EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evett aynen öyle yumurta çatladıktan sonra erkekten alınan sperm bayanın rahmine tüplerin girişine bırakılıyor direkt yumurtaya enjekte edilmiyor.. sonrası doğal yolla olanın aynısı eğer sperm ile yumurta birleşip döllenirse gebelik oluşuyor.. bana tahmini yumurta çatladığı saatlerde aşılama yapıldı ve aşılamadan sonraki 12. gün kanda çıktı

Sizin böyle doğal olmuyomuydu zaten ? Yani hangi durumda doktor aşılamayı istiyo ? Sperm yumurtaya mı gidemiyo

Sizin böyle doğal olmuyomuydu zaten ? Yani hangi durumda doktor aşılamayı istiyo ? Sperm yumurtaya mı gidemiyo
aşılamayla ilgili internette açıklamalı yazılar var araştır istersen ama bende bildiğim kadarını yazayım sana.. aşılama erkekte problem varsa yada kadında problem varsa yada hiçbiri sebebi olmayan durumlarda belli birsüre gebelik oluşmadığı zaman tüp bebek öncesi uygulana işlem. bizde bende de eşimde de problem yoktu ama olmuyordu 1 yıldır tedavi oldum ilaç tedavisi çatlatma iğnesi ama gebelik oluşmadı..bende aşılama yaptırdım ve tuttu çok şükür.ama şunuda söyleyeyim aşılama sonucu gebelik kesin olacak diye bir şey yok şans %10-15 aşılamada.

canım. sen de hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Dua et bana.yarın laşılama

Kızlar iyi akşamlar. Ben bugün 5te aşılama oldum. Kasık ağrım varnormal bir şey mi?

Kızlar iyi akşamlar. Ben bugün 5te aşılama oldum. Kasık ağrım varnormal bir şey mi?

günaydınn canımm aşılaman hayırlı olsun inşallah sende bizler gibi güzel haberi alırsın bu ay..kasık ağrısı oluyor ama sendeki nasıl çok fazlamı yoksa tek taraflımı? benim yumurta soldaydı oyüzden sol tarafım sızı şeklinde ağrı oluyordu çok şiddetli değildi

Benim de öyle sızı şeklinde ve yumurtalar sağda büyümüştü özellikle sağ taraf ağrıdı. Allah sana kucağına almak nasip etsin.bana da dua et canım. İnşallah benim de olur.

Benim de öyle sizi şeklinde ve yumurtalar sağda büyümüştü özellikle sağ taraf ağrıdı. Allah sana kucağına almak nasip etsin.bana da dua et canım. İnşallah olur.
aminn canımm inşallahh..canım sende korkma ozaman o normal eğer çok şiddetliyse doktoruna sorarsın...buarada bana aşılamadan sonrada ilişki önerdi günaşırı senin doktor bunla ilgili bişey dedi mi

aminn canımm inşallahh..canım sende korkma ozaman o normal eğer çok şiddetliyse doktoruna sorarsın...buarada bana aşılamadan sonrada ilişki önerdi günaşırı senin doktor bunla ilgili bişey dedi mi
Evet canım. Cuma cumartesi pazar sonra gün aşırı dedi.

Selam kızlar ne zamandır giremiyordum çok şükür bebegimin kalp atışlarını daha bugün duyabildim bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş o yüzden uzun zamandır bekliyordum Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin inşallah

Gözünaydın canim darisi basima..bende 10gunsonra kalp atimina gidecem inşallah duyarim..sen neden gec duydun birsorun yoktur insallah

Gözünaydın canim darisi basima..bende 10gunsonra kalp atimina gidecem inşallah duyarim..sen neden gec duydun birsorun yoktur insallah
Çok şükür kotu hic birşey dmiyor Dr cnm sadece 1 hafta geriden geliyo SAT la uyumlu değil

merhaba kızlar çok kötü bişi oldu sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum daha kesin değil ama doktor şüphelendi beta hcg istenilen seviyede artmadı pazartesi kesin sonuç belli olucak lütfen dua edin 2. Aşılamam ilk gebeliğim çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…