek başıma bilmiyorum burda bir özel hastanede aşılama yapılıyomuş acaba ankaraya mı gitsem özel muayenede mi hallettırsem offf bilemiyorum neyapsam.

7 GÜNDÜR HASTANEDE YATTIK KIZIMDA ZATÜRE BAŞLANGIÇI VARMIŞ ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ İYİ BENİM ADET Bİ GELSEDE 3 GÜN MUAYNEMİ Bİ OLSAM YA YİNEMİ DÜZENSİZLEŞTİ NE SİNİR OLUYORUMSONRADA RAHİM FİLMİ VAR SIRADA Bİ YANDA KIZCEM HASTA Bİ YANDA ŞEKER PROBLEMİ Bİ YANDA ADET GELMEDİ OFFFF OF SİNİRLERİM ÇOK BOZUK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…