Aaa neden belki bebek vardir7 GÜNDÜR HASTANEDE YATTIK KIZIMDA ZATÜRE BAŞLANGIÇI VARMIŞ ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ İYİBENİM ADET Bİ GELSEDE 3 GÜN MUAYNEMİ Bİ OLSAM YA YİNEMİ DÜZENSİZLEŞTİ NE SİNİR OLUYORUM SONRADA RAHİM FİLMİ VAR SIRADA Bİ YANDA KIZCEM HASTA Bİ YANDA ŞEKER PROBLEMİ Bİ YANDA ADET GELMEDİ OFFFF OF SİNİRLERİM ÇOK BOZUK
HİÇ ZANETMİYORUM CANIMAaa neden belki bebek vardir
NİÇİN ZORDASIN ANLAMADIMSaol cnm ama ben su an cok zordayim
Gecmis olsun cnm bu arada7 GÜNDÜR HASTANEDE YATTIK KIZIMDA ZATÜRE BAŞLANGIÇI VARMIŞ ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ İYİBENİM ADET Bİ GELSEDE 3 GÜN MUAYNEMİ Bİ OLSAM YA YİNEMİ DÜZENSİZLEŞTİ NE SİNİR OLUYORUM SONRADA RAHİM FİLMİ VAR SIRADA Bİ YANDA KIZCEM HASTA Bİ YANDA ŞEKER PROBLEMİ Bİ YANDA ADET GELMEDİ OFFFF OF SİNİRLERİM ÇOK BOZUK
YUMURTAMI BÜYÜTÜLÜYOR ŞU AN YOKSA AŞILAMANI OLDUNMUBen bu kadar agriyacagini tahmin etmedim karnim cok sancilaniyo surekli idrar. Oturamiyorun sncak sirt ustu yatiyorum
ÇOK SAĞOLGecmis olsun cnm bu arada
HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAHAsilama oldum cnm
Ykk daha bugun oldum canimHAYIRLISI OLSUN İNŞALLAHKAÇINÇI GÜNÜN BELİRTİLER BEBİŞTİR İNŞALLAH BENDE ÖYLE OLUYORDUM KIZIMDA BİRDE RAHİMDE BATMA VE GÖĞÜSLERDE HASASİYET OLUYORDUM
Oncelikle merhaba cnm sperm yikaniyo ileri hareketliler ve hareketliler secilip onlar yapiliyo ne zaman asilama aslinda sperm artirici kurler var ndn denemiyorsunuzMerhabalar kaderdaşlarım.Eşimin sperm sayısı 5 ml hareketlilik %48 morfoloji %1
. Bu değerlerle aşılama olmaz mı? Aşılamada yıkama işleminden sonra kalan sperm direk mi veriliyo yksa morfolojisi düzgün olanlar mı seçiliyo bilen var mı?
bızde de aynı sorun morfolojı 1 .Doktorum ekim icın asılamaya cagırdı ama ben kararsızım asılama konusunda.Asılamada morfolojiye bakmıyorlar ama benım bıldıgım asılamanın tutması ıcın morfolojinın mınumum 4 olması gerekıyormus.Merhabalar kaderdaşlarım.Eşimin sperm sayısı 5 ml hareketlilik %48 morfoloji %1
. Bu değerlerle aşılama olmaz mı? Aşılamada yıkama işleminden sonra kalan sperm direk mi veriliyo yksa morfolojisi düzgün olanlar mı seçiliyo bilen var mı?
Oncelikle merhaba cnm sperm yikaniyo ileri hareketliler ve hareketliler secilip onlar yapiliyo ne zaman asilama aslinda sperm artirici kurler var ndn denemiyorsunuz
Min 4 olması gerektiğini nerden duydun ki cnm?Yok morf düşükse aşılama tutsa da morfolojiden dolayı düşük ihtimali varsa yani yüksekse hiç cesaret edemem heralde.2 kez yaşadım bu acıyı Tekrar düşük yapmaktansa hhiç hamile kalmamayı tercih edderim çok zor.Doktor ilk sperm testinde 3 hafta sonra bidaha yapalım dedi eğer yine böle çıkarsa hiç uğraşmayalım aşılama o da olmazsa tüp bebek dedi ama hiç üroloji doktoru da bi görsün baksın demedi.Biz kendimiz gittik elle muayenede varikosel çıkmadı, ultrason için gün aldık hormonlara bakıldı eşimin onlar da normal gibi.Ne diycek bilmiyorum cnm.Ben de de kan pıhtılaşması çıktı rahim filmi de çektirdim orda da daha önce dış gebelik geçirdiğim tüpte bi kitle görür gibiyim tüpler açık ama bişi var gibi cd de.içim içimi yiyo günlerdir tüm bu sonuçları doktora gösteremedim daha.Ptesi randevum var drumu değiştirdim bu da iyi bi dr anca randevu alabildim.Bakalım ne diycek kafam çok karışık günlerdir uyurken bile huzursuzum..Allah hakkımızda hayırlısını etsin hepimizinbızde de aynı sorun morfolojı 1 .Doktorum ekim icın asılamaya cagırdı ama ben kararsızım asılama konusunda.Asılamada morfolojiye bakmıyorlar ama benım bıldıgım asılamanın tutması ıcın morfolojinın mınumum 4 olması gerekıyormus.
1 yıldır ben de tum testleri verdım ovulasyon testı 5 ay klomen tedavısı gordum.Rahım fılmı falan cok ıyı cıktı hatta 2 yumurtalık gelisiyordu ikiz gebelik bıle olur dedı kadın doktorum.ama bı turlü olmadı.Sonda esım test verdı 16 mil sperm sayı cıktı morfoloji ise 1 cıktı.Urolog da kontrol ettı varikosel yok yanı anlayacagın sorun tek morfoloji.kadın dogum doktorum direk tup dedi asılama sonuc vermıyormus.Ben de arastırdım bır az .normal ınsanların gebe kalma sansı morfolojı 4 ve uzeri olursa 25 oranında morfolojı 1 se 7.6 oranında yanı.Aşılamayla sonuc alan cok azmıs cunkı bozuk sperm yumurtayı dolleyemıyor ve dollerse bile cok fazla dusuk olur ya da cocugun engelli olması soz durumuymus.Bu konuda doktorlar bile 2 ye bolunmus canım.benım kadın doktor asılama kesın sonuc vermez dedi. tup bebek doktoru ise 2 kez asılama yapalım takma morfolojiye dıyor.ama yuzde on tutma sansı varmıs kı bu da cok az.Hem maddi hem de manevi bakımdan ben de dusunuyorum ekım ıcın nasıl yol ızlesem galibaMin 4 olması gerektiğini nerden duydun ki cnm?Yok morf düşükse aşılama tutsa da morfolojiden dolayı düşük ihtimali varsa yani yüksekse hiç cesaret edemem heralde.2 kez yaşadım bu acıyı Tekrar düşük yapmaktansa hhiç hamile kalmamayı tercih edderim çok zor.Doktor ilk sperm testinde 3 hafta sonra bidaha yapalım dedi eğer yine böle çıkarsa hiç uğraşmayalım aşılama o da olmazsa tüp bebek dedi ama hiç üroloji doktoru da bi görsün baksın demedi.Biz kendimiz gittik elle muayenede varikosel çıkmadı, ultrason için gün aldık hormonlara bakıldı eşimin onlar da normal gibi.Ne diycek bilmiyorum cnm.Ben de de kan pıhtılaşması çıktı rahim filmi de çektirdim orda da daha önce dış gebelik geçirdiğim tüpte bi kitle görür gibiyim tüpler açık ama bişi var gibi cd de.içim içimi yiyo günlerdir tüm bu sonuçları doktora gösteremedim daha.Ptesi randevum var drumu değiştirdim bu da iyi bi dr anca randevu alabildim.Bakalım ne diycek kafam çok karışık günlerdir uyurken bile huzursuzum..Allah hakkımızda hayırlısını etsin hepimizin
Senin için hayırlısı olsun canım bilemedim ki ? Bakalım bana ne diycek doktor?Ispartada 2 doktor var aklımda ikisinin de yorumlarını almak istiyorum tüm tahlillerimizi gösteripte.Bakalım bana ne diycekler?1 yıldır ben de tum testleri verdım ovulasyon testı 5 ay klomen tedavısı gordum.Rahım fılmı falan cok ıyı cıktı hatta 2 yumurtalık gelisiyordu ikiz gebelik bıle olur dedı kadın doktorum.ama bı turlü olmadı.Sonda esım test verdı 16 mil sperm sayı cıktı morfoloji ise 1 cıktı.Urolog da kontrol ettı varikosel yok yanı anlayacagın sorun tek morfoloji.kadın dogum doktorum direk tup dedi asılama sonuc vermıyormus.Ben de arastırdım bır az .normal ınsanların gebe kalma sansı morfolojı 4 ve uzeri olursa 25 oranında morfolojı 1 se 7.6 oranında yanı.Aşılamayla sonuc alan cok azmıs cunkı bozuk sperm yumurtayı dolleyemıyor ve dollerse bile cok fazla dusuk olur ya da cocugun engelli olması soz durumuymus.Bu konuda doktorlar bile 2 ye bolunmus canım.benım kadın doktor asılama kesın sonuc vermez dedi. tup bebek doktoru ise 2 kez asılama yapalım takma morfolojiye dıyor.ama yuzde on tutma sansı varmıs kı bu da cok az.Hem maddi hem de manevi bakımdan ben de dusunuyorum ekım ıcın nasıl yol ızlesem galiba
insallah canım hepımız icın hayırlısı bakalım sana ne deyecekler umudsuz olmayalım burda 0 morfololi ile bile normal yolla hamile kalanlar da varSenin için hayırlısı olsun canım bilemedim ki ? Bakalım bana ne diycek doktor?Ispartada 2 doktor var aklımda ikisinin de yorumlarını almak istiyorum tüm tahlillerimizi gösteripte.Bakalım bana ne diycekler?
Bazen hiç olmayacakmış gibi geliyo ümitsizliğe kapılıyorum Sonra Allahım sen affet senden ümit kesilmez kesilmemeli diyorum.Sonra belki de benim sınavım bu diyorum belki hiç olmaması...Allahım böyleyse de sana sığınıyorum dilimle,kalimle,aklımla isyandan sana sığınıyorum sen ettirme rabbim!insallah canım hepımız icın hayırlısı bakalım sana ne deyecekler umudsuz olmayalım burda 0 morfololi ile bile normal yolla hamile kalanlar da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?