Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Premature Bebeklerekim 2014 prematüre anneleri ... zeynep kamil kadın ve doğum hastanesi
Kanmı taktılar benimki kan ilacını hiç sevmiyor verince kusuyo doktorumuz dün değiştirdi ferrum veriyordum şimdi santafer veriyorum inşallah bunu sever
hastanede aptamil veriyorlardı tabi premature için olalardı ben aptml 1 aldım ama emmeye başladıktan sonra mamayı istemiyor akşam 9-12 civarı sütümkesilince veriyorum
Kanmı taktılar benimki kan ilacını hiç sevmiyor verince kusuyo doktorumuz dün değiştirdi ferrum veriyordum şimdi santafer veriyorum inşallah bunu sever
hastanede aptamil veriyorlardı tabi premature için olalardı ben aptml 1 aldım ama emmeye başladıktan sonra mamayı istemiyor akşam 9-12 civarı sütümkesilince veriyorum
Anne sütüne akılında mamayı içmek istemeyebilir bende pre aptamil
kullanıyordum ama artık kilo alınca normal mamalara geçmemi söyledi doktorum sma gold kullanıyorum ben çok iyi bir mama kilo aldırıyor baya kan ilacımızda değiştirmiştik bunu kusmuyor Allah'a şükür