evett aynen öyle yumurta çatladıktan sonra erkekten alınan sperm bayanın rahmine tüplerin girişine bırakılıyor direkt yumurtaya enjekte edilmiyor.. sonrası doğal yolla olanın aynısı eğer sperm ile yumurta birleşip döllenirse gebelik oluşuyor.. bana tahmini yumurta çatladığı saatlerde aşılama yapıldı ve aşılamadan sonraki 12. gün kanda çıktıGebeliginiz hayırlı ugurlu olsun inşaallah.
Bişey sorcam, aşılama dediginiz olay spermle yumurtanın birleştirilmesi mi ? Yani yumurtanın catlayıpda spermle buluşturulması mı ? Döllenip döllenmedigi de 12. Gün belli olur mu demiş oluyor doktorunuz
evett aynen öyle yumurta çatladıktan sonra erkekten alınan sperm bayanın rahmine tüplerin girişine bırakılıyor direkt yumurtaya enjekte edilmiyor.. sonrası doğal yolla olanın aynısı eğer sperm ile yumurta birleşip döllenirse gebelik oluşuyor.. bana tahmini yumurta çatladığı saatlerde aşılama yapıldı ve aşılamadan sonraki 12. gün kanda çıktı
aşılamayla ilgili internette açıklamalı yazılar var araştır istersen ama bende bildiğim kadarını yazayım sana.. aşılama erkekte problem varsa yada kadında problem varsa yada hiçbiri sebebi olmayan durumlarda belli birsüre gebelik oluşmadığı zaman tüp bebek öncesi uygulana işlem. bizde bende de eşimde de problem yoktu ama olmuyordu 1 yıldır tedavi oldum ilaç tedavisi çatlatma iğnesi ama gebelik oluşmadı..bende aşılama yaptırdım ve tuttu çok şükür.ama şunuda söyleyeyim aşılama sonucu gebelik kesin olacak diye bir şey yok şans %10-15 aşılamada.Sizin böyle doğal olmuyomuydu zaten ? Yani hangi durumda doktor aşılamayı istiyo ? Sperm yumurtaya mı gidemiyo
canım. sen de hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Dua et bana.yarın laşılamaHayirli olsun canım her zaman umut var tabi ağrı aci hoc birşey yok yedek çamaşır almamada gerek yok sadece günlük ped bulundurabilir sin istersen onun dışında pek farketmiyceksin aşılama yapıldığını inşallah güzel sonuçlar alırsın
Ederim tabiki canım benim inşallah güzel sonuçlar alırsıncanım. sen de hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Dua et bana.yarın laşılama
canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik kap atışını duydun muEderim tabiki canım benim inşallah güzel sonuçlar alırsın
günaydınn canımm aşılaman hayırlı olsun inşallah sende bizler gibi güzel haberi alırsın bu ay..kasık ağrısı oluyor ama sendeki nasıl çok fazlamı yoksa tek taraflımı? benim yumurta soldaydı oyüzden sol tarafım sızı şeklinde ağrı oluyordu çok şiddetli değildiKızlar iyi akşamlar. Ben bugün 5te aşılama oldum. Kasık ağrım varnormal bir şey mi?
aminn canımm inşallahh..canım sende korkma ozaman o normal eğer çok şiddetliyse doktoruna sorarsın...buarada bana aşılamadan sonrada ilişki önerdi günaşırı senin doktor bunla ilgili bişey dedi miBenim de öyle sizi şeklinde ve yumurtalar sağda büyümüştü özellikle sağ taraf ağrıdı. Allah sana kucağına almak nasip etsin.bana da dua et canım. İnşallah olur.
Evet canım. Cuma cumartesi pazar sonra gün aşırı dedi.aminn canımm inşallahh..canım sende korkma ozaman o normal eğer çok şiddetliyse doktoruna sorarsın...buarada bana aşılamadan sonrada ilişki önerdi günaşırı senin doktor bunla ilgili bişey dedi mi
hımm tmm bazı doktorlar söylemiyor..sen değerlendir mutlaka geç çatlamada olabilir çünkü..hayırlısı olsun inşallah bu ay tutunur bebişin sanaEvet canım. Cuma cumartesi pazar sonra gün aşırı dedi.
İnşallah canım benimhımm tmm bazı doktorlar söylemiyor..sen değerlendir mutlaka geç çatlamada olabilir çünkü..hayırlısı olsun inşallah bu ay tutunur bebişin sana
İnşaallah canim hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah bizlere de umut olursunuz bu ayda klomen denedim olmazsa bende bir ay bekleyip aşılama denicemİnşallah canım benim
Çok şükür canimSelam kızlar ne zamandır giremiyordum çok şükür bebegimin kalp atışlarını daha bugün duyabildim bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş o yüzden uzun zamandır bekliyordum Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin inşallah
Gözünaydın canim darisi basima..bende 10gunsonra kalp atimina gidecem inşallah duyarim..sen neden gec duydun birsorun yoktur insallahSelam kızlar ne zamandır giremiyordum çok şükür bebegimin kalp atışlarını daha bugün duyabildim bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş o yüzden uzun zamandır bekliyordum Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin inşallah
Çok şükür kotu hic birşey dmiyor Dr cnm sadece 1 hafta geriden geliyo SAT la uyumlu değilGözünaydın canim darisi basima..bende 10gunsonra kalp atimina gidecem inşallah duyarim..sen neden gec duydun birsorun yoktur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?